09 / 05 / 2024

çemaş sanayi

çemaş sanayi

Çemaş Döküm Sanayi Kırşehir'de 2.740 m2 arazisine kat karşılığı inşaat yaptırılmak üzere 2 bloklu bir konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor.

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ali Fuat Tut ve Enes Tut ortaklığında kuruldu.

Ema İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Ayaz tarafından kuruldu.

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seydiali Poyraz tarafından açıldı.

Ema Global Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Global Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Kaplan tarafından kuruldu.

Çemaş, Kırşehir Şeker Fabrikası'na talip!

Çemaş Döküm Sanayi, Kırşehir Şeker Fabrikası’nın özelleştirilmesiyle ilgilendiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan duyurdu.

Ema Gayrimenkul Kuyumculuk İnşaat Ve Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Gayrimenkul Kuyumculuk İnşaat Ve Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Emanetoğlu tarafından kuruldu.

Ema Taşımacılık İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Taşımacılık İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erhan Köse tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ema Gürün İnşaat Taahhüt Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Gürün İnşaat Taahhüt Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ulaş Alakuş, Ahmet Tahir Öz, Ahmet Oğuz ve Erkan Kop ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ema Alçı Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Alçı Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 70 bin TL sermaye ile bugün Erhan Ay imzasıyla kuruldu.

Ema Makina ve Yapı Mekanik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ema Makina ve Yapı Mekanik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Aziz Kazancı, Namık Aykut Maragoz ve Hasan Erkut Marangoz Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 309 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Beylikdüzü'nde açıldı.

Ema Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eren Manaza tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, 350 Sokak Şelale Plaza'da kuruldu.

Çemaş Döküm Sanayi toplu iş sözleşme görüşmelerini yayınladı!

Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. toplu iş sözleşme görüşmelerini yayınladı.

Çemaş Döküm kurumsal yönetim uyum derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

Çemaş Döküm Sanayi A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Hizmetler A.Ş. arasında kurumsal yönetim uyum derecelendirme sözleşmesi imzaladığını bildirdi.

çemaş sanayi Haberi

çemaş sanayi

Çemaş Döküm Sanayi tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Şirketimizin Kırşehir'in şehir merkezindeki 2.740 m2 arazisine kat karşılığı inşaat yaptırılmak üzere, Öz Keskinkılıçlar İnşaat Taahhüt Tur. Yurt İşl. Tic. ve San. Ltd. Şti. ile 8 Haziran 2013 tarihinde bir sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu sözleşmeye göre anılan arazi üzerine 6 katlı 2 blok inşa edilecek olup, bu blokların biri Şirketimize verilecektir. Her blokta 480 m2 dükkan ile 15 adet (4 oda 1 salon) lüx daire olacaktır. Şirketimizin aktifine geçecek 15 daire ve 1 dükkanın bugünkü piyasa değeri takribi 6 milyon TL olarak hesaplanmaktadır. Kırşehir'in en prestijli konut ve ticari alan projesi olacak inşaatlarda Şirketimizin iştiraki HMF nin temsilcisi olduğu Hyundai Asansörler ve Işıklar Klinker Tuğla Grubu ürünleri kullanılacaktır.


Saygılarımızla,


ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ...