02 / 05 / 2024

Cem Ufuk

Cem Ufuk

Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Cem Ufuk, "Toprak, bir yılda yüzde 100'den fazla kar sağlıyor" dedi. Ufuk, Ankara'da toprağa yatırım yapmanın, altına yatırımdan daha fazla gelir sağladığını söyledi.

Ankara'da toprağa yatırım yapmak, altından daha karlı!

Ankara merkezli gayrimenkul yatırım firması Ufuk Mülk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Ufuk Ankara’da toprağa yatırım yapmanın, altına yatırımdan daha fazla gelir sağladığını söyleyerek, “Toprak, bir yılda yüzde 100’den fazla kar sağlıyor” dedi.

Cem Ufuk: Toprak, yılda yüzde 100'den fazla kar sağlıyor!

Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Cem Ufuk, "Toprak, bir yılda yüzde 100'den fazla kar sağlıyor" dedi. Ufuk, Ankara'da toprağa yatırım yapmanın, altına yatırımdan daha fazla gelir sağladığını söyledi.

Ankara'nın gayrimenkul avantajından yararlanılmalı!

Gayrimenkul yatırım danışmanı Cem Ufuk, Türkiye'nin en fazla gayrimenkul satışı yapılan ikinci ili Ankara'nın gayrimenkulde hem alıcı hem de satıcıya kazanç sağladığını söyledi.

Yabancı yatırımcılar Ankara'ya yatırım için harekete geçti!

Ufuk Mülk Yatırım Proje Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Ufuk, yabancı yatırımcıların Ankara’da özellikle gayrimenkul satış veya kiralaması gerçekleştirdiklerine dikkat çekti.

Ufuklar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuklar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Cem Ufuk tarafından kuruldu.

Ankara konut projeleriyle örnek başkent olacak!

World Ticari Mülk Genel Müdürü Cem Ufuk sektördeki gelişmeleri anlattı. Ufuk: "Yeniden yapılanan Ankara, projeleriyle örnek başkent olmaya devam edecek. " dedi.

Cem Çelik: Merkez Bankası'nın faizlerde indirime gitmesi inşaat sektörünü hareketlendirecek!

Elit Yapı AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, özellikle büyükşehirlerde son birkaç yıldan beri yoğun konut üretimi olduğunu, bu üretimin rekabetin yanı sıra kalitenin de artmasına neden olduğunu kaydetti...

Show Realty’nin Franchise Koordinatörlüğü'nü Ufuk Vardarlıoğlu üstlendi!

Sektörün hızlı büyüyen markalardan olan Show Realty’nin Franchise Koordinatörlüğü'nü Franchise alanında deneyimli isimleri arasında olan Ufuk Vardarlıoğlu üstlendi. Ufuk Vardarlıoğlu, yeni görevindeki hedeflerine ilişkin bilgi verdi.

Ufuk Sesli: Bayındır'ın altyapı sorunu çözülecek!

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli: " Kanalizasyon şebekesindeki elektrik pompasında yaşanan bir sorun nedeniyle evsel atıklar dereye akıyordu. Yeni bir proje geliştirerek, arıtma tesisine kadar yeni bir şebeke kuracağız" dedi

Cem Demiröz kimdir?

Prime Gayrimenkul Değerleme Yöneticisi Cem Demiröz kimdir? Cem Demiröz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cem Demiröz'ün yönetici olduğu Prime Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ne zaman kuruldu?

Cem Şeker: İzmir'de kentsel dönüşüme ihtiyaç var!

İzmir Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme ve Dayanışma Derneği (İZKENDER) Genel Başkanı Cem Şeker, dönüşümü desteklediklerini ancak vatandaşların mağdur edilmemesi için birlikte hareket etmenin faydalı olacağını söyledi...

Turkmall Real Estate Gayrimenkul Direktörlüğü’ne Şükrü Cem Akçay atandı!

Haziran ayı itibariyle, 2005 yılından beri birlikte olduğu Turkmall Real Estate A.Ş.'nin "Gayrimenkul Direktörü" olarak atandı. Şükrü Cem Akçay evli ve bir çocuk babası.

Cem Şeker, vatandaşa İzmir'de kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

İzmir Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme ve Dayanışma Derneği (İZKENDER) Genel Başkanı Cem Şeker, dönüşümü desteklediklerini ancak vatandaşların mağdur edilmemesi için birlikte hareket etmenin faydalı olacağını söyledi.

Cem Ufuk Haberi

Cem Ufuk

Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Cem Ufuk, Ankara'da toprağa yatırım yapmanın, altına yatırımdan daha fazla gelir sağladığını söyleyerek, "Toprak, bir yılda yüzde 100'den fazla kar sağlıyor" dedi.


Ankara merkezli gayrimenkul yatırım firması Ufuk Mülk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Ufuk, Türk halkının tasarruf alışkanlığının zayıf, yatırım alışkanlığının ise ağırlıklı olarak 'güvenli liman' gördükleri gayrimenkule yönelik olduğunu ifade etti. İnsanların tasarrufa genellikle 40'lı yaşlarda başladığına dikkat çeken Ufuk, "40'lı yaşlar birikim yapmak için geç sayılabilecek yaşlar. Elbette ülke koşulları, ekonomik sıkıntılar, ailelerin standart yaşamlarını idame ettirecek kadar gelire sahip olmaları tasarrufun önündeki engeller. Buna rağmen küçük de olsa tasarruf yapmak mümkün. Kişilerin iş hayatına atılır atılmaz yapacakları küçük tasarruflar, bir süre sonra kazançlı bir yatırımın kapısını aralayabiliyor. Bilhassa gayrimenkul alanında her bütçeye uygun...