16 / 05 / 2024

Cem Pehlivanoğlu

Cem Pehlivanoğlu

Ebikec Yatırım İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kerem Ayanoğlu, Cem Pehlivanoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Silivri Pehlivanoğlu Yaşamkent Haziran 2024'te teslim!

İstanbul Avrupa Yakası Silivri'de hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projede 223 adet konut ve 22 adet ticari alan yer alıyor.

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023!

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. İşte Pehlivanoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Pehlivanoğlu Yaşamkent'te 4.3 milyon TL'ye 2+1! Haziran 2024'te teslim!

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul Silivri'de hayata geçirdiği Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinde fiyatlar 4 milyon 300 bin TL'den başlıyor. İşte Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili detaylar...

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bozkurt tarafından kuruldu.

Byf Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Byf Gayrimenkul Anonim Şirketi Kağıthane’de   2 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Cem Boyvadaoğlu tarafından kuruldu.

Denteste Medikal Turizm Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denteste Medikal Turizm Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sinan Cem Çepeloğlu tarafından kuruldu.

Ev fiyatlarının artması dolandırıcıları harekete geçirdi!

Kiralık evlerin fiyatlarının artması dolandırıcıları da harekete geçirdi. Hukukçu Murat Can Pehlivanoğlu, sahte emlak ilanlarına dikkat edilmesi konusunda önemli uyarılar yaptı.

Bahçeşehir Canlar Cem Evi’nin temeli atıldı!

Başakşehir’de hayırseverlerin desteğiyle inşaatına başlanan Bahçeşehir Canlar Cem Evi’nin temeli, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun da katılım sağladığı törenle atıldı.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu Hürriyet Emlak'ın strateji ve transformasyon direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nu strateji ve transformasyon direktörü olarak bünyesine kattı.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu kimdir?

Hürriyet Emlak'ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü Ecehan Berk Pehlivanoğlu kimdir? Ecehan Berk Pehlivanoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nun biyografisi...

Ecehan Berk Pehlivanoğlu, Hürriyet Emlak’ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Strateji ve Transformasyon Direktörü görevine Ecehan Berk Pehlivanoğlu’nu getirdi. 

Cemsa Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemsa Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Sabuncuoğlu tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul zengini Hanif Pehlivanoğlu'nun milyarlık serveti paylaşılamadı!

İnşaat şirketi ve yüzlerce taşınmaz gayrimenkulü ile milyonlarca liralık servete sahip Hanif Pehlivanoğlu'nun serveti paylaşılamadı...

Cem Pehlivanoğlu Haberi

Cem Pehlivanoğlu

Ebikec Yatırım İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kerem Ayanoğlu, Cem Pehlivanoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Mart'ta kuruldu. 


Ebikec Yatırım İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. Her türlü inşaat onarım, taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turisttik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...