10 / 05 / 2024

çeliktepe Greenox teslimleri 

çeliktepe Greenox teslimleri 

Teslim zamanı yaklaşan Greenox projesi ,  Sign of the City Awards’de “En Yeşil Bina” kategorisinde kazanan proje oldu. Greenox, Türkiye’nin ilk EDGE Yeşil Bina Sertifikası’na sahip binası seçilmişti..

IFC’den Greenox’a “EDGE” Yeşil Bina Sertifikası!

Aycan & Feres İş Ortaklığı tarafından Çeliktepe’de inşa edilen Greenox projesi Uluslararası Finans Kurumu (IFC) tarafından başlatılan EDGE Yeşil Bina Sektörel Gelişim Programı kapsamında Türkiye’nin ilk EDGE Yeşil Bina Sertifika almaya hak kazanan binası seçildi. 

Adatepe Teras Çeliktepe fiyat!

Toplam 82 daireden meydana gelen Adatepe Teras Çeliktepe fiyat listesi 430 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor.

Çeliktepe Greenox Rezidans daire fiyatları!

120 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçirilen Çeliktepe Greenox Resindence daire fiyatları 480 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Projede nakitte yüzde 15 indirim sağlanıyor.

Greenox Çeliktepe proje fiyatları!

İstanbul Kağıthane'de konumlandırılan Greenox Çeliktepe projesi 170 adet daireden oluşuyor. Greenox Çeliktepe proje fiyatları...

Greenox Residence 4. Levent'te yüzde 20 lansman fırsatı!

Greenox Residence 4. Levent'te aylık taksit ödemeleri 3 bin 500 TL'den başlıyor. Greenox Residence projesinde daire teslimleri Eylül 2017 yılında yapılacak...

Greenox Residence Çeliktepe fiyatlar!

Kağıthane Çeliktepe'de inşa edilen Greenox Residence projesi Eylül 2017 tarihinde teslim ediliyor. Aycan - Feres Ortaklığı'nın Greenox Residence projesinde 170 daie yer alıyor...

N City Esenyurt'ta anahtar teslimleri başladı!

Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen N City Esenyurt'ta anahtar teslimleri başladı. Projede yer alan daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve teras şeklinde tasarlandı.

216 Butik Plus Rezidans teslimleri ne zaman?

Çekmeköy 216 Butik Plus Rezidans projesinde daire alanları 58 metrekareden başlıyor ve 148 metrekareye kadar ulaşıyor. Satışların devam ettiği 216 Butik Plus Rezidans teslimleri ne zaman?

Kağıthane Premier Kampüs teslimleri!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis 2.etap satış süreci devam ediyor. 36 aya varan vade imkanı sağlayan Kağıthane Premier Kampüs teslimleri haberimizde bulunuyor.

AB Yaşam Evleri teslimleri ne zaman?

AB Yaşam Evleri'nde daireler 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 147 tane daireden oluşan proje 6 blok olarak inşa ediliyor. Peki AB Yaşam Evleri teslimleri ne zaman?

TOKİ Adıyaman Esentepe'de 160 konutun teslimleri başladı!

TOKİ Adıyaman Esentepe'de 160 konutun teslimleri başladı. Projede satışları gerçekleştirilen ve teslim işlemlerine başlanan konutlar Adıyaman Esentepe Gazeteciler Cemiyeti 'ne temin edildi.

Parima Merter teslimleri ne zaman?

Fer Yapı imzasıyla hayata geçirilen Parima Merter İstanbul Merter'de E-5'in hemen üzerinde yer alıyor. Ofis projesi Parima, şehrin de ticaretin de merkezi sloganı taşıyor. Peki, Parima Merter teslimleri ne zaman?

Nef Merter 14 teslimleri ne zaman?

Nef Merter 14 projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 36 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İşte Nef Merter 14 teslimleri ne zaman?

çeliktepe Greenox teslimleri  Haberi

çeliktepe Greenox teslimleri 

Aycan ve Feres İş Ortaklığı tarafından Çeliktepe’de toplam 120 milyon TL yatırımla inşa edilen Greenox ,  Sign of the City Awards’de “En Yeşil Bina” kategorisinde kazanan proje oldu.

Türkiye’nin ilk dikey orman konseptiyle inşa edilen ve Uluslararası Finans Kurumu (IFC) tarafından geçtiğimiz günlerde EDGE Yeşil Bina Sertifikası ile ödüllendirilen Greenox'un ödülünü Greenox’un mimarı Salih Çıkman, Aycan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tüfekçibaşı ve Feres Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yağan aldı.

Türkiye’nin ilk, Dünyanın İkinci Dikey Ormanı Greenox

Greenox’un mimarı, Aycan Feres İş Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Salih Çıkman, Greenox’un Leed Gold ve Edge “Yüksek Verimlilik için Tasarımda Mükemmellik” sertifikası adaylığı yanı sıra, böyle önemli bir ödülle Türkiye’nin “En yeşil Binası” olarak tescillenmiş olması bizleri çok mutlu etti, gurur duyduk. Greenox’un...