15 / 05 / 2024

Cemal Erdem

Cemal Erdem

Hünkar Uluslararası Turizm Anonim Şirketi, Cemal Erdem Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Şişli, Fulya Mahallesi, Bahçeler Sokak, Somay Sitesi'nde kuruldu.

Cemal Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemal Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Erdem tarafından kuruldu.

Cemal Doğan projeleri hakkında açıklama yaptı!

Habertürk Gazetesi, CMD Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Doğan ile röportaj yaptı.

Cemal Canpolat: Bahçeşehir Gölet için mücadelemizi sürdüreceğiz!

Bahçeşehir Gölet’e kafe, restoran ve barların da bulunduğu 107 adet ticari ünite yapılması için çalışma başlatılmıştı, olaya tepki gösteren CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat "Bahçeşehir Göleti'nin takipçisiyiz" dedi.

Kağıthane Cemal Kamacı Spor Kompleksi imar planı askıda!

İstanbul Kağıthane'deki Cemal Kamacı Spor Kompleksi Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Cemal Akmercan Otel Projesi 4 yıl sonra onaylandı!

İstanbul Sirkeci Garı yakınında bulunan ve altından Marmaray hattı geçen arsaya yapılmak istenen Cemal Akmercan Otel Projes, 4 yılın ardından onaylandı.

Erdem Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sena Erdem tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Eymen Erdem İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Eymen Erdem İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Cemal Kamacı Spor Kompleksi yeniden inşa ediliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Cemal Kamacı Spor Kompleksi'nin kapasitesini artırarak yeniden inşa edilecek.

Hatay Cemal Gürsel Caddesi'ne asfalt müjdesi!

HBB ekipleri, kentin ihtiyaçlarını gözeterek yaptığı yol yapım hizmetleri kapsamında Samandağ ilçesine bağlı Cemal Gürsel Caddesi Abacı Sokak’ta beton asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.

Safranbolu Cemal Ünsal Parkı açıldı!

Her mahalleye bir konsept park düşüncesi ile yola çıkan Safranbolu Belediyesi dün Cemal Caymaz mahallesinde bir parkı daha vatandaşların hizmetine sundu.

Gaziantep Erdem Koleji yıkılacak mı?

Büyükşehir Meclisi, Erdem Koleji'nin bulunduğu bölgede imar uyumsuzluğunu gerekçe gösteren Gaziantep 1'inci İdare Mahkemesinin verdiği karar doğrultusunda imar değişikliğine gitti.

Eyüp Cemal Demir Parkı açıldı!

15 Temmuz Demokrasi Şehidi Cemal Demir'in adı Topçular'da bir parka verildi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, parkın açılışında yaptığı konuşmada; “Rabbim 15 Temmuzları bir daha yaşatmasın” dedi.

Eymen Erdem İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eymen Erdem İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Erdem tarafından kuruldu.

Cemal Erdem Haberi

Cemal Erdem
Hünkar Uluslararası Turizm Anonim Şirketi, Cemal Erdem Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


Hünkar Uluslararası Turizm Anonim Şirketi iş konusu; a-1168 Sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak. Yurt içinde ve Yurt dışında turizm acenteliği kurmak,yerli ve yabancı turistleri konaklatmak,tur düzenlemek. b-Yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurmak,işletmek,devir etmek ve devir almak daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurmak,işletmek iç ve dış turizm organizasyonlarını yapmak,gezi turları düzenlemek,başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satmak,bunlara ilişkin rezervasyonları yapmak ve yaptırmak,yolcu taşımacılığı,tur ve rehberlik hizmetleri,ulaşım,konaklama ve konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapmak. Kara,deniz ve hava ulaştırma araçları biletlerini rezervasyonunu yapmak,satın almak ve satmak. c-Otel,motel,kamping,pansiyon,tatil köyü,dinlenme evleri,termal istasyonu gibi her...