04 / 05 / 2024

çelik palas ihale

çelik palas ihale

Serkan İnceoğlu Bursa Hakimiyet gazetesindeki yazısında Çelik Palas'ın ek inşaatının arsasıyla beraber satışa çıkmasını ele aldı, Bursa'da sadece bu 2 ihaleyle 15.6 milyon TL hedefleniyor.

Bursa Çekirge Teras Projesi'nde yıkımlar başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçireceği Çekirge Teras Projesi kapsamında 20 yıldır atıl halde duran Çelik Palas Oteli ek binalarında başlatılan yıkım çalışmaları aralıksız sürüyor. 

TMSF, Özlem Çelik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Özlem Çelik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü ihale yoluyla satışa çıkardı.

Bursa Yeni Çelik Palas Otel'in imar planları askıda!

Bursa'nın Çekirge bölgesinde bulunan Yeni Çelik Palas Oteli arazisinin Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan imar planı, Osmangazi Bedediye Meclisi’nde konuşuldu.

TOKİ her yıl 60 bin konut ihale ediyor!

TOKİ'nin iştirak şirketi olan Emlak Yönetim A.Ş.'nin 2018 yılı koordinasyon toplantısı Bolu'da gerçekleşti. Toplantıda konuşan TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, TOKİ olarak her yıl 60 bine yakın konut ihale ettiklerini söyledi.

İspanyollar Bursa'da otel aldı!

İspanyollar Bursa'ya yatırım yapıyor.İspanyol Bluebay firması Mart 2018 itibariyle 10 yıllığına Grand Swiss-bel Hotel Çelik Palas'ın işletmeciliğini devralmış...

Kayseri'de 2017 ihale yılı olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada Kayseri'de 2017 yılının ihale yılı olacağını belirtti.

Sinpaş Palas ile İstanbul Finans Merkezi'ne 1600 konut geliyor!

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, İstanbul Finans Merkezi'nde Sinpaş Palas adıyla yeni bir projenin inşaatına başladıklarını söyledi. Çelik, ön satışların başladığı projenin 250 dönüm üzerine 1600 konut şeklinde olacağını ve satışların bu yıl başlayacağını belirtti.

Sinpaş Palas ile yepyeni bir şehir yaşamı başlatılacak!

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Çelik, "İstanbul'un en yeni semtinde yükselmeye başlayacak olan Sinpaş Palas İstanbul Finans Merkezi'nin yanı başında, kendine özgü stiliyle yepyeni bir şehir yaşamını başlatacak" dedi.

Çelik Palas dünyaya açıldı!

Bursa'nın ünlü oteli Çelik Palas, yaptığı ortaklıkla dünyaya açıldı. Çelik Palas Otel, yaptığı ortaklıkla dünyanın en büyük otel zincirlerinden Swiss-Belhotel International Hotel&Resorts'un halkalarından biri oldu.

Çelik Palas Oteli yeni bir döneme girdi!

Bursa'nın ilk 5 yıldızlı oteli Çelik Palas'ta yeni işletmeciyle birlikte yeni bir döneme girildi. Otelin yani adı Grand Swiss Bellhotel Çelik Palas oldu.

Tarihi Çelik Palas, Swiss-Belhotel Int. ile dünyaya açıldı!

Dünya'nın en büyük otel zincirlerinden Swiss-BelHotel İnternational, tarihi Çelik Palas oteline ortak olarak Türkiye pazarına giriş yaptı. İşbirliğiyle otelin ismi Grand Swiss-Bellhotel Çelik Palas oldu.

Bozüyük Belediyesi yapım ihalesini Çelik İnşaat kazandı!

Bozüyük Belediyesi 2014/50007 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Çelik İnşaat 800.000,00 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu.

Yeni Çelik Palas'a en yüksek teklif Alt Dış Ticaret'ten!

Mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına ait 40 bin 961 metrekarelik alanda kaba inşaatı tamamlanmış, 2002 yılından bu yana boş Yeni Çelik Palas Oteli'nin ihalesi yapıldı.

çelik palas ihale Haberi

çelik palas ihale


Devlet, gayrimenkullerine satış ihaleleri düzenlerken, 27 Ağustos tarihi de; yani bugün, Bursa'dan umudun, hedefin dönüm noktası. 


Bu ayın ilk haftasındaki bir makalemizde, Bursa merkezli olarak, 27 milyon TL gelir beklentili toplu ihaleler yapılacağını duyurmuştuk. 


Bugün, çifte ihale var. 

...Ve! Sadece 2 ihaleyle 15.6 milyon TL hedefleniyor. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nce programlanan ihalelere göre, Yalova Yolu'ndaki yer, en değerlisi oluyor. 

12 milyon 306 bin TL! BUTTİM Kavşağ ı'nın batısında ve Yalova Yolu'na cepheli olan 7 bin 848 metrekare arsa, konut dışı kentsel çalışma alanı kapsamında bulunuyor. 

Yürürlükteki imar planına göre, Emsal 1.5 oranıyla da üzerinde azami toplam 11 bin 500 metrekare inşaat yapılabilme hakkı taşıyor. 

Çekirge Devlet Hastanesi nin yanında, afet riskine karşı kentsel dönüşüm gerekçesiyle yıkılan eski Maliye lojmanlarına ait arsa da, bugün müşteri bekliyor. 

Yürürlükteki imar...