04 / 05 / 2024

Cemile Aslı Üstünkaya

Cemile Aslı Üstünkaya

Rek Gayrimenkul Turizm Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemile Aslı Üstünkaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Üstünkaya No:1903 Tesisi Hizmete Açıldı!

Uzun zamandır halde bulunan olan Akatlar Mehmet Üstünkaya No:1903 Sosyal Tesisi, Beşiktaş Belediyesi ve BJK tarafından yapılan ortak çalışmaların ardından hizmete açıldı...

Beşiktaş'ın Levent'teki No:1903 tesisine borç darbesi!

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Mehmet Üstünkaya No: 1903 Sosyal Tesisleri'ni ecrimisil bedellerinden kaynaklı borçların ödenmediği gerekçesiyle Beşiktaş Belediyesinin teslim aldığını duyurdu...

Asel Alt Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asel Alt Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirze Mehmet Önkaya tarafından kuruldu. 

BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri'ne 2 ödül birden!

Yüksek Mimar Feza Koca tarafından tasarlanan ve uygulaması yapılan BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri projesi, bir yılda 4 ödül birden aldı. Proje, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri töreninden 2 ödülle döndü.

BJK Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri'ne iki ödül!

Yüksek Mimar Feza Koca imzası taşıyan No:1903 BJK Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde iki farklı ödülün sahibi olmayı başardı. 

Stüdyo Ab Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stüdyo Ab Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Baysan Birgen tarafından kuruldu. 

Paragon İç ve Dış Ticaret İnşaat Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Paragon İç ve Dış Ticaret İnşaat Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi, Kerem Üstünkaya Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Şişli, Gayrettepe Gülbahar Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Müezzinoğlu şehir hastanelerinin ne zaman açılacağını açıkladı!

Yeni Birlik yazarı Aslı Üstünkaya, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile bir röportaj gerçekleştirdi. Müezzinoğlu, bisiklet projesi ve şehir hastanelerinin ne zaman açılacağı konusunda bilgiler verdi.

Aslı Üstünkaya'nın evi müzeyi andırıyor!

Aslı Üstünkaya oğulları Aslan ve Üstün ile yaşadığı Yeniköy'deki yalısının kapısını Maison Française dergisine açmış. Bu evde doğup büyüyen Aslı Üstünkaya " Her objenin, her eserin mutlaka bir anısı var. Koleksiyonumdaki parçaların hepsi kayıtlı." demiş.

Şirince St. John Kilisesi restore ediliyor!

Selçuk ilçesindeki Şirince St. John Kilisesi'nin çökmüş haldeki kubbe bölümünün özgün malzeme ve teknik çalışmayla aslına uygun olarak restorasyonunun tamamlandığı, iç bölümdeki çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Rek Gayrimenkul Turizm Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rek Gayrimenkul Turizm Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemile Aslı Üstünkaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi'nde kuruldu.

Zeynep Aslı Acar: Hedef projelerde Türk doğaltaşı kullanmak!

Zeynep Aslı Acar, "inşaat firmaları ile projelere yönelik çalışmak istiyoruz. Yurtdışında butik ve üst segmente yönelik projelerde Türk doğaltaşını kullanarak projelere imza atmak istiyoruz" dedi.

Ahmet Sevil Üstünkaya vefat etti! ATÜ Turizm İşletmeciliği A.Ş'nin acı günü!

ATÜ Turizm İşletmeciliği A.Ş Yöneticisi Başak Üstünkaya Bozkurt'un babası, ATÜ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kerem Üstünkaya'ın amcası vefat etmiştir. Vefatı üzerine ATÜ Turizm İşletmeciliği A.Ş taziye mesajı yayınladı.

Cemile Aslı Üstünkaya Haberi

Cemile Aslı Üstünkaya

Rek Gayrimenkul Turizm Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemile Aslı Üstünkaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi'nde kuruldu. 


Rek Gayrimenkul Turizm Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her tür turizm tesisi,otel ve gayrimenkul yatırımlarını planlamak,inşaatını yapmak,yaptırmak,işletmek,işlettirmek. 2-Turizm tesislerinin ve gayrimenkul yatırımlarının işletilmesi,işlettirilmesi,kiralanması için her tür iş ve işlemi yapmak,gayrimenkul yatırımlarının yapılması tamamlanması ve işletilmesi için gereken her tür iş ve işlemi ve faaliyeti baştan sona gerçekleştirmek. 3-Her tür inşaat işinin komple veya kısmen mimarlık,mühendislik ve dekorasyon hizmetlerini,her türlü yapım onarım tadilat taahhütleri başkalarına devretmek veya başkalarından devralmak. 4- Gayrimenkul yatırımları ile ilgili olarak yurt içinde ve dışında açılacak olan ihalelere,taahhütlere girmek,fizibilite ve müşavirlik hizmetleri vermek ve almak,yurt içinde...