08 / 05 / 2024

Cemil Atlas Ortaokulu bilgisayar sınıfı

Cemil Atlas Ortaokulu bilgisayar sınıfı

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Gümüşpala'daki TC MEB Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı sağladı.

Keller Williams’tan Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Gümüşpala'daki TC MEB Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı sağladı.

Gökçeada Özel Rum Ortaokulu ve Lisesi bu yıl açılacak!

Çanakkale'nin Gökçeada İlçesi'nde geçen sene ilgili yönetmelik gereği eksiklikleri giderilemediği için açılışı yapılamayan Özel Gökçeada Rum Ortaokulu ve Lisesi'nde bu yıl eğitime başlanması bekleniyor.

Bingöl'de yeni İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu inşa edildi!

Bingöl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu olarak hizmet verecek olan okulun, önümüzdeki eğitim öğretim yılında hizmette olacağını söyledi.

Bingöl’de imam hatip lisesi ve ortaokulu açıldı!

Bingöl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu olarak hizmet verecek olan okulun, önümüzdeki eğitim öğretim yılında hizmette olacağını söyledi.

Atlas İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Atlas İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi, Celalettin Saygın tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Temmuz 2015 'te Ümraniye, Tantavi Mahallesi, İpekyolu Sokak 'ta kuruldu.

2003 yılında Atlas Residence satışa sunulmuş!

2003 yılında Kurtköy'de inşa edilen Atlas Residence satışa sunulmuş. 4 tip dairenin yer aldığı sitedeki daireler 60 bin dolardan (83 milyar 374 milyon lira) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Sivas Bezirci'de İmam Hatip Ortaokulu inşa edilecek!

Sivas Bezirci Mahallesi’nde bulunan Ülkü İmam Hatip Ortaokulu’nun ihalesi gerçekleştirildi. Bölgenin önemli bir eksikliğini giderecek olan 16 derslik İmam Hatip Ortaokulu çevre düzenlemesi ve donatıları ile çok sayıda öğrenciye hizmet verecek.

Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yaptırılan Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'nin temeli, dualar, tekbirler ve Abdurrahman Önül’ün seslendirdiği ilahiler eşliğinde atıldı. Temel atma törenine, Esenyurt İlçe Kaymakamı Ekrem İnci de katıldı...

Cemil Şeboy: İzmir'de kentsel dönüşüm yavaş ilerliyor!

AKP İzmir 1'inci Bölge milletvekili adayı Cemil Şeboy, "İzmir'i yaşanabilir bir kent yapmak için öncelikle kentsel dönüşüm gerektiğini dile getiren Şeboy, 'Allah korusun bir deprem olsa İzmir'in yüzde 65'i yıkılacak. Kentsel dönüşüm ağır işliyor. "dedi.

Cemil Şeboy: İzmir'i mücevher gibi işleyeceğiz!

AK Parti Milletvekili adayı Cemil Şeboy, "Dünyanın en güzel kentlerinden biri olan İzmir, AK Parti'nin usta elleriyle işlendiğinde çok büyük değere kavuşacak" dedi.

Atlas Global Avrupa'ya açılıyor!

Almanya'nın Düsseldorf şehrinde Haziran itibariyle 5 yeni uçuş noktasından İstanbul'a uçmayı planlayan hava yolu şirketi Atlas Global, toplantıyla 11 Haziran 2015 tarihinde Düsseldorf ve Köln'den başlatacağı uçuşların tanıtımını yaptı.

Cemil Şeboy: İzmir'de kentsel dönüşüm şart!

İzmir'de kentsel dönüşümün acilen hayata geçirilmesi gerektiğini vurgulayan AK Parti İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy, daha milletvekili seçilmeden Meclis'te vereceği yasa teklifinin detaylarını açıkladı.

Beyoğlu Taksim Ortaokulu otel olacak!

Beyoğlu Taksim Ortaokulu kapanıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise tarihi okul binasını Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi kapsamında uygulama oteli olarak kullanacak.

Cemil Atlas Ortaokulu bilgisayar sınıfı Haberi

Cemil Atlas Ortaokulu bilgisayar sınıfı

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams'ın (KW) 210 yıldır mayıs aylarında düzenlediği Red Day organizasyonu için hazırlanıyor.

Sabah'ta yer alan habere göre, KW Karşıyaka ve KW Bornova Bölge Müdürlükleri, yaklaşık 650 öğrencisi bulunan Gümüşpala'daki TC MEB Cemil Atlas Ortaokulu'na kablolama altyapısı, 19 bilgisayar ve eğitim odası için masalar temin etti. 

Bilgisayar sınıfı tamamen boyandıktan sonra, perde ve süslemeleri eklenerek okula eksiksiz bir şekilde verildi.

Red Day nedir?

Red Day (Topluma Katkı Günü), Kuzey Amerika ve Kanada gibi yerlerde gerçekleştirilen sosyal sorumluluk günü olarak uzun yıllardır...