28 / 04 / 2024

Celil Çolak kimdir

Celil Çolak kimdir

Adalet ve Kalkınma Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ile yönetim kurulu üyeleriyle oluşan heyet Yeni Dönem Gazetesi'ni ziyaret ederek köşe yazarlarıyla buluştu. Heyet Bursa'daki dönüşümden bahsetti.

Celil Çolak: Bursa Nilüfer'de dönüşüme ihtiyaç var!

AK Parti Bursa Osmangazi ile Nilüfer İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İMSİAD'da Namık Ziya Mescioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Celil Çolak, "Yıldırım'ın, Osmangazi'nin olduğu kadar Nilüfer'in de acilen dönüşüme ihtiyacı var." dedi.

Bursa Nilüfer'de kentsel dönüşüm şart!

Adalet ve Kalkınma Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ile yönetim kurulu üyeleriyle oluşan heyet Yeni Dönem Gazetesi'ni ziyaret ederek köşe yazarlarıyla buluştu. Heyet Bursa'daki dönüşümden bahsetti.

Mehmet Çolak kimdir?

Malatya Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çolak kimdir? Mehmet Çolak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Çolak, ne zamandan beri Malatya Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Tuncay Çolak kimdir?

KİPTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Çolak kimdir? Tuncay Çolak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuncay Çolak, ne zamandan beri KİPTAŞ'ta Genel Müdür Yardımcısı olarak hizmet veriyor?

Celil Demirsoy kimdir?

Mimar Celil Demirsoy kimdir? Celil Demirsoy, CD Mimarlık'ı ne zaman kurdu? Celil Demirsoy, CD Mimarlık ile hangi projelere imza attı? İşte Celil Demirsoy 'un biyografisi...

Abdil Celil Öz kimdir?

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz kimdir? Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdil Celil Öz, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Abdil Celil Öz..

Mustafa Çolak kimdir?

Mustafa Çolak, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Sultanbeyli Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Sultanbeyli Belediye Başkan adayı Mustafa Çolak kimdir? İşte Mustafa Çolak'ın biyografisi...

Abdullah Çolak kimdir?

İstanbul Şehircilik Atölyesi (İŞAT) Müdürü Abdullah Çolak, bu görevine 16 Ağustos 2013 tarihinde atandı. Çolak daha önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı görevindeydi.

Ahmet Temeltaş kimdir?

Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş kimdir? Ahmet Temeltaş inşaat sektöründen önce, hangi sektör ile ilgileniyordu? Ahmet Temeltaş, Nova Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi?

İlhami Akkum kimdir?

Mentor İnşaat Yönetimi’nde ortaklardan biri olan İlhami Akkum kimdir? İlhami Akkum inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Mentor İnşaat Yönetimi ortağı İlhami Akkum'un biyografisi...

Murat Karayalçın kimdir?

Ankara’da Batıkent projesini gerçekleştiren Kent-Koop’un 11 yıl boyunca Genel Başkanlığı’nı yapan Murat Karayalçın kimdir? Murat Karayalçın bugüne kadar başka hangi görevlerde bulundu? Murat Karayalçın bugün hangi görevde?

Ömer İsvan kimdir?

Servotel Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer İsvan kimdir? Ömer İsvan Servotel Corporation'ı ne zaman ve nasıl kurdu? Ömer İsvan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ömer İsvan'ın biyografisi...

Emre Baki kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Grup Başkanı Emre Baki kimdir? Emre Baki bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Celil Çolak kimdir Haberi

Celil Çolak kimdir

Yeni Dönem Gazetesi köşe yazarı olan Gül Kolaylı Celil Çolak, Metin Özyürek, Tahir Kahveci ve Hayri Yüksel ile olan konuşmaları şu şekilde anlattı. İşte o yazı...


Celil Çolak Harita Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanlığı döneminden bu yana tanıdığım, odadaki çalışmalarını takdir ettiğim bir isimdir... Geleneksel siyasilere benzemediği gibi siyaseti de geleneksel yöntemlerle yaptığı söylenemez... Dünkü ziyarette ulaşım, kentsel dönüşüm, depremsellik, yeşil alanlar gibi konular gündeme geldi... Malum... Nilüfer'de Başkan Mustafa Bozbey faktörü var, iktidar partisi için en zor ilçelerden biri... Belki de Nilüferde yaşayanlar, yaşadıkları yerin geldikleri ilçelere benzemesini istemiyorlardı... Buna Celil Çolak'ın yanıtı şöyle oldu: "1987'de kurulan bir belediyeden söz ediyoruz. İhsaniye, Fethiye, Karaman köydü. Hâlâ o bölgelerde yapılaşmada sorun var. Ahmet Yesevi, Işıktepe gibi mahalleler de var. Nilüfer...