12 / 05 / 2024

Çengelköy arsa fiyatları 2015

Çengelköy arsa fiyatları 2015

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 3 milyon 834 bin 80 TL olarak belirlendi.

Arsa yatırımcıları dikkat! Arsa fiyatları neden yükseldi? Arsa alırken neye dikkat edilmeli?

Konut fiyatlarındaki yüksek fiyat artışları vatandaşların arsaya yönelmesini sağladı. Arsaya talebin artmasıyla arsa fiyatları da yükselmeye başladı. Peki  arsa alırken neye dikkat edilmeli?

1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

İstanbul Belediyesi 16 Ocak 1929'da Beyoğlu'ndaki 2 adet arsayı satılığa çıkarmış. Peki, 1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

Vadi Çengelköy 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

Huma yapı imzasıyla hayata geçirilen Vadi Çengelköy projesi 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışa çıktı. Peki Vadi Çengelköy konut fiyatları ne kadar? İşte Vadi Çengelköy konut fiyat listesi.

Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, İstanbul'dan başlayan göç ve arsaya artan talep ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Yatırımcılar dikkat almayan pişman olacak! Arsa fiyatları 4 ayda 2 kat yükseldi!

Son günlerde sık sık gündeme gelen arsa fiyatları dur durak bilmiyor. Arsa fiyatlarının yaza doğru daha da yükselmesi bekleniyor.

5 büyük ilde arsa fiyatları yüzde 14 ile yüzde 47 arasında arttı!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme Ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un verilerine göre 5 büyük şehirde arsa fiyatları son 1 senede yüzde 14 ile yüzde 47 arasında, arazi fiyatları ise yüzde 20 ile yüzde 30 arasında arttı.

Arsa fiyatları yüzde 21, arazi fiyatları yüzde 25 arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle arsa, tarla ve bahçelere talepler gittikçe artıyor. Arsa fiyatları yüzde 21, arazi fiyatları ise yüzde 25 oranında arttı...

Kocaeli'de fabrika kurulacağı duyuruldu! Arsa fiyatları yüzde 50 arttı!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, otomotiv devleri Ford Otosan ve Volkswage'nin fabrika kuracağını açıklaması, bölgede bulunan arsa fiyatlarını yükseltti.

Kaş’ta konut imarlı arsa fiyatları yüzde 171 arttı!

Beyaz yakalıların en çok tercih ettiği tatil beldelerinden birisi. Kaş’ta son üç yılda konut imarlı arsa fiyatları yüzde 171 oranında arttı. Arsa yatırımı açısından öne çıkan bölgelerin başında Çukurbağ ve Bayındır Köyü geliyor...

Sancaktepe'de arsa fiyatları yüzde 120 arttı!

Ulaşım imkanları ile dikkatleri çeken Sancaktepe‘de arsa fiyatları son 4 yılda yüzde 120 arttı. İlçede ortalama arsa metrekare fiyatı 2.040 TL...

Üsküdar Çengelköy'de 6.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediye Başkanlığı tarafından Çengelköy'de bulunan arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale, 6 Temmuz'da gerçekleşecek..

Gaziantep'te arsa fiyatları neden yükseliyor?

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk Gaziantep'te tek sorunun arsa fiyatlarının yüksek olmasını dile getirirken, ramazan ayından sonra arsa satışlarının artacağına dikkat çekti.

Arsa fiyatları her yıl yüzde 20 artıyor!

Gelişen bölgelerde hızlanan konut ve AVM projeleri, arsa fiyatlarında yükselişe neden oldu. Arsa almanın en iyi yatırım olduğu belirtiliyor.

Çengelköy arsa fiyatları 2015 Haberi

Çengelköy arsa fiyatları 2015

TAŞINMAZ SATILACAKTIR


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından:


Mülkiyeti Belediyemize ait ve aşağıda özellikleri belirtilen taşınmazın satışı işinin ihalesi yapılacaktır.

1 - Encümen Kayıt No            :  3988

2 - Taşınmaza Dair Bilgiler:

a) İli                                        :  İstanbul

b) İlçesi                                   :  Üsküdar

c) Cinsi                                   :  Arsa

d) Pafta No                             :  -

e) Ada No            ...