05 / 10 / 2024

Cemre İnşaat Gayrettepe fiyatları

Cemre İnşaat Gayrettepe fiyatları

Bölgeye rağbetinden fazla olması ve projenin bölge de şimdilik tek proje olmasıyla, mart ayında başlanan pazarlama- satış çalışmalarına 500 ün üzerinde başvuru olmuştur.

Beyaz İnşaat Gayrettepe 25 projesinde teslimler bir yıl sonra!

Beyaz İnşaat tarafından Gayrettepe'de yükselen Gayrettepe 25 projesinde teslimlerin bir yıl sonra yapılması planlanıyor. Peki Gayrettepe 25'te konut fiyatları ne kadar? Gayrettepe 25'te hangi tip konutlar var? İşte Gayrettepe 25 projesiyle ilgili ayrıntılar...

Cemre Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemre Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Cemal Acar ve Recep Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Cemre Enjeksiyon İzolasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemre Enjeksiyon İzolasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Zeytinci tarafından kuruldu. 

RBS Cemre Spor İnşaat ve Spor Tesisleri Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RBS Cemre Spor İnşaat ve Spor Tesisleri Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Tok tarafından kuruldu. 

Cemre Hafriyat İnşaat Uluslararası Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemre Hafriyat İnşaat Uluslararası Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Emrah İstanbullu tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Cemre Müteahhitlik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cemre Müteahhitlik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 11 milyon TL sermaye bedeli ile Necati Özdemir tarafından kuruldu. 

Cemre Doğa Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemre Doğa Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Torğut tarafından kuruldu.

Cemre İnşaat Gayrettepe projesi bitmek üzere!

Bölgeye rağbetinden fazla olması ve projenin bölge de şimdilik tek proje olmasıyla, mart ayında başlanan pazarlama- satış çalışmalarına 500 ün üzerinde başvuru olmuştur.

Semerkand Yapı'dan Gayrettepe'ye kentsel dönüşüm ofisi!

İnşaat sektöründeki 25 yıllık tecrübesini kentsel dönüşüm projelerine aktarmayahazırlanan Semerkand Yapı, Gayrettepe’de yapmayı planladığı Semerkand Line Gayrettepe projesiyle ilgili olarak irtibat ofisini hizmete açtı.

Cemre İnşaat'tan İstanbul Gayrettepe'ye yeni proje!

İstanbul İl'i Gayrettepe İlçe'sinde yer alan yeni projede toplam 14 adet daire bulunuyor. 7 katlı blok Cemre İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.

Otyum İnşaat Balat, Gayrettepe ve Kavacık'ta yeni oteller yapacak!

Otyum İnşaat'ın sahibi Selda Uluğ, "Balat, Gayrettepe ve Kavacık'da yerlerimiz var. Son dönemin popüler semti Karaköy'de de yer araştırıyoruz. Bu yerlerde de otel projelerimiz olacak.

2014'te Maslak'ta 2 yeni proje satışa çıkacak!

Şişli, Beşiktaş ilçelerine komşu Sarıyer'in en çok tercih edilen mahallelerinden olan Maslak'ta 2014 senesinde iki firma kentsel dönüşüm projesine imza atacak. Bunlardan biri AS Yapı, diğeri Cemre İnşaat...

Cemre İnşaat Gayrettepe fiyatları Haberi

Cemre İnşaat Gayrettepe fiyatları


Bölgeye rağbetinden fazla olması ve projenin bölge de şimdilik tek  proje olmasıyla,  mart ayında başlanan pazarlama- satış çalışmalarına  500 ün üzerinde başvuru olmuştur.


Şehrin kalbinde metro, metrobüs gibi tüm ulaşım araçlarına  yürüme mesafesindeki proje Şuan için bölgenin teslime en yakın projedir. Toplam 14 adet bağımsız bölümden oluşan projede  daireler, iki oda salon 100m2 ve  hepsi 3 cephelidir. Ağustos sonu teslim edilecek projede son iki adet daire satışı...