24 / 05 / 2024

Cemil Karanfil emlakçı ceza

Cemil Karanfil emlakçı ceza

Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'in katil zanlısı damadı Cemil Karanfil önceki gün yakalandı. Alsancak'ta günlük olarak ev kiralayan Karanfil'in emlakçısına 10 bin 500 lira para cezası kesildi.

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Katil zanlısı Cemil Karanfil'e ev kiralayan emlakçıya ceza!

Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'in katil zanlısı damadı Cemil Karanfil önceki gün yakalandı. Alsancak'ta günlük olarak ev kiralayan Karanfil'in emlakçısına 10 bin 500 lira para cezası kesildi.

CES Akınlar İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CES Akınlar İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Kağıthane'de, Serkan Akın, Erkan Akın, Cemil Akın ortaklığında kuruldu.

Paktaş Otomotiv Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paktaş Otomotiv Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Ağustos 2014 tarihinde Cemil Çümen tarafından kuruldu. Şirketin ofisi Başakşehir Kayabaşı'nda yer alıyor...

Burhaniye'de emlak danışmanlığı kursu açılıyor!

Balıkesir Burhaniye Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, emlak danışmanlığı kursu açacak. Kursun, 3 Mayıs da başlayacağını bildiren Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Karanfil Bilgin, “İlgi duyan vatandaşlarımız kursa başvurabilirler." dedi...

Ati Proje Emlak İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ati Proje Emlak İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Cemil Bucak tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ağustos 2013 tarihinde Arnavutköy'de kuruldu

Emlak GYO 'hasılat'ı Ağa gibi alacak

Emlak GYO, hasılat paylaşımı modeliyle ürettiği projelerinde, Ağaoğlu'nun bin 200 konutluk My City Bahçelievler projesinde yaptığı kampanyayı uygulayacak

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Emlakçılar krizden çıkışı meslek komitelerinde arıyor

Emlak Yasası'nın çıkmasını son 15 yıldır bekleyen emlak sektörünün temsilcileri, taleplerini daha yüksek sesle duyurabilmek için İTO Emlak Hizmetleri Komitesi'nde birleşiyor.

Cemil Karanfil emlakçı ceza Haberi

Cemil Karanfil emlakçı ceza

Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'in katil zanlısı damadı Cemil Karanfil önceki gün İzmir'de yakalandı. Karanfil'in abisinin kimliğiyle internetten Alsancak'ta günlük ev kiraladığı açıklandı. 


Karanfil'e ev kiralayan emlakçıya 1774 sayılı kimlik bildirme kanuna göre 10 bin 500 lira para cezası kesildi. Emlakçının Karanfil'in verdiği kimlik bilgilerini sisteme kayıt etmediği belirlendi.


Yaklaşık 20 metre polislerden kaçan Karanfil'in üzerinde abisinin kimliği çıktı. yakalanan zanlı polisler tarafından kelepçelenip gözaltına alındı. 


Göz yaşlarına boğulan zanlının ilk sözler, "Çok pişmanım. Çocuklarımı bir daha göremeyeceğim"...