07 / 05 / 2024

Cemaleddin Aykan

Cemaleddin Aykan

Vazon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemaleddin Aykan, Mehmet Aslan ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 25 Aralık'ta Başakşehir, İOSB B.Dalan Bulvarı, Demir.Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Mla Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Mla Mühendislik Limited Şirketi Sarıyer’de 1milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ablak, Aykan İlter ve Mehmet Ünsal tarafından kuruldu.

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Aykan Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aykan Altyapı İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Türkan Akkuş Soyyiğit tarafından kuruldu.

Beklenen büyük Marmara depremi için ürküten açıklama!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Aysun Aykan, beklenen büyük Marmara depremiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Metay Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metay Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykan Memi ve Halim Mete ortaklığında kuruldu.

Yüksek Mimar Aykan Oğuz vefat etti!

Yüksek Mimar Aykan Oğuz hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

7'nin üzerinde beklenen Marmara Depremi'nden sadece İstanbul değil, Marmara da etkilenecek!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şube Yönetim Kurulu Üyesi ve Balıkesir İl Temsilci Yardımcısı Aysun Aykan, Marmara fayı ve  Balıkesir-Gökçeyazı faylarına dikkat çekti. "Bu fayların kırılma zamanı geçti. Her iki fay 7’nin üzerinde deprem üretebilir" dedi..  

Marmara depremi, denize kıyısı olan tüm şehirleri etkileyecek!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şube Yönetim Kurulu Üyesi ve Balıkesir İl Temsilci Yardımcısı Aysun Aykan, "Marmara Denizi’nin içinde olacak depremden Marmara Denizi'ne kıyısı olan tüm şehirlerin ağır bir şekilde etkileneceği bilinmelidir" uyarısı yaptı.

Balıkesir’in deprem tehlikesi İstanbul’dan daha yüksek!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilci Yardımcısı Aykan, "1000 yılda bir kırılması gereken Balıkesir-Gökçeyazı fay segmenti, 2000 yıldır kırılmamış. Her an kırılabilir. Balıkesir’in deprem tehlikesi İstanbul’dan daha yüksek" diye konuştu...

Balıkesir'de imar planları depreme yönelik hazırlanmalı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Jeoloji Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilci Yardımcısı Aysun Aykan, "1000 yılda bir kırılması gereken Balıkesir-Gökçeyazı fay segmenti, 2000 yıldır kırılmamış. Her an kırılabilir. Balıkesir'in deprem tehlikesi İstanbul'dan daha yüksek" dedi...

Bursa'da 650 bin yapı imar barışından faydalanacak!

Çevre Şehircilik Bursa İl Müdürü Cemaleddin Başaran, bölgede imar barışıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başaran, şehirde yaklaşık 650 bin yapının imar barışından faydalanacağını söyledi.

Eski CHP Milletvekili Aykan Erdemir'in mal varlığına el konuldu!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturmalar devam ediyor.

Halit Torunları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halit Torunları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 180 bin TL sermaye ile bugün Aykan Çiçek tarafından kuruldu. 

Cemaleddin Aykan Haberi

Cemaleddin Aykan

Vazon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemaleddin Aykan, Mehmet Aslan ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 25 Aralık'ta Başakşehir, İOSB B.Dalan Bulvarı, Demir.Sanayi Sitesi'nde kuruldu. 


Vazon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. 2.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek. satmak ve kiraya vermek. 3.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...