28 / 04 / 2024

Cendere Maslak dap vadisi

Cendere Maslak dap vadisi

Dap Yapı Çağlayan'daki eski fabrikaları dönüştürerek bölgede 'Dap Vadisi'ni hayata geçirdi. Projeden toplam 650 milyon liralık ciro beklediklerini söyleyen Dap Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz, "Cendere Maslak'a rakip olacak" dedi..

DAP Yapı Maslak projesi için çalışmalarını sürdürüyor!

DAP Yapı Maslak projesi için "Uçan bina" olarak basına tanıtılıyor.Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede hak sahipleri ile anlaşmalar devam ediyor..

DAP Yapı'dan İstanbul'a 3 yeni proje!

2018 yılı planlarını açıklayan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de önümüzdeki süreçte milyar TL'lik en az üç proje hedefliyoruz. Çeşme, Maslak, Beykoz ve Pendik'te de yeni projelerimizin çalışmaları devam ediyor" dedi.

DAP Yapı'dan 4 yeni proje!

İstanbul'da sayısız projelere imza atan Dap Yapı, rotasını İzmir'e çevirdi. Firma İzmir ve Maslak başta olmak üzere 4 yeni projeye başlayacak.

Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı değerleniyor!

Fabrikadan dönüşümün hız kazandığı İstanbul'da Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı ön plana çıktı. Bölge Levent ve Maslak hattına yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Ayazağa-Cendere-Seyrantepe prestijin yeni adresi oldu!

Yeni ofis ve konut projeleriyle yeni bir görünüme kavuşan Ayazağa-Cendere-Seyrantepe bölgesi Zincirlikuyu-Levent-Maslak hattına rakip oluyor.

Dap Yapı Beykoz ve Maslak projeleri 2017'de başlıyor!

Dap Yapı Validebağ Korusu'nun karşısında yer alan arsada hayata geçirdiği Dap Validebağ Konakları ön talep toplamaya devam ediyor. Firma Beykoz ve Maslak projelerine 2017'de başlayacak.

DAP Yapı Maslak'ta havada duran bina inşa edecek!

Ziya Yılmaz, “Maslak’ta da ilginç bir proje planlıyoruz. Havada duran tarzda, bol manzaralı bir bina yapacağız. Çizimleri hazır. Binanın kanadı eksik ama havada duruyor. ” dedi.

DAP Yapı 2017'de 4 milyar liralık 4 proje yapacak!

2017 yol haritasını belirleyen Dap Yapı İstanbul’da kentsel dönüşüm kapsamında 4 milyar lira yatırımla 4 proje yapacak. Maslak’ta ‘uçan bina’ planlayan şirket, Beykoz ve Acıbadem’de lüks konut, Kartal’da da marina manzaralı rezidanslar inşa edecek.

Dap Yapı 2017'de 4 yeni proje yapacak!

Dap Holding 2017 yılına 4 milyar lira yatırım yapacağı 4 yeni projeyle giriyor. Dap’ın Kartal, Beykoz, Validebağ ve Maslak’taki proje çalışmaları sürerken, mevcut projelerde ise 3 bin 500 kişi çalışıyor

Maslak'ta 3 yılda 10 bin konut teslim edildi!

Maslak, Seyrantepe ve Ayazağa-Cendere'de hayata geçen yeni konut projeleri ile birlikte, gün içerisinde arı kovanı gibi olan plazaların hemen yanı başında, 3 yıl içerisinde, 10 binden fazla lüks konut teslim edildi.

Kağıthane DAP Vadisi yerleşime açılıyor!

Cendere Vadisi’ni ofis vadisine dönüştüren DAP Yapı, Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis’te stokların satışı devam ederken ofis, dükkân ve mağazalarını yerleşime açıyor.

Dap Yapı Maslak'ta projeye başlayacak!

Dap Yapı, toplam 1453 konuttan oluşan İstMarina projesinde 1036 konutun satışını tamamladı. Firma, 2 milyar lira ciro beklenen projenin de bulunduğu alan için Kartal sahil yolunda alt yapı düzenlemeleri yapıyor...

Dap Vadisi'nde ofisiniz 8 ila 12 yılda kendini amorti ediyor!

Lokasyon olarak Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere 5 - 10 dakika mesafede konumlanan Dap Vadisi projesinde fiyatlar 193 bin liradan başlıyor...

Cendere Maslak dap vadisi Haberi

Cendere Maslak dap vadisi

Dap Yapı, iş ve yaşam alanı olarak belirlenen Çağlayan bölgesindeki eski fabrikaların dönüşümünden sağladığı 40 bin metrekarelik alan üzerine geliştirdiği 932 bölümlük ofis bölümünün son kısmını satışa açtı. Genişlikleri 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değişen alanlara sahip 400 ofis 190 bin liradan satılıyor. Şirket toplam satıştan 650 milyon liralık gelir bekliyor. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, 40 bin metrekarelik alan için 10 yıl çalışma yaptıklarını belirterek, "Dap Vadisi projemizde ciro beklentimizi 650 milyon lira olarak belirledik. Polisan Holding, Tatlıcı Holding başta olmak üzere 8 gruptan buradaki yerleri topladık ve ofis olarak hizmete sunduk" diye konuştu. 


CENDERE MASLAK'A RAKİP OLACAK 

Cendere bölgesinin Hükümetin planlamasına göre yeniden ele alındığını anlatan Ziya Yılmaz, planların yapıldığını, burasının Zincirlikuyu-Levent- Maslak hattına alternatif olarak...