21 / 05 / 2024

Cemil Çapoğlu

Cemil Çapoğlu

ACC Enerji Yatırım Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Çapoğlu, Cemil Çapoğlu tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 20 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Dikta Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Dikta Yapı Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Ahmet Çapoğlu ve Teoman Dikmen ortaklığında kuruldu.

Maxwell Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxwell Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Yaşar Şapoğlu tarafından kuruldu. 

Mtn Çap Yapı İnşaat Mimarlık Limited  Şirketi kuruldu!

Mtn Çap Yapı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi Üsküdar’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çapoğlu kuruldu.

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Şevki Çapoğlu tarafından kuruldu.

Şile El Ele İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile El Ele İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil saroğlu tarafındna kuruldu.

Rigel Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rigel Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cemil İmamoğlu ve Ömer Karakoç ortaklığında kuruldu.

Milli Saraylardan Topkapı Sarayı restorasyon açıklaması!

Milli Saraylar İdaresi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çapoğlu, medyada gündeme gelen Topkapı Sarayı Valide Sultan Dairesi'ndeki restorasyon ile ilgili açıklama yaptı.

Çapoğlu Kocabey Yapı İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çapoğlu Kocabey Yapı İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Çapoğlu ve İsmail Çapoğlu tarafından kuruldu. 

Şapoğlu Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şapoğlu Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azem Şapoğlu tarafından kuruldu. 

Boyutlu İnşaat Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boyutlu İnşaat Metal Orman Ürünleri Medya Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Tunaboğlu tarafından kuruldu. 

Çap Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Çap Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çapoğlu tarafından kuruldu. 

Çapoğlu Grup Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çapoğlu Grup Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 120 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Oğuz tarafından kuruldu. 

Erzincan'a bin 400 kişilik kongre merkezi geliyor!

Erzincan Üniversitesi kampüs alanına yeni Kültür ve Kongre Merkezi geliyor. Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu ve yetkililerden kültür merkeziyle ilgili bilgi aldı.

Cemil Çapoğlu Haberi

Cemil Çapoğlu

ACC Enerji Yatırım Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Çapoğlu, Cemil Çapoğlu tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 20 Şubat'ta kuruldu. 


ACC Enerji Yatırım Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü sanayi yapıları fabrika binaları atölyeler depo özel antrepo çelik inşaat bilumum prefabrik tesisatı yapımı ile montaj işleri yapmak.


ACC Enerji Yatırım Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Avcılar, Ambarlı Mahallesi, Ürkmez Sokak,...