09 / 05 / 2024

Cemko Havacılık Limited iletişim

Cemko Havacılık Limited iletişim

Cemko Havacılık Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Cem Korutürk tarafından kuruldu.

Ect Havacılık Limited Şirketi Kuruldu!

Ect Havacılık Limited Şirketi Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kaya ve I.A.M. Mohamed Mahran ortaklığı ile kuruldu.

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savıd Sapır ve Kasım Okçu ortaklığında kuruldu.

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Başar Kerem Döper ve Şahin Babür Işık ortaklığında kuruldu.

Alpman Havacılık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alpman Havacılık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Benhan Alpman tarafından kuruldu.

Kozmik Havacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozmik Havacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Güvengez tarafından kuruldu.

Daleel Group Turizm Havacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daleel Group Turizm Havacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrıdha S.A AL-Obaıdı tarafından kuruldu.

Perfetto Travel Turizm Ve Havacılık Limited Şirketi kuruldu!

Perfetto Travel Turizm Ve Havacılık Limited Şirketi  Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Mert Öz kuruldu.

Ckd Havacılık Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Ckd Havacılık Ticaret  Limited Şirketi Beşiktaş’ta   200  bin TL sermaye bedeli  Cenan Kemal Demirkanlı tarafından kuruldu.

Keyparts Denizcilik Havacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keyparts Denizcilik Havacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kürşat Pekşen tarafından kuruldu.

Mavi Aviation International Havacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Aviation International Havacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mansur Müjdeci tarafından kuruldu.

Ace Havacılık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ace Havacılık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Karaçoğlu tarafından kuruldu.

Mot Havacılık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mot Havacılık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Horasan, Murat Eroğlu ve Ömer Tahir Özgen ortaklığında kuruldu.

ARC Havacılık Uzay Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARC Havacılık Uzay Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Koyuncu, Hülya Cebeci, İbrahim Özkol ve Ramazan Yeniçeri ortaklığında kuruldu. 

Cemko Havacılık Limited iletişim Haberi

Cemko Havacılık Limited iletişim

Cemko Havacılık Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Cem Korutürk tarafından kuruldu.

Cemko Havacılık Limited Şirketi konusu: 

Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. a- Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için yurt içinde ve dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek. b- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c- Ticari amaçlı her nevi motorlu araç kiralama hizmetleri vermek. d- Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. e- Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için gümrük personel mevzuatının müsaade ettiği her nevi emtianın, araç ve gerecin dahili ve dış ticaretini yapmak. f-Şirket amaç ve konusu için her nevi kara, hava ve deniz taşıtlarını satın...