03 / 05 / 2024

Cen-Ka İnşaat esenyurt

Cen-Ka İnşaat esenyurt

Cen-Ka İnşaat Turizm Sanayi İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Mehmet Acar, Perihan Acar tarafından 5 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık 2013 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu

Cen Otomotiv İnşaat Tekstil Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cen Otomotiv İnşaat Tekstil Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde Gökhan Özmen tarafından kuruldu.

İnşaatta fiyat farkı düzenlemesi kaçınılmaz oldu!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren inşaat sektörü ile ilgili yaptığı açıklamada, inşaatta fiyat farkı düzenlemesinin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex soruşturması kapsamında kırmızı bültenle aranan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı...

Türkiye'de kaç inşaat mühendisi işsiz?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulunun, "Türkiye`de İnşaat Mühendisleri Gerçeği: İş, İstihdam ve İşsizlik” raporu yayınlandı. Rapora göre Türkiye'de her 3 inşaat mühendisinden biri işsiz.

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat!

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı.

Bekir Pakdemirli: Dere yataklarında bina yapmaktan kaçınılmalı!

Giresun'da selin etkili olduğu bölgede incelemeler yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Dere yataklarında yapı yapmaktan kaçınılması gerektiğine işaret etti.

Er-Ka İnşaat Taahhüt Nakliye Mobilya Sanayi Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Er-Ka İnşaat Taahhüt Nakliye Mobilya Sanayi Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Işık tarafından kuruldu.

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Antalya Kaş'ın değeri 3. Havaalanı ile artacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3. Havaalanı ile Kaş’ın hem turizm değerinin artacağını söyledi.

Cen-Ka İnşaat esenyurt Haberi

Cen-Ka İnşaat esenyurt

Cen-Ka İnşaat Turizm Sanayi İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Mehmet Acar, Perihan Acar tarafından 5 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta kuruldu. 


Cen-Ka İnşaat Turizm Sanayi İthalat ve İhracat Limited Şirketi iş konusu; çelik betonerme kargir prefabrik harfiyat ve dekopaj işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Cen-Ka İnşaat Turizm Sanayi İthalat ve İhracat Limited Şirketi adres: Esenyurt, Pınar Mahallesi, 1272 Sokak,...