22 / 05 / 2024

Cemal Vançin

Cemal Vançin

Moda Otelcilik Restaurant Turizm İnşaat Temizlik Maddeleri Ticaret Limited Şirketi, Cemal Vançin, Hıdır Vançin tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Şubat'ta Kadıköy'de kuruldu.

Cemal Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Cemal Yapı İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile KEmal Erol tarafından kuruldu.

Em Van İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Em Van İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de tarafından Ömer Lülesu tarafından kuruldu!

Avcılar'da göçük meydana gelen bina için 3 gözaltı!

Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıktırılan binanın temeli kazılırken meydana gelen göçükte 3 çocuk babası Cemal Eken'in (42) ölümü, İsa Eyice isimli işçinin yaralanmasına neden olan olay ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Cemal Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemal Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Erdem tarafından kuruldu.

Van'da 32 fabrikanın inşaatı tamamlandı!

 Van'da Cazibe Merkezleri'ni Destekleme Programı kapsamındaki 'Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi'nde 32 fabrika binası ve sosyal tesislerle birlikte 54 bin metrekare kapalı alanın inşası tamamlandı.

Van'da harabe evde yaşayan aileye yeni ev inşa edildi!

Van'ın Gürpınar ilçesi Akpınar Mahallesi'nde harabe evde yaşayan Yılmaz ailesi için yeni ev inşa edildi.

Van için 'zemin sıvılaşması' uyarısı!

İnşaat Mühendisleri Odası Van Şube Başkanı Fırat Durmaz,  kent için “Deprem sırasında salınımlardan kaynaklı zeminin sıvılaşma riskinin yüksek olduğu bölgeler var" uyarısında bulundu. 

Kıvanç Tatlıtuğ Marmaris'te 3 milyon TL'ye müstakil villa inşa edecek!

Dizilerden ve reklamlardan kazandığı paraları gayrimenkule yatıran Kıvanç Tatlıtuğ, Marmaris'te kendisine uygun bir arazi bularak 3 milyon TL'ye müstakil villa inşa ettirecek. Evin mimarisini ve dekorasyonunu Başak Dizer yapacak.

Van için acele kamulaştırma kararı!

Van ili Erciş ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van Tuşba için acele kamulaştırma kararı!

Van ili Tuşba ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van'da inşa edilen hastanelerdeki son durum!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Van'da 50 yataklı Amatem-Çamatem sağlık tesisimizi bu yıl tamamlayacağız. 75 yataklı Çaldıran hastanemizin inşaatında yüzde 95 seviyelerine geldik. Bahçesaray ilçe hastanemizin arsa sorunu çözüldü" dedi.

Van'da yolu dar olan okul için hayırseverler arazi bağışladı!

Van'ın Erciş ilçesinde yolu dar olan okul için 2 dönüm arazi bağışlayan iki aile, duvarların yıkılması ve yol genişletme çalışması yapan ekiplere de yardımcı oldu.

Van'da depremzedeler için çelik konstrüksiyon konutlar inşa edilecek!

Van'ın Başkale ilçesine bağlı Özpınar, Kaşkol, Gelenler ve Güvenlik mahallelerinde büyük yıkıma sebep olan 5.9 büyüklüğündeki depremde 4 bin 900 konut ağır hasar aldı. Depremzedeler için izolasyonlu, depreme dayanıklı çelik konstrüksiyon konutlar inşa edileceği belirtildi...

Cemal Vançin Haberi

Cemal Vançin

Moda Otelcilik Restaurant Turizm İnşaat Temizlik Maddeleri Ticaret Limited Şirketi, Cemal Vançin, Hıdır Vançin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Şubat'ta kuruldu. 


Moda Otelcilik Restaurant Turizm İnşaat Temizlik Maddeleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Otel motel kamping tatil köyü dinlenme evleri termal istasyonu plaj pastane lokanta kafetarya çay bahçesi kıraathaneler nargile salonları gibi konaklama dinlenme gezme eğlenme yiyecek ve içecek yerleri satın alabilir satabilir işletebilir.


Moda Otelcilik Restaurant Turizm İnşaat Temizlik Maddeleri Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Şifa Sokak,...