19 / 05 / 2024

Cem Ka Metal İnşaat adres

Cem Ka Metal İnşaat adres

Cem Ka Metal İnşaat Nakliye Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Yıldırım tarafından kuruldu.

Asjet İnşaat Malzemeleri Metal Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asjet İnşaat Malzemeleri Metal Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Sarı tarafından kuruldu.

Hmd Kağıt Reklam Organizasyon Metal İnşaat Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmd Kağıt Reklam Organizasyon Metal İnşaat Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Beydilli tarafından kuruldu.

Özden Grup İnşaat Ve Temizlik Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik Otomotiv Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Özden Grup İnşaat Ve Temizlik Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik Otomotiv Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Sığın tarafından kuruldu.

Berzan İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Lojistik Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Berzan İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Lojistik Hizmeti Limited Şirketi Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Durbak tarafından kuruldu.

Oğuz Cem Çelik ne zaman doçent oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İş GYO’da hangi alanda çalışmalar yapıyor?

Oğuz Cem Çelik kimdir? Kaç senesinde ve nerede okudu? Hangi üniversitede misafir profesör olarak görev aldı? İş GYO’da ne iş yapıyor? İşte Oğuz Cem Çelik ile ilgili merak edilen her şey...

Cem Yalçınkaya, Harvard Business School’da hangi programı tamamladı? Şu an ne iş yapıyor?

Cem Yalçınkaya kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi firmada CEO olarak görev alıyor? AKİŞ GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Cem Yalçınkaya’nın hayatı...

Cem Hakko kimdir? Cem Hakko kaç yaşında?

Vakko'nun yönetim kurulu başkanlığını yapan Cem Hakko kimdir? Cem Hakko kaç yaşında? İşte Cem Hakko'nun hayatı...

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Beydilli tarafından kuruldu.

Parga Orman Ürünleri İnşaat Makina Metal Lojistik Limited Şirketi Kuruldu!

Parga Orman Ürünleri İnşaat Makina Metal Lojistik Limited Şirketi Kağıthane’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Kaan Kahveci tarafından kuruldu.

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 950 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Koçhan tarafından kuruldu.

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bulut tarafından kuruldu.

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Cem Ka Metal İnşaat adres Haberi

Cem Ka Metal İnşaat adres



Cem Ka Metal İnşaat Nakliye Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Yıldırım tarafından kuruldu.


Cem Ka Metal İnşaat Nakliye Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işleri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Cem Ka Metal İnşaat Nakliye Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kozyatağı Mahallesi Şemsettin Günaltay Cad.No:48/19...