06 / 05 / 2024

cemal kalyoncu şirketleri

cemal kalyoncu şirketleri

Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cemal Kalyoncu, Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Kalyoncu yeni şirket kurdu.

Türkiye dünyada çip üretimi yapan altıncı ülke olacak!

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, kurdukları tesiste çip üretimine uygun altyapının hazır olduğunu belirterek, “Ar-Ge birimleri çalışıyor. Tayvan, Güney Kore, Japonya, Çin ve ABD gibi çip üreten ülkelerin arasına gireceğiz” dedi.

Kalyon Holding'ten İstanbul Havalimanı'na 8 milyar avroluk yatırım! 

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, İGA'daki yeni ortaklık yapısıyla ilgili konuştu ve buradaki yatırımlarını değerlendirdi...

Ahmet Kalyoncu kimdir?

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun ağabeyi Ahmet Kalyoncu kimdir? İşte Ahmet Kalyoncu'nun biyografisi...

Ahmet Kalyoncu vefat etti!

İş insanı Cemal Kalyoncu'nun ağabeyi, Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Başkanı Mehmet Kalyoncu'nun amcası Ahmet Kalyoncu hayatını kaybetti.

Kalyon Holding'in patronlarından yeni şirket!

Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cemal Kalyoncu, Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Kalyoncu yeni şirket kurdu.

Kalyon İşletme Ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Kalyon İşletme Ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Kalyoncu, Haluk Kalyoncu ve Mehmet Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Cemal Kalyoncu: İnşaat ve enerjinin dışına çıkmayı düşünmüyoruz!

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, dünden bugüne grubun büyüme hikayesini ve gelecek hedeflerini anlattı. Kalyoncu, "İnşaat ve enerjinin etrafındaki işlerin dışına çıkmayı düşünmüyoruz" dedi...

İstanbul Yeni Havalimanı'na yurtdışından teklif!

Yeni Havalimanı’nı inşa eden ve işletmesini yapacak İGA'nın ortaklarından Cemal Kalyoncu, yarın açılacak havalimanıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İGA Otel ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

İGA Otel ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Mehmet Cengiz, Naci Koloğlu, Cemal Kalyoncu, Nihat Özdemir ve Mehmet Nazif Günal ortaklığında kuruldu.

İga Otel Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

İga Otel Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiz, Naci Koloğlu, Cemal Kalyoncu, Nihat Özdemir ve Mehmet Nazif Günal ortaklığında kuruldu .

İga Gayrimenkul Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

İga Gayrimenkul Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi, Mehmet Cengiz Yönetim Kurulu Başkanlığı, Cemal Kalyoncu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 200 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Arnavutköy'de kuurldu.

Yalova Kalyoncu Termal Tatil Köyü'nde 6 bin TL'ye devremülk!

Kalyoncu Termal Tatil Köyü Yalova'nın Armutlu bölgesinde hayata geçiriliyor. Kalyoncu Termal'de bulunan devremülkler 6 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Cemal Akmercan'dan Edirne'ye imam hatip lisesi!

İlkokul mezunu Malatyalı Cemal Akmercan, 1973 yılında geldiği İstanbul’da trenlerde çiklet sattı, işportacılık yaptı. Van’da bir ilkokul, Malatya’da bir Anadolu Lisesi açan Akmercan, son olarak Edirne’de 32 derslik imam hatip lisesi açtı.

cemal kalyoncu şirketleri Haberi

cemal kalyoncu şirketleri

Kalyon İşletme Ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Kalyoncu, Haluk Kalyoncu ve Mehmet Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Mehmet Kalyoncu

Mimar ve iş insanı Mehmet Kalyoncu, Kalyon Holding’de Yönetim Kurulu Üyesi olmanın yanı sıra İstanbul Yeni Havalimanı projesinde de İcra Kurulu Üyeliği görevini sürdürüyor. Aynı zamanda Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı olan Mehmet Kalyoncu, birikimini, dedesinin 1944’te attığı temeller üzerinde büyüyen aile şirketi aracılığıyla Türkiye ile paylaşıyor.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin kurucu vakfı olan Gaziantep Eğitim ve Hizmet Vakfı’nın da Mütevelli Heyeti Üyesi olan Kalyoncu, Türkiye Tasarım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de üstleniyor. 

Üniversiteyi İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde tamamlayan Mehmet Kalyoncu, Architectural Association ve Illinois Institute of Technology üniversitelerinde ziyaretçi öğrenci olarak da...