28 / 04 / 2024

Çeliksan Demir Mamülleri iletişim Çeliksan Demir Mamülleri

Çeliksan Demir Mamülleri iletişim Çeliksan Demir Mamülleri

Çeliksan Demir Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mesut Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Eylül'de Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Metal İş Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

Reysaş GYO Kocaeli deposunun imalat ve montaj işleri için Yiğit Metal'le anlaştı!

Reysaş GYO tarafından Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar2 Mahallesi 420 Ada 33 Parsel'de yer alan Çayırova 15 nolu deposunun alt katında yapılacak ofis imalat ve montaj işleri için, Yiğit Metal Mamülleri İnşaat Plastik Pazarlama San.Tic.Ltd.Şti. ile anlaştı.

Hurdem İnşaat Metal Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Hurdem İnşaat Metal Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Katal’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Ceylan tarafından kuruldu.

Sevi Metal Mamülleri İnşaat Hafriyat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevi Metal Mamülleri İnşaat Hafriyat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burak Dursun tarafından kuruldu.

Karagöl Yapı ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Karagöl Yapı ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 6 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Hilal Akgün Tekstil İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Hilal Akgün Tekstil İnşaat Gıda ve Unlu Mamülleri Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Akgün tarafından kuruldu.

Bodrum Point İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Point İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Yüzbaşıoğlu Otomotiv Mamülleri, Adem Ceylan Lojistik Kiralama Taahhüt, Evranos Yapı Sanayi Ticaret ve Serhatlı Triko Konfeksiyon Sanayi ortaklığında Çekmeköy’de 11 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Vakıf GYO davası 12 Nisan 2018'e ertelendi!

Vakıf GYO, İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2014/677 Esas sayılı şirket ile Marmara Metal Mamülleri A.Ş. arasında görülen dava hakkında açıklama yaptı. 

Vakıf GYO davasında 3. bilirkişi heyeti raporu mahkemeye sunuldu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Marmara Metal Mamülleri arasında görülen davaya ilişkin olarak üçüncü bilirkişi heyeti raporu mahkemeye sunuldu. 

Devran Yalıtım Ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devran Yalıtım Ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ramazan Eyin tarafından 800 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vakıf GYO'nun ortaklık davası ertelendi!

Vakıf GYO, İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2014/677 Esas sayılı Şirketimiz ile Marmara Metal Mamülleri A.Ş. arasında görülen dava hakkında bildiri yayınladı.

Özü Mert Metal Hırdavat Mamülleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özü Mert Metal Hırdavat Mamülleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Niyazi Mert Demir imzasıyla kuruldu.

Vakıf GYO, Marmara Metal davasına bilirkişi raporu sundu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Marmara Metal Mamülleri Anonim Şirketi ile arasında görülen davaya ilişkin bilirkişi raporunu mahkemeye sundu.

Çeliksan Demir Mamülleri iletişim Çeliksan Demir Mamülleri Haberi

Çeliksan Demir Mamülleri iletişim Çeliksan Demir Mamülleri


Çeliksan Demir Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mesut Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Eylül'de kuruldu. 


Çeliksan Demir Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)      Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. b)      Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. c)      Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak. d)      Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir....