18 / 07 / 2024

cenağ aşkı kimdir

cenağ aşkı kimdir

Gümrük ve Ticaret Bakanı Aşcı, bu çerçevede 30 kadar bankanın incelendiğini bildirdi. Aşçı, gümrükten geçen TIR ve otobüslerde taşınmasına izin verilen vergisiz petrol için de elektronik denetim getirileceğini söyledi.

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Ahmet Vural Akışık kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Vural Akışık kimdir? Kaç yaşında? Ahmet Vural Akışık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Vural Akışık'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Vural Akışık'ın hayatına dair merak edilenler.

Yasemin Açık kimdir?

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık kimdir? Yasemin Açık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yasemin Açık'ın biyografisi...

Beşir Açıkça kimdir?

Beşir Açıkça'nın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Gaziosmanpaşa İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Beşir Açıkça kimdir? Beşir Açıkça bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Leyla Üstel Çağatay kimdir?

1991 yılından bu yana sahibi olduğu Paradiana Danışmanlık Organizasyon & Turizm Gayrimenkul Geliştirme ve Otel, Turizm Yatırımları Danışmanlığı’nda halen çalışma hayatına devam etmekte olan Leyla Üstel Çağatay kimdir?

Onur Açık kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Onur Açık kimdir? Onur Açık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Onur Açık, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Onur Açık..

Mustafa Çalık kimdir?

Antalya Fuarcılık İşletmeleri Anonim Şirketi (ANFAŞ), Fasel Tur A.Ş. ve Phaselis Tekstil İplik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı, Antalya Konyalılar Derneği Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Çalık vefat etti. Peki, Mustafa Çalık kimdir?

Hüseyin Açıkel kimdir?

Kırklareli Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel kimdir? Hüseyin Açıkel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Açıkel, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hüseyin Açıkel...

Hüseyin Çalık kimdir?

Son günlerde iftas erleme süreci yaşayan ATAÇ İnşaat ve Sanayi A.Ş. 1960 yılında Hikmet Ataman ve Hüseyin Çalık tarafından kurulmuştu. Peki, Hüseyin Çalık kimdir?

Ayşe Aşık kimdir?

Ankara İç Mimarlık'ta Mimar olarak hizmet veren Ayşe Aşık kimdir? Ayşe Aşık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayşe Aşık, ne zamandan beri, Ankara İç Mimarlık'ta görev alıyor?

Mustafa Aşık kimdir?

Mustafa Aşık, HSBC Türkiye Özel Bankacılık Grup Başkanlığı’na atandı. Peki Mustafa Aşık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Aşık HSBC bünyesine ne zaman katıldı? İşte Mustafa Aşık..

Sırrı Sakık kimdir?

BDP Ağrı Belediye Başkan Adayı Sırrı Sakık kimdir? Sırrı Sakık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? BDP'li Sırrı Sakık 1 Haziran 2014'te yenilenen belediye başkanlığı seçimini kazandı mı?

Kemal Tunga Çağlayan kimdir?

Mimar Kemal Tunga Çağlayan kimdir? Mimar Kemal Tunga Çağlayan, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Kemal Tunga Çağlayan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

cenağ aşkı kimdir Haberi

cenağ aşkı kimdir

Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, bakanlığının inceleme, denetleme ve kontrol alanının çok geniş olduğunu belirterek, tüketici kanununa muhalefet eden bankalarla ilgili inceleme yaptıklarını söyledi. Bakan Aşcı, yürürlüğe giren Tüketici Kanunu'na göre bankaların bazı konularda duyarlı davranmadıklarını belirlediklerini bu çerçevede 30 kadar bankanın incelemesinin sürdüğünü belirtti. Aşcı, “Tüketici Kanunu çıkınca, seri şekilde kredi koşulları kefalet sistemi, geri ödemenin nasıl yapılacağı, faiz tahakkuk gibi düzenlemeler konusunda yönetmelikleri çıkardık. Sözleşmede yer alacak unsurlar vardı, sözleşme ve verilen hizmetlerle bağlantılıydı, onları da tamamladık” dedi. İncelemelerin kredi kartı ücretlerini de kapsadığını dile getiren Aşcı, “Denetimlerin amacı cezalandırma değil, rehberlik hizmetidir. Ancak kanun dışı görülen bir durum varsa ona göre de cezalar olacak... Bazı bankalarda incelemeler bitti. Yılsonuna hepsi tamamlanır” dedi.


CİZRE OLAYLARI SINIR TİCARETİNİ...