29 / 04 / 2024

Cem Boyner inşaat sektörü

Cem Boyner inşaat sektörü

İnşaat sektöründeki ilk yatırımını Basın Ekspres Yolu’nda FerYapı ortaklığıyla yapan Boyner Holding Başkanı Cem Boyner, sektörün zorluklarından bahsederek, gayrimenkul sektörünü maratona, perakende sektörünü ise 100 metre koşusuna benzetti

Federal Cem Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Federal Cem Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Deniz Şahin tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü doğru yatırım aracı olacak!

Simon-Kucher&Partners Direktörü Cem Balıkçıoğlu, normalleşme süreci ve sonrasına ilişkin, "Teknoloji olan ülkeler de elektronik ara malı ithalinin yükseleceğini öngörebiliriz. Benzer şekilde bir çok alt sektörü ile istihdam yaratabilecek inşaat sektörü de bazı ülkeler için doğru yatırım olacak" dedi

Cem Argun inşaata olan aşkını 15 yıldır fotoğraf çekerek yaşıyor!

Cam kemik hastası 46 yaşındaki Cem Argun, mimari tasarımlara ve inşaata olan aşkını 15 yıldır fotoğraf çekerek yaşıyor. Cem Argun: "İnşaat firmalarının teslim projeleri öncesi sergilerinde benim de fotoğraflarım yer alıyor. Bu benim için güzel bir başarı" dedi.

Şubat ayı inşaat sektörüne bereketli geldi!

YP inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, Şubat ayının inşaat sektörüne iyi geldiğini söyledi. Çankaya, ''2017'ye hızlı giren sektör 'pik' yaptı'' dedi.

Osman Cem Çankaya: 375 tane futbol sahası kadar inşaat yaptık!

Ortaklarının tamamı mimar ve mühendislerden oluşan YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, başarılarındaki sırrın inşaat sektörünün tüm inceliklerini bilmek olduğunu kaydetti.

Cem Kara Erguvankent inşaatını inceledi!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ilçede yapılan çalışmaları denetledi. Başkan Cem Kara, daha sonra KİPTAŞ tarafından yapılan Erguvankent inşaatını da gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Cem Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cem Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cem Mutaf tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Servet Han Sokak Fatih'te kuruldu.

İnşaat atıkları geri dönüştürülebilir!

İMO Başkanı Dr. Cem Oğuz, Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak yapıların inşaat atıklarının geri dönüşümü sağlanabildiği takdirde taş ve kum ocakları ihtiyacının en aza inebileceğini söyledi.

Son Dönem İnşaat Mühendislerin Çoğu Çakma!

OSYM'nin aldığı kararla 72 bin öğretmenin, fark dersi vererek inşaat mühendisi olması, inşaat Mühendisleri Odası Antalya II Başkanı Cem Oğuz'un tepkisini çekti. Yeterli eğitim almadan inşaat mühendisi olan öğrencileri 'çakma mühendis' olarak nitelendiren

Cem Oğuz: Antalya'daki birçok inşaatın ruhsatı iptal edilebilir!

Antalya İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Cem Oğuz ilçe belediyelerinin inşaat ruhsatı verirken bazı ayrıntıları gözden kaçırdığını ve bu nedenle birçok inşaat ruhsatının iptal edilmesinin söz konusu olduğunu söyledi.

Cem Çelik: İnşaat sektörü toparlanıyor!

Ankara'da Elit RoyalResidence projesini hayata geçiren Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, yerel seçim sürecinin olumsuz etkilerinden en çok etkilenen sektörün inşaat olduğunu anımsattı.

Cem Çelik: İstikrar, inşaat sektörüne güveni arttırdı!

Seçimler öncesi inşaat sektöründe düşen güven endeksinin yeniden yükselmeye başlaması moralleri yükseltiyor. Elit Yapı’ nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik konut sektörünü değerlendirdi. Çelik, ' İstikrar, inşaat sektörüne güveni arttırdı' dedi.

Ulaş Yurdakul, Malkara Atıksu Arıtma Tesisi inşaat çalışmalarını inceledi!

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Meclis Üyesi Cem Özkan ile birlikte 14 Nisan 2014 Pazartesi günü saat 18.00'de Atıksu Arıtma Tesisi inşaat çalışmalarını yerinde inceleyip, tesis hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Cem Boyner inşaat sektörü Haberi

Cem Boyner inşaat sektörü


Fer Yapı ile hayata geçiren Boyner Holding Başkanı Cem Boyner, sektörün zorluklarından bahsederek, gayrimenkul sektörünü maratona, perakende sektörünü ise 100 metre koşusuna benzetti. Fer Yapı-Boyner Holding ortaklığında Bahçelievler-Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen İstwest projesinde teslimler başladı. Ticari alanların kiralanıp, hizmete açılmaya başlandığı projenin tüm detayları yıl sonunda bitecek. 


73 dairenin oturuma başladığı projede toplam 999 daire bulunduğunu belirten Fer Yapı Başkanı Ramadan Kumova, dairelerin 908 tanesini sattıklarını ve temmuzdan beri 500'e yakın daireyi teslim ettiklerini...