16 / 05 / 2024

Cemil Kılıç reşadiye

Cemil Kılıç reşadiye

Tokat Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç kimdir? Cemil Kılıç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cemil Kılıç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cemil Kılıç...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira sözleşmelerinde 10 yıllık süre nasıl hesaplanır? 

Ev sahipleri ve kiracılar arasında sert rüzgarlar eserken pek çok kişi de kira sözleşmeleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki kira sözleşmelerinde 10 yıllık süre nasıl hesaplanır? 

1934 yılındaki ilk beton cadde: Reşadiye Caddesi!

Çimento fabrikalarının kurulması ile bazı yolların çimento olarak yapılmasına karar verilmiş. 1934 yılında sadece Reşadiye Caddesi beton olarak yapılmış.

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Nisan'da en çok kazandıran külçe altın oldu! En çok kaybettiren yatırım aracı da açıklandı! 

TÜİK verilerine göre, Nisan ayına aylık en yüksek reel getiri, Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 8,83, TÜFE ile indirgendiğinde ise yüzde 7,15 oranlarıyla külçe altında kaydedildi. Peki en çok hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

Seçimler piyasaları nasıl etkileyecek? Erdoğan kazanırsa dolar TL ne olur? Kılıçdaroğlu kazanırsa dolar ne olur?

Mayıs ayında yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde piyasaların izleyeceği rota herkesin merak konusu. Senaryolar, seçimleri Cumhurbaşkanı Erdoğan veya Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanma olasılığına göre değişiyor.

Çekmeköy Reşadiye Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Çekmeköy ilçesi, Reşadiye Mahallesi, 514 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Çekmeköy Reşadiye Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Çekmeköy ilçesi, Reşadiye Mahallesi, 813 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Yazlık ve kışlık sarayların maliyetleri ne kadar olacak?

2021 Yatırım Programı’na göre bu yıl Cumhurbaşkanlığı’nın yazlık-kışlık iki yeni sarayına, Ankara’daki sarayın bakımına ve yeni taşıtlara toplam 448 milyon 688 TL harcama yapılacak. Ek iş çıkmazsa Marmaris’teki yazlık saray 640.5 milyon, Bitlis Ahlat’taki kışlık saray 99 milyon TL'ye mal olacak.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan okul kantini kiralarına düzenleme önerisi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, okul kantinlerinden bir süre kira alınmaması, kiralardan stopaj vergilerinin kaldırılmasını önerdi.   

Nilüfer'de kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından şehirde yükselen kaçak yapılarla ilgili mücadeleyi hızlandırıyor. Özellikle tarım alanlarında inşa edilen kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarılardan sonra tek tek yıkılıyor.

Reşadiye'nin imar sorunu çözülmeyi bekliyor!

Reşadiye 2014 yılında köy statüsünden çıkarıldı ve büyük bir mahalle oldu. Reşadiye şehir merkezlerine çok yakın olmasına rağmen, çok basit imar ve alt yapı sorunlarından dolayı bir türlü hak ettiği şekilde gelişemiyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Bir ihale yapıldı. Biz bu ihalenin de hele hele bu süreçte doğru olmadığını, böyle bir fırsatçılığın Türkiye'nin çıkarlarıyla da bağdaşmadığını ifade ettik." dedi.

Altın fiyatlarında inişli çıkışlı trend devam ediyor!

İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Atayık, "Altın fiyatlarında bir süre diniş ve çıkışlı trendi yaşayacağız. Yeni rekorlar sürpriz olmayacağı gibi, olumlu haberler sonucunda altının onsunda 1,400 dolar rakamlarını da yeniden görebiliriz." dedi.

Cemil Kılıç reşadiye Haberi

Cemil Kılıç reşadiye

Cemil Kılıç kimdir?

Cemil Kılıç, 1956 Reşadiye Bozçalı'da doğdu. İlkokulu Bozçalı'da, Ortaokulu Reşadiye’de tamamladı. 


1974 Tokat Tarım Meslek Lisesi'nden ziraat teknisyeni olarak mezun oldu.  10 yıl Tarım Bakanlığı bünyesinde ziraat teknisyeni olarak görev yaptı.  1984-2000 yılları arasında Reşadiye ilçesi'nde esnaflık yaptı.


1994-1999 yılları arasında Belediye Meclis Üyeliği ve Belediye Başkan Vekilliklerinde bulundu. Reşadiye ilçesindeki çeşitli sivil toplum kuruluşlarında başkan ve üye olarak görev yaptı.


2014 Yerel seçimlerde Ak Parti'den Belediye Başkanı seçilmiştir.


Başkanın mesajı:

"30 Mart 2014 Yerel Seçim sonuçları sonrasında, seçim öncesinde de anlattığımız gibi; tüm fikirlere açık, katılımcı bir anlayışı benimseyen, heyecanı Reşadiye ilçemizin geleceğine odaklı, bir yönetim sistemini oluşturmaktır. Reşadiye için yapılacak olan tüm projelerimizde öncelik ilçemiz olacaktır. Şahsi ve ferdiyatcı söylemlerden ziyade, toplumsal birlikteliğimizi güçlendirecek projelerimizi hayata geçireceğiz.


Siz Değerli Reşadiye Halkımız;...