07 / 05 / 2024

Cemil Bayram kimdir

Cemil Bayram kimdir

Gümüşhane Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cemil Bayram kimdir? Cemil Bayram, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cemil Bayram, ne zamandan beri, Gümüşhane Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında?

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği'nin yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu. Peki Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında, hangi okullardan mezun oldu?

Türkiye’nin en zenginlerinden biri olan Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı nerelidir?

Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı hangi mesleği yapıyor? Şaban Cemil Kazancı nereden mezundur? İşte detaylar!

Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir?

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir? Dr. Cemil Ragıp Ertem daha önce nerelerde görev almıştır? İşte ayrıntılar...

Cemil Müjdat Altay Kimdir?

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Müjdat Altay kimdir? Cemil Müjdat Altay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Cemil Şeboy kimdir?

Mimar ve Buca Belediye Eski Başkanı Cemil Şeboy, AKP İzmir Milletvekili Adayı oldu. Peki, Cemil Şeboy kimdir? Cemil Şeboy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Cemil Şeboy..

Cemil Kılıç kimdir?

Tokat Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç kimdir? Cemil Kılıç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cemil Kılıç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cemil Kılıç...

Halil Muratoğlu kimdir?

Çankırı Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu kimdir? Halil Muratoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Muratoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Muratoğlu...

Cemil Kora kimdir?

Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kora kimdir? Cemil Kora, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kora..

Cemil Bayram kimdir?

Gümüşhane Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cemil Bayram kimdir? Cemil Bayram, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cemil Bayram, ne zamandan beri, Gümüşhane Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Cemil Ekşi kimdir?

Cemil Ekşi, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Tuzla Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Tuzla Belediye Başkan adayı Cemil Ekşi kimdir? İşte Cemil Ekşi'nin biyografisi...

Bayram Nihat Güner kimdir?

Mimar Bayram Nihat Güner kimdir? Mimar Bayram Nihat Güner, bugüne kadar hangi mimari projeye imza attı? Mimar Bayram Nihat Güner, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor?

Bayram Şenocak kimdir?

2014 yerel seçimlerinde AKP aday listesine göre şuan mevcut başkanın Mustafa Değirmenci olduğu Avcılar Belediyesi için başkan adayı Bayram Şenocak oldu. Peki, Bayram Şenocak kimdir?

Cemil Bayram kimdir Haberi

Cemil Bayram kimdir

Cemil Bayram kimdir?

Cemil Bayram, 1974 yılında Trabzon’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Trabzon Merkez Uğurlu ilköğretim okulunda, lise öğrenimini ise Trabzon Teknik Lisesi Bilgisayar Bölümünde tamamladı. 1999 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu.

              

2001-2002 yılları arasında askerlik görevini tamamladıktan sonra 2004 yılında Gümüşhane Çevre Koruma Vakfında sözleşmeli mimar olarak göreve başladı. 2007 yılına kadar Gümüşhane Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde aynı göreve devam etti.

             

2007 yılında Erzurum Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü’ne mimar olarak atandı.  Aynı yıl içerisinde Gümüşhane Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü emrine ataması gerçekleşti. Kurum içerisinde Yapım ve Proje Şube Müdürlüğü ile Yapı Malzemeleri ve Yapı Denetimi Şubelerinde görev yaptı.

 ...