18 / 05 / 2024

Cemil Özdemir

Cemil Özdemir

Altınhas Gayrimenkul Anonim Şirketi, İnan Altınbaş Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hüseyin Altınbaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Şişli, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Işıksaçan Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işıksaçan Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahsin Özdemir ve Cemil Özdemir ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç 3.Caddesi'nde kuruldu.

Işıksaçan Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işıksaçan Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahsin Özdemir ve Cemil Özdemir ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç 3.Caddesi'nde kuruldu.

Özdemir Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Direnç Özdemir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Varyap Meridian'da kuruldu.

Nihat Özdemir: 3.Havalimanı bir nevi üniversite olacak!

İstanbul'u bölgenin yeni yıldızı yapacak dev projelerin heyecan verici olduğunu söyleyen Limak Holding'in patronu Nihat Özdemir, "Bu projelerde bir virgülüm olabilir mi diye bakıyorum" dedi.

Özdemir Dekor İnşaat Nakliye Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Dekor İnşaat Nakliye Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de Abdulmuttalip Özdemir Müdürlüğü'nde kuruldu.

Gökçe Özdemir: Yazlıklar turizme katılmalı!

Yaşar Üniversitesi Turizm işletmeciliği Bölüm Başkanı Gökçe Özdemir ve Öğretim Üyesi Ferika Özer Sarı, yazlık konutların 4 mevsim turizme kazandırılabileceğini söyledi...

Osman Özdemir: Binaların depreme karşı sorgulanması gerekiyor!

Başkan Özdemir, Deprem Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, deprem gerçeğinin unutulmaması, unutturulmaması ve yapılanların sorgulanarak, yaşanabilecek depremde can kaybı yaşanmamasını temin etmek gerektiğini söyledi.

Nihat Özdemir: Halka arz için gerekli zaman ve şartı bekliyoruz!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "İnşaat ayrıldığında, turizm dahil çimento ve enerjide halka arza hazırız. Gerekli zaman ve şartı bekliyoruz." dedi..

Nihat Özdemir: Faizlerin yüksekliği yatırımı önlüyor!

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir, yüksek faizlerin yatırımın önünde engel olduğunu belirterek, "İşsizliğe çare ancak yatırımla olabilir. Bu nedenle işadamı olarak faizlerin düşmesini destekliyoruz" dedi.

Cemil Topuzlu Köşkü 150 milyona kiraya verilecek!

1985 yılında Banker Kastelli'ye ait Cemil Topuzlu Köşkü, 150 milyon liraya kiraya verilecekmiş İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber...

1985 yılında Cemil Topuzlu köşkü 150 milyona kiraya verilecekmiş!

1985 yılında Banker Kastelli'ye ait Cemil Topuzlu Köşkü, 150 milyon liraya kiraya verilecekmiş. Çiftehavuzlar'daki 30 dönüm bahçe içindeki, 15 odalı tarihi köşk, restore sonrası Araplara kiralanacakmış.

Cemil Kılıç kimdir?

Tokat Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç kimdir? Cemil Kılıç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cemil Kılıç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cemil Kılıç...

Cemal Özdemir kimdir?

Cemal Özdemir kimdir? Milletvekilliği adaylığı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kaynak Geliştirme İştirakler Daire Başkanlığı'ndan istifa eden Cemal Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu?

Özdemir Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015'te 400 bin TL sermaye ile, Ataşehir'de, Ümit Ejder Özdemir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Cemil Özdemir Haberi

Cemil Özdemir

Altınhas Gayrimenkul Anonim Şirketi, İnan Altınbaş Yönetim Kurulu Başkanlığı, Hüseyin Altınbaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Cemil Özdemir Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Şişli, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.


Altınhas Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul ve gayrimenkul projelerinin kendi adına veya taşeron, mümessil veya temsilci sıfatıyla inşâ etmek, almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, taahhüt işleri yapmak. 2. Gayrimenkule dayalı haklara, sermaye piyasası araçlarına, iştiraklere ve diğer varlık ve haklara yatırım yapmak. 3. Mimarlık ve mühendislik hizmetleri vermek, konusuyla ilgili ithalat ve ihracat yapmak.   4. Fizibilite ve pazarlama etüd ve projeler ile teknik ve ekonomik analizler yapabilir, proje, yönetim, kontrol ve montaj işleri yürütür, mubayalarını yapar ve bunlara nezaret...