28 / 07 / 2024

çelik paslanır mı

çelik paslanır mı

Koreli POSCO şirketinde düzenlenen basın toplantısında yapılan duyumda, paslanmaya dayanıklı süper çeliğin üretildiği duyuruldu. Paslanmaya dayanıklı süper çeliğin, nükleer reaktörlerin türbinlerinin üretiminde de kullanılabileceği belirtildi.

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 537 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon 610 bin 925,59 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Gaziemir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Gaziemir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 58 milyon 536 bin 432,79 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 38 milyon 80 bin 745,04 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 9 milyon 787 bin 425,19 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

BİM az önce duyurdu! Çift kişilik su geçirmez alez 155 TL’ye, fırın kabı 89 ‘ye, çelik satır 120 TL’ye düştü!

16 Haziran’dan itibaren BİM’de indirime girecek ürünlerin kataloğu paylaşıldı. BİM’de 16 Haziran itibarıyla çift kişilik su geçirmez alez 155 TL’ye, fırın kabı 89 ‘ye, çelik satır 120 TL’ye düşecek. İşte 16 Haziran Cuma BİM fiyat listesi...

Çelik evlerin ömrü ne kadardır? Çelik ev soğuk olur mu? Çelik ev paslanır mı?

Çelik evler, prefabrik ve konteyner evler gibi gündemde olan yapılardan bir tanesidir. Peki bu evlerin özellikleri nelerdir? İşte detaylar!

Arçelik Çamaşır Makinesi Kaç TL? En uygun fiyata nerden alınır? Özellikleri  neler? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe dünyanın lider markası ünvanına sahip Arçelik çamaşır makinesi ortaya koyduğu üst düzey yıkama performansı ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni nesil teknolojiye ve teknik donanıma sahip Arçelik çamaşır makinesi hakkında merak edilenler..

Türk firmasından Mısır’a tam 100 milyon dolarlık yatırım

Türkiye'deki büyük firmaların çeşitli ülkelere yönelik yatırımları devam ediyor. Türkiye'de faaliyet gösteren Arçelik firmasından da Mısır'a tam 100 milyon dolar değerinde yatırım gerçekleştirildi.

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

çelik paslanır mı Haberi

çelik paslanır mı


POSCO şirketinde düzenlenen basın toplantısında yapılan duyumda, paslanmaya dayanıklı süper çeliğin üretildiği duyuruldu. Kore'nin ünlü Yonsei Üniversitesi'nden profesör Park Yong-soo'nun liderliğinde yapılan araştırma sonucu geliştirilen paslanmaya dayanıklı süper çeliğin, nükleer reaktörlerin türbinlerinin üretiminde kullanılabileceği belirtildi. Nükleer enerjiyi dünyada en çok kullanan ülkelerinden biri olan Güney Kore'nin, nükleer reaktörler için türbinleri üretmek amacıyla paslanmaz çelik ihtiyacını esasen Avrupa ve Japonya'dan karşıladığı biliniyor. Yaklaşık iki yıl araştırma sonucu yerli imkanlarla geliştirilen süper çelik sayesinde, Kore'nin bundan sonra yerli üretim paslanmaz çeliği ihraç eden ülkeler sırasında yer alacağını kaydetti. 

POSCO yetkilisi, yeni geliştirilen paslanmaz çeliğin, ilk kez Birleşmiş Arap Emirlikleri'nde, Güney Kore'nin Hyundai Ağır Sanayi firması tarafından yapılmakta olan 4 Numaralı nükleer reaktörde kullanılacağını duyurdu. POSCO şirketi tarafından geliştirilen yeni süper dayanıklı paslanmaz...