25 / 07 / 2024

Cem Sorguç kim

Cem Sorguç kim

Mimar Cem Sorguç kimdir? Mimar Cem Sorguç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cem Sorguç, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Mimar Cem Sorguç..

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ne iş yapmaktadır?

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in kim olduğu ve Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin bu yılki teması konut!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Cem Sorguç'un üstlendiği VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'ni üstlendi. Tümer, VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin bu yılki temasının konut olduğunu belirtti.

İstanbul’un ilk çelik apartmanı Cihangir’de hayata geçirildi!

İstanbul’un ilk çelik apartmanı Cihangir’de hayata geçirildi. Mimar Cem Sorguç tarafından tasarlanan Cihangir’deki NoXX Apartmanı projesi geçtiğimiz günlerde açıklanan Ulusal Mimarlık Ödülleri’nde Yapı Dalı Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

Cem Sorguç kimdir?

Mimar Cem Sorguç kimdir? Mimar Cem Sorguç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cem Sorguç, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Mimar Cem Sorguç..

Cem Yılmaz, Ahu Yağtu 'ya üç ev, bir otomobil verecek!

Sabah gazetesinin haberine göre Aralarındaki krizi aşamayıp evlerini ayıran Cem Yılmaz-Ahu Yağtu çifti, boşanma konusunda uzlaşmaya vardı. Ünlü komedyen eşine üç ev, bir de otomobil verecek

Kim Marketler Zinciri yılın son yatırımını Bahçeköy'e yaptı!

Kim Marketler Zinciri, 2013 yılının son yatırımını İstanbul Bahçeköy'e yaptı. Kim Marketler Zinciri Genel Müdür Hamit Akçay, "2014 yılında 100 mağazaya ulaşarak 400 yeni istihdam sağlamayı hedefliyoruz" dedi...

Cem Tüzün: İptal edilen Beyoğlu imar planı, bizce koruma işlevini yerine getirmiyordu!

Beyoğlu İmar Planı'nın iptalini değerlendiren Cem Tüzün, "iptal edilen bu plan, bizce bu koruma işlevini yerine getirmeyen, hatta tam tersine korunması gereken değerlerini bir şekilde tarumar eden bir plandı" dedi.

Cem Oğuz: Cam korkuluklara güvenmeyin!

Cem Oğuz, bazı müteahhitlerin, yeni yapılan apartmanların balkonunda kullanılan cam korkulukları daha ucuza mal etmek için yüke dayanaklı ve kırıldığında dağılmama özelliği olan camlardan kullanmadığını söyledi.

Cem Kara: Devlet hastanesi inşaatını çarpıttılar!

Çatalca Devlet Hastanesi inşaatını neden mühürlediği konusunda ki sorumuza Başkan Cem Kara "Mühürlenen inşaat değil, sel felaketinde taşan dere yatağına konulan konteynır. Bu konu yanlış yansıtıldı" dedi...

Kim Kardashian ve Kanye West evine 2014 yazında taşınacak!

Kim Kardashian ve Kanye West çiftinin 11 milyon dolarlık rüya malikanesi tamamlanmak üzere. İkili, Kaliforniya'nın Bel Air bölgesinde 9 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilmiş rüya evine 2014 yazında taşınmayı planlıyor.

Cem Oğuz: Antalya'da binaların büyük bölümü çürük!

Antalya'da peş peşe meydana gelen 4 depremin ardından telefonları kilitlenen İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Cem Oğuz, kent merkezindeki 120 bin binanın yüzde 70'inin çürük olduğunu söyledi

Tellaliye bedelini kim öder?

Belediye Gelirleri Kanununa göre belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde her çeşit menkul ve gayrimenkul mal ve mahsüllerin satışı için ödenmesi gereken tellaliye bedelini kim öder?

Yangın sigortası vergisini kim öder?

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde bulunan menkul ve gayrimenkul mallar için yapılan yangın sigortaları dolayısıyla alınan primler üzerinden ödenen yangın sigortası vergisini kim öder?

Cem Sorguç kim Haberi

Cem Sorguç kim

Cem Sorguç kimdir?

Cem Sorguç, 1968 yılında Mardin’de doğdu. 1986 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünde başladığı mimarlık eğitimini 1993 yılında tamamladı.


Güncel Ofisi CM Mimarlık Ltd.Şti. (Ortak)


Mesleki Etkinlikler, Yayınlar ve Başarıları

Ödül Aldığı Yarışmalar

Ankara Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi Bölge Parkı ve Yakın Çevresi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Proje Yarışması, 2. Ödül, 2001

Hakkındaki Yazılar

Dışarı Davet Eden Apartman (XXI, , 09/2009)

Mimarlar, Ofisleri ve Çalışma Düzenleri (Arredamento Mimarlık, , 03/2009)

Mimarın İlk Yapısı (Mimarizm, , 00/2009)

Park Ohistoria Makalesi’nin Eşlik Ettiği Ceren Oykut’un Çizimleri İle (2009 Venedik Bianeli, , 00/2009)

Cem Sorguç, CM Mimarlık (Arredamento Mimarlık, , 12/2008)

Denize İnen Kesit (XXI, , 11/2007)

Asmalımescid’de bir Yenileme, “Bina” (XXI, , 10/2003)

Tünel'in yeni 'Bina'sı (Milliyet Pazar, , 09/2003)

Eskiyi Canlandırmak (Marie Claire Maison,...