16 / 05 / 2024

Celil Camii hizmete açıldı mı

Celil Camii hizmete açıldı mı

Celil Camii kılınan Cuma namazının ardından, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in de katıldığı törenle hizmete açıldı

Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı 2025'te açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı'nı 2025 yılında hizmete açacaklarını söyledi.

Taksim Camii'nde heyecanlandıran anlar! İnce işçiliğe geçildi!

Hizmete açılması dört gözle beklenen Taksim Camii'nde heyecanlandıran anlar yaşandı. Camiinin dev avizesi ve kapı kasası takılırken, ince işçiliğe geçildi.

Barbaros Merkez Camii hizmete açıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Barbaros Mahallesi Merkez Cami gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Hacı Mehmet Alkan Camii açıldı!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü'nde yapımı tamamlanan Hacı Mehmet Alkan Camii kompleksi hizmete açıldı.

Mimar Sinan'ın Beyoğlu'da yaptığı cami yeniden açıldı!

Kanuni Sultan Süleyman tarafından oğlu Şehzade Cihangir için Beyoğlu'da yaptırdığı camii yeniden inşa edildi. Mimar Sinan tarafından yapılan camii hizmete açıldı.

DİTİB Köln Merkez Camii 29 Eylül'de açılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yapacağı DİTİB Köln Merkez Camisi'nde sona gelindi. Camii, 29 Eylül'de hizmete açılacak.

Gaziosmanpaşa Paşa Camii Taziye Evi hizmete açıldı!

Gaziosmanpaşa Yeni Mahalle’de inşa edilen Paşa Camii Taziye Evi törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın katıldığı açılışa yoğun ilgi gösterildi.

Taksim Camii inşaatında son durum havadan görüntülendi!

2018 Yılı Ramazan ayında hizmete girmesi planlanan Taksim Camii'nin ana kubbesi kapatıldı. İnşaatta gelinen son durum ise havadan görüntülendi.

Sokullu Mehmet Paşa Camii yeniden açıldı!

Sadrazam Sokullu Mehmet Paşa tarafından 1578 yılında Mimar Sinan'a yaptırılan Sokullu Mehmet Paşa Camii restore edilerek yeniden hizmete açıldı.

Ümraniye Medine Camii hizmete açıldı!

Medine camiinin bazı bölümleri Ümraniye belediyesi tarafından yenilenerek Başkan Hasan Can'ın katılımıyla Sabah Namazı Buluşması'nda hizmete açıldı.

Bursa Hicret Camii yenilenen yüzüyle hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından avlu zemini yenilenen, çevre düzenlemesi yapılan Hicret Camii, kafeteryası ve oturma grupları ile yeni bir yaşam alanına dönüştü.

Bursa Kayapa Islah Organize Sanayi Camii açıldı!

Kayapa Islah Organize Sanayi Camii; Bursa protokolünün yanı sıra bölge sanayicileri, ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Siirt TOKİ Hacı Refik Kızılay Camii açıldı!

Siirt merkezde 135'inci cami olan TOKİ Hacı Refik Kızılay Camii, düzenlenen törenle ibadete açıldı. TOKİ tarafından yaptırılan Hacı Refik Kızılay Camii, 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda Evren Mahallesi TOKİ Sosyal binaları bölgesinde hizmete girdi.

Celil Camii hizmete açıldı mı Haberi

Celil Camii hizmete açıldı mı


Üsküdar Celil Camii kılınan Cuma namazının ardından, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Adalet ve Kalkınma Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Halit HIZIR’ ın da katılımıyla gerçekleşen törenle hizmete açıldı. Açılışın ardından vatandaşlara pilav ikram edildi.


Açılışta konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN ; ‘’ Camiler genç, yaşlı, fakir, zengin herkesimden insanın aynı safta bir araya geldiği mekânlardır. Bu anlamda çocuklarımızı ve gençlerimizin de camilerden uzaklaştırılmaması ve bu mekânlara alıştırılması gerekmektedir. Bırakın çocuklar gürültü yapsınlar dedelerinin sırtlarına çıksınlar alışsınlar. Biz camilerle ilgili Üsküdar Belediyesi olarak yol aldık. Ayrıca Vakıflar Müdürlüğü tarafından da eski tarihi camilerimizin restorasyonu ve bakımı adına çok iyi işler yapılıyor.’’dedi. Kurdele kesimi ardından,açılışa eşlik eden vatandaşlara pilav ikram edildi.


Üsküdar...