06 / 05 / 2024

Cem Kara 2 b açıklaması

Cem Kara 2 b açıklaması

Çatalca Belediye Meclisi’nin 2018 yılı Şubat ayı birinci oturumu bugün saat 10.30'da, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. İşte gündem maddeleri...

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! 2 gün sonrasını işaret etti! Yükselişe aldanmayın dedi, o rakamı verdi

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükseliyor. Yatırımcılar altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ederken; İslam Memiş, 2 gün sonrasını işaret ederek yatırımcısına kötü haberi verdi. 

TÜİK açıkladı: İkinci el araba piyasası ekimde yüzde 5,2 düştü! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından motorlu kara taşıtları istatistiklerinin ekim ayı verileri açıklandı. Verilere göre ekimde toplam otomobil satışlarında yüzde 5,2 düşüş yaşandı.

Gazze’ye olası kara saldırısı haberi altın, gümüş ve petrolü resmen uçurdu! Fiyatlar tavan yaptı!

Gazze’ye kara saldırısına yönelik tedirginlikler, emtia piyasalarında yeni endişe yarattı: Altının ons fiyatı, İsrail-Hamas çatışması nedeniyle yüzde 5.47 artarak, 7 ayın en yüksek haftalık kazancına ulaştı. Gümüş yüzde 5.2 yükseldi. Petrol fiyatı ise varil başına 90 doların üstünü gördü.

Federal Cem Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Federal Cem Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Deniz Şahin tarafından kuruldu.

Siz de kara listeye alınmış olabilirsiniz! Milyonlarca kişiye bankalardan büyük şok! Şimdi bakın!

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, 2022'nin ilk 9 ayında 1,2 milyon kişinin bankalara olan borcunu ödeyemediği için kara listeye alındığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Kuzu Effect'ten Cem Bölükbaşına büyük destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Vefa Kuzu'dan Milli sporcu Cem Bölükbaşı'na büyük destek geldi. Yapmış olduğu son basın toplantısında Vefa Kuzu,Formula 2'de mücadele vereceğini söyledi. 

Çatalca'daki Cem Kara Yaşam Vadisi'nin inşaatı hız kesmiyor!

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda ilçede hizmet seferberliği başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, geçmiş dönem belediye başkanlığı görevini sürdüren Cem Kara’nın ismini verdiği Cem Kara Yaşam Vadisi’ni hızlıca inşa ettiriyor. 

Pakistan'da 5 katlı bina çöktü: 2 ölü, 8 yaralı!

Pakistan'ın Karaçi şehrinde 5 katlı binanın çökmesi sonucunda 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Cem Yılmaz'ın Zekeriyaköy'deki villası için vergi tartışması!

Cem Yılmaz Zekeriyaköy’deki havuzlu villasını 2 milyon dolara satışa çıkardı. Lüks villa için milyon liralarla ifade edilen satış ve kazanç beklentisi olunca haliyle ‘vergisi var mı’ diye de merak ediliyor...

Cem Yılmaz Zekeriyaköy'deki villasını 2 milyon dolara satıyor!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Zekeriyaköy'deki villasını 2 milyon dolara satışa çıkardı. Evde kiracı olan futbolcu Gael Clichy, Yılmaz'a her ay 50 bin lira kira ödüyor.

Muğla Fethiye Karaçulha TOKİ kura sonucu 10 Temmuz!

Muğla Fethiye Karaçulha TOKİ kura sonucu 10 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Cem Yılmaz Çiftçi Towers'tan 2 daire aldı!

Kazancını gayrimenkule yatıran isimler arasında yer alan Cem Yılmaz'ın Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers'tan iki daire aldığı ortaya çıktı.

Çatalca İzzettin Mahallesi Sosyal Tesisi açıldı!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından hayata geçirilen çok amaçlı "İzzettin Mahallesi Kırım Türkleri Sosyal Tesisleri", hizmete açıldı.

Cem Kara 2 b açıklaması Haberi

Cem Kara 2 b açıklaması

Çatalca Belediyesi'nin Şubat Ayı Meclis Toplantısı Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Başkanlığında gerçekleştirildi.

Çatalca Belediyesi'nde yer alan habere göre, Çatalca Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı 1'inci birleşiminde gündemin ilk maddesi, “Çatalca ve mahallelerinde bulunan yolların isim değişikliği” ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü'nün teklifi İmar Komisyonuna havale edildi.

Bu 8 parseli de belediyemize kazandırmak istiyoruz

Masaya yatırılan gündem maddelerinden, “ İlçemiz Akalan, İhsaniye, Kalfaköy ve Kabakça Mahallelerinde Köy Tüzel Kişilikleri adına kayıtlı 2/B vasfındaki taşınmazların alımı ve satımı işlemleri” ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi oy çokluğu ile kabul edildi.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara bu gündem maddesine dair yaptığı konuşmada, “Köylerimiz 2014 yılında mahalle olarak ilçe belediyemize katılmıştır, dolayısıyla köy tüzel kişilikleri süresi içerisinde, Köy Muhtarlarımızın ekonomik koşulları 2b arazilerinin pek çoğunu...