18 / 05 / 2024

Cem Eriş özgeçmiş

Cem Eriş özgeçmiş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tarihi Çevre Koruma Müdürü Cem Eriş kimdir? Cem Eriş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cem Eriş, ne zamandan beri Tarihi Çevre Koruma Müdürü olarak görev alıyor?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Fahiş ev kiralarına karşı 'Kamu özel sektör iş birliği ile erişilebilir kiralık konut modeli' önerisi!

Kiralık ile satılık evlerde fiyatlar gün geçtikçe katlanıyor. Peki konutta fiyatlar 'Kamu özel sektör iş birliği ile erişilebilir kiralık konut modeli' ile düşürülebilir mi?

Konuta finansal erişilebilirlik azaldı! Ev fiyatları düşecek mi?

Konut fiyatlarının erişilebilir olması ile ilgili tartışmalar sık sık gündeme geliyor. Konuta finansal erişilebilirlik azaldı! Ev fiyatları düşecek mi?

Binlerce kişinin merak ettiği soru! Bağkur'da geçmişe dönük borçlanma var mı?

EYT düzenlemesinin içeriği halen bilinmiyor. 2023 yılına ötelenen EYT düzenlemesinde geçmişe dönük borçlanma, prim tamamlama imkanı 4A kapsamında çalışanlar için mümkün ancak binlerce Bağkur'lunun geçmişe dönük borçlanma yapması ek bir düzenlemeye bağlı.  

Twitter çöktü mü? Twitter’a erişim sorunu düzeldi mi? 14 Temmuz Twitter çökme sorunu...

Sosyal paylaşım platformu Twitter'da meydana gelen erişim sorunu gündeme oturdu. Twitter çöktü mü? Twitter’a erişim sorunu düzeldi mi? İşte 14 Temmuz Twitter çökme sorununun detayları...

BDDK’nin kararı bankaları nasıl etkiledi? Bankalar kredi kullandırmaya devam edecek mi?

Belirli bir tutardan fazla nakit dövizi olan şirketlerin yeni TL krediye erişimini engelleyen BDDK kararından nasıl etkilendi? Bankalar kredi kullandırmaya devam edecek mi? İşte detaylar...

4c Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4c Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Cem Ataç, Özge Ferhatoğlu ve Pınar Küçük ortaklığında kuruldu.

Dünya bunu konuşuyor! Rus rublesi değerlendi; gerçek mi yapay mı?

Dünya gündeminde Rus rublesinin değeri konuşuluyor. Rusya Ukrayna Savaşından bir gün önce 81 olan ABD doları/Rus rublesi kuru bugün 76 lirayı gördü. Tü m yaptırımlara rağmen Rus rublesinin değer kaybetmemesi dünya gündeminde yer alıyor. Peki bu gerçek mi yapay mı?

Metaverse’te arsaların pazar değeri belli mi?

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Metaverse ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Budakoğlu'nun o açıklamaları...

AVM sektörünü bu yıl ne bekliyor? 

Esas Gayrimenkul Üst Yöneticisi (CEO), Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu üyesi Cem Eriç, tam kapanma sonrasında AVM sektöründe toparlanma olsa da gelirlerde azalma olacağını dile getirdi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Çatalca'daki Cem Kara Yaşam Vadisi'nin inşaatı hız kesmiyor!

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda ilçede hizmet seferberliği başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, geçmiş dönem belediye başkanlığı görevini sürdüren Cem Kara’nın ismini verdiği Cem Kara Yaşam Vadisi’ni hızlıca inşa ettiriyor. 

AVM'lerde kira tartışmaları ve belirsizlikler var!

Yıllık 5 milyar TL'lik ciroyu yöneten Esas Gayrimenkul, dijitalleşmeye ve AVM yönetimi işine odaklanacak. Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eriç, “Yılın son çeyreğinde yüzde 75'leri yakalarsak eski cirolara dönüş 2021'in ilk çeyreğini bulur” diyor.

Cem Eriş özgeçmiş Haberi

Cem Eriş özgeçmiş

Cem Eriş kimdir?

Cem Eriş, 1967 yılında İstanbul Süleymaniye’de doğdu. 1988 yılında MSÜ-Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümünden bölüm birincisi olarak mezun oldu. 1990-1992 yılları arasında YTÜ-Fen Bilimleri Enstitüsü Rölöve-Restorasyon Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisansını tamamladı.1993 yılına kadar özel sektörde mimar olarak çalıştı. 


1993-1994 yıllarında askerlik görevini tamamladıktan sonra, 1994-1997 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Şehir Planlama Müdürlüğü'nde 1/50.000 Ölçekli İstanbul Metropolitan Alan Alt Bölge Nazım İmar Planı Tarihi Çevre Sektörü'nde görev aldı. 


1997-1998 yılları arasında yine İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Yatırım Planlama Müdürlüğü’nde görev yaptıktan sonra, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden ayrılarak özel bir mimarlık bürosu kurup proje ve taahhüt işleri gerçekleştirdi. 


Cem Eriş, 2003 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul 1 Numaralı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’na Bakanlık Temsilcisi Kurul Üyesi olarak atandı.2005 yılından itibaren İstanbul...