29 / 04 / 2024

Cem Çelik biyografi

Cem Çelik biyografi

Elityapı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik kimdir? Cem Çelik Elit İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’ni ortağı Mert Yıldızhan ile birlikte ne zaman kurdu? İşte sorularınızın yanıtı...

Apartmanlarda dönüşüm ve güçlendirme çıkmazı: Ödeme olmadan yapılsın, evim büyüsün, tahliye olmasın...

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra deprem dayanıklı binaların önemi yeniden anlaşıldı. Ancak şimdi de apartmanlarda dönüşüm ve güçlendirme çıkmazı yaşanıyor. İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik, X sosyal medya hesabından yaşananları paylaştı. İşte detaylar...

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ne iş yapmaktadır?

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in kim olduğu ve Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Dt Çelik İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dt Çelik İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Cem Duman ve Rıdvan Tutar ortaklığında kuruldu.

Oğuz Cem Çelik ne zaman doçent oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İş GYO’da hangi alanda çalışmalar yapıyor?

Oğuz Cem Çelik kimdir? Kaç senesinde ve nerede okudu? Hangi üniversitede misafir profesör olarak görev aldı? İş GYO’da ne iş yapıyor? İşte Oğuz Cem Çelik ile ilgili merak edilen her şey...

İş GYO Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi!

İş GYO tarafından, Yönetim Kurulu üyeliklerine 1 yıl süreyle görev yapmak üzere Sezgin Yılmaz, Murat Karluk Çetinkaya, Hasan K. Bolat, Özcal Yılmaz, Kubilay Aykol, Murat Doğan, Prof. Dr. Arzu Erdem, Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve İlkay Arıkan seçildi.

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Sayın Nilgün Türeoğlu, Sayın Prof. Dr. Arzu Erdem, Sayın Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve Sayın İlkay Arıkan'dan oluşmasına karar verildi.

Depreme dayanıklı bina nasıl olmalı?

İTÜ Mimarlık Fakültesi, Yapı ve Deprem Mühendisliği Birimi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik, binaların depreme karşı nasıl güçlendirildiğini anlatarak, depreme dayanıklı binaların özelliklerini anlattı. 

İstanbul'un o ilçesinde risk büyük!

Tarihi yapıların bir an önce beklenen büyük İstanbul depremine hazırlanması gerektiğine dikkat çeken Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik, "İstanbul’un tarihsel bölgelerindeki yapıları yönetmeliğe göre değerlendirdiğimizde çok büyük zayıflıklar görüyoruz" dedi.

Oğuz Cem Çelik: İnşaat hatası can alıyor!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası açıklamalarda bulunan Prof. Oğuz Cem Çelik, ''Binanın taşıyıcı sistemini duvarların bazılarını da betonarme olarak yapıp yapının esnekliğini bir miktar azaltmamız gerekiyor'' dedi.

Alsaç Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsaç Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Murat Cem Sadıkoğlu imzasıyla 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konutta faiz oranları Nisan sonrası düşer!

Son yıllarda inşaat sektörünün en hızlı büyüdüğü kent olan Ankara'da proje konutlar üreten Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik konutta faiz oranlarını değerlendirdi.

En büyük sorun yüksek konut kredisi faizleri!

Elit Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, ekonominin dinamosu olarak nitelenen inşaatta; sektör temsilcilerinin birbirinden başarılı yapılar ortaya çıkarma; konforlu, güvenli ortamlar üretme yolunda çok ciddi çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Cem Çelik: Konutta faiz oranları ilkbaharda düşecek!

Konut üretiminde yüksek faiz oranlarının, İlkbahar ile düşmesi bekleniyor. Cem Çelik, çıtayı her geçen yıl yükseltirken, önlerine çıkan en büyük sorunun aşırı yüksek faizler olduğunu dile getirerdi.

Cem Çelik biyografi Haberi

Cem Çelik biyografi

Cem Çelik kimdir?

Cem Çelik, ODTÜ İnşaat mühendisliği bölümü mezunudur. Tüm Türkiye’de ve özellikle Ankara’da ürettiği kaliteli projelerle adını duyuran Cem Çelik, Elityapı Yönetim Kurulu Başkanıdır.


Cem Çelik, 23 Şubat 1988 tarihinde Elit İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’ni ortağı Mert Yıldızhan ile birlikte kurmuştur. 


Bölgedeki iddialı projelerden Elit Royal Residence’ı inşa eden Elit Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, Ankara’nın örnek kentleşme alanı olmaya aday gösterilen İncek Bulvarı’nın Başkent’teki en iyi yatırım bölgelerinden biri olduğunu kaydetti.


Cem Çelik, İncek Bulvarı’nın hem ticari hem de konut anlamında gelişim gösterdiğini belirterek, şunları söyledi: “Ankara’nın yeni gözdesi olan İncek Bulvarı, konfor açısından oldukça iyi bir tablo çiziyor. Bulvarın, şehir merkezlerine yakınlığı, havasının temizliği, park sorunun olmaması ve Hacettepe orman manzarası olması bölgeye avantaj katıyor. Konforlu...