28 / 08 / 2024

Cemal Şengel

Cemal Şengel

Bakü kentine ziyarette bulunan DAİB heyeti, ülkenin en önemli ithalatçılarıyla bir araya geldi. Ziyarette Azerbaycan’da yatırım ve ticaret imkanları, teşvik sistemi ele alındı.

Emekli maaşını başka bankaya taşımak isteyenlere kötü haber!  Promosyonların önündeki engel emeklileri şok etti!

Milyonlarca emekli banka promosyonları ile ilgili araştırmalar yaparken, emekli maaşlarını başka bankalara taşımak isteyenler ise beklenmedik bir engel ile karşı karşıya kaldı. 

Ona vergi buna engel, olan niye hep vatandaşa oluyor!

Otomobil fiyatlarındaki yükseliş sürerken, Gazeteci Emre Özpeynirci, Çinli araçlara konulan engeller ve yüksek vergiler nedeniyle vatandaşın ucuz otomobile ulaşamadığını söyledi. Özpeynirci, “Ona vergi buna engel, olan niye hep vatandaşa oluyor" dedi.

Bakan Özhaseki'den muhalefete kentsel dönüşüm tepkisi: Dertleri engel olmak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, muhalefetin ‘rantsal dönüşüme karşıyız’ ifadelerine tepki gösterdi ve kentsel dönüşüme engel olmak istediklerini belirtti. 

Çengel Kimya Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çengel Kimya Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Çengel tarafından kuruldu.

Cemal Hakan Akkuş ne iş yapıyor? Cemal Hakan Akkuş kimdir?

Cemal Hakan Akkuş kimdir? Cemal Hakan Akkuş hangi mesleği yapıyor? Cemal Hakan Akkuş nereden mezundur? İşte detaylar!

Cemal Onaran ne iş yapıyor? Cemal Onaran kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kadrosunda yer alan Cemal Onaran ne iş yapıyor? Cemal Onaran kimdir? İşte ayrıntılar...

İzzet Cemal Kişmir Kimdir? 

Alarko Carrıer Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Cemal Kişmir kimdir? Cemal Kişmir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cemal Kişmir'in biyografisi..

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Cemal Dördüncü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Cemal Dördüncü`nün hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? 

Akmerkez Yönetim kurulu üyesi olan Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü nereli, kaç yaşında? İşte Ahmet Cemal Dördüncü biyografisi...

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Cemal Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Cemal Yapı İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile KEmal Erol tarafından kuruldu.

Aydın İnşaat'ın acı günü! Cemal Azmi Aydın vefat etti! 

Aydın İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Azmi Aydın hayatını kaybetti. 

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Başkan tarafından kuruldu.

Cemal Şengel Haberi

Cemal Şengel

Bakü kentine ziyarette bulunan DAİB heyeti, ülkenin en önemli ithalatçılarıyla bir araya geldi. Ziyarette Azerbaycan’da yatırım ve ticaret imkanları, teşvik sistemi ele alındı.



Azerbaycan’ın Bakü kentine ziyarette bulunan DAİB heyeti, ülkenin en büyük dağıtım ve market zincirleri ve ithalatçılarıyla bir araya geldi. Ziyarette Azerbaycan’da yatırım ve ticaret imkanları, teşvik sistemi ele alındı.


DAİB Başkanı Cemal Şengel, görüşme yaptıkları kuruluşlarla yakın zamanda işbirliği anlaşması yapacaklarını belirterek, ziyaretlerin diğer illere de yaygınlaştırılacağı bilgisini verdi. İkili iş görüşmelerinin son derece verimli geçtiğini vurgulayan DAİB Yönetim Kurulu Başkanı Şengel, “Görüşmelerimize Azerbaycan’lı firmalar yoğun ilgi gösterdi” dedi. Şengel, ‘İki Devlet Bir Millet’ anlayışıyla, kardeş ülke Azerbaycan ile yapılan karşılıklı ticarette gerekli hassasiyetin gösterileceğini, Azerbaycan’ın Türkiye ile dış ticaret istatistiklerinin artarak devam edeceğini belirterek; “Bu tür organizasyonları...