02 / 05 / 2024

Çelikhan Otel ihale

Çelikhan Otel ihale

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Çelikhan Otel'i 10 yıllığına kiraya verecek. Otelin yıllık kira bedeli 900 lira olarak belirlendi.

İl Özel İdare o ilde 6 katlı otel satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ardahan İl Özel İdaresi, Ardahan Merkez'de yer alan altı katlı otel için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Aralık 2022 tarihinde saat 10:00'te yapılacak.

Adana'da kiralık otel! Yatırımcılar dikkat!

Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Adana Karataş'ta yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Tunceli Halbori Gözeleri Millî Parkı'na otel yapılacak!

Tunceli’de Aleviler için kutsal mekanlarından biri olarak kabul edilen ve Milli Park statüsünde olan Halbori Gözeleri Millî Parkı’na bungalov ev tipi otel işletmeciliği için ihale yapılacağı ileri sürüldü... 

Çelikhan Otel 10 yıllığına kiraya verilecek!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Çelikhan Otel'i 10 yıllığına kiraya verecek. Otelin yıllık kira bedeli 900 lira olarak belirlendi.

Niğde Çelikhan Otel 10 yıllığına kiraya verilecek!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Niğde Çelikhan Otel'i 10 yıllığına kiraya verecek. Otelin yıllık kira bedeli 1 milyon 400 bin lira olarak belirlendi.

Diyarbakır Sur'a 10 butik otel inşa edilecek!

Kayyım atanan Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nin Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde,10 butik otelin yapımına başlandı. Kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Sur'da konut, butik otel ve iş merkezi inşaatları için 2018 yılında 100 milyon TL tutarında dört ihale yapıldı.

Niğde Çelikhan Otel kiraya verilecek!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Niğde Çelikhan Otel'i kiraya verecek. Otelin yıllık kira bedeli 1 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Rize'de teleferik ve turistik tesislerin yapım işi ihale ediliyor!

Rize Belediyesi, teleferik tesisi ve ticari ve turistik (otel alanlı) tesislerin yapımı ve 30 yıl süreyle işletilmesi işi ihale ediyor...

Piraziz Belediyesi'nden 5 milyon TL'lik otel yapım ihalesi!

Piraziz Belediyesi, sınırlı ayni hak tesisi otel yapımı işi ihale ediyor. İhale 10 Temmuz'da gerçekleşecek..

Gerede Belediyesi kat karşılığı işyeri ve otel yaptırıyor!

Gerede Belediyesi, Kitirler Mahallesi'nde kat karşılığı işyeri ve otel binası yapımı işi ihale ediyor. İhale 12 Temmuz'da gerçekleşecek..

Beşikdüzü teleferik tesisi ve otel ihalesi 21 Mayıs'ta!

Teleferik Tesisi ile otel ve ticari tesislerin yapımı ve 29 yıl süreyle işi ihale edilecek. İhale 21 Mayıs'ta yapılacak..

Çanakkale Kepez'de otel yapım ve kiralama ihalesi 16 Mayıs'ta!

Çanakkale Kepez Belediyesi, otel yapılarak işletilmek üzere 29 yıllığına kiralama işi ihale ediliyor. İhale 16 Mayıs'ta yapılacak..

Kahramankazan Belediyesi'nden 21.3 milyon TL'ye satılık termal otel!

Kahramankazan Belediyesi, Kayı Mahallesi'ndeki termal otel ve arsasını ihale ile satıyor. İhale 23 Şubat'ta yapılacak..

Çelikhan Otel ihale Haberi

Çelikhan Otel ihale

Mülkiyeti İl Özel idaresine ait olan Niğde'deki Çelikhan Otel 10 yıllığına kiraya verilecek. Kiraya verilecek otelin yıllık tahmini kira bedeli 900 bin lira olarak belirlendi. Kiralama ihalesi 4 Aralık 2019 tarihinde yapılacak.

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığından:
Mülkiyeti İl Özel idaresine ait İlimiz Ulukışla İlçesi, Çiftehan Köyü 166 ada, 3 nolu (6.628,56 m²) parselde kayıtlı arsa- kargir otel vasıflı (Turizm Tesis Alanı imarlı) taşınmaz içerisinde bulunan Bay/Bayan Termal Havuzlar, 1 Adet Büyük camekanlı havuz, 1 adet SPA merkezi, 2 adet toplantı salonu, 2 adet VİP Türk hamamı, 1 adet Türk hamamı, 2 adet çay salonu,1 adet restoran, 1 adet çocuk oyun salonundan oluşan 107 odalı, 290 yatak kapasiteli otel (Çelikhan) ile Kür Merkezi ve 9 adet özel banyodan...