25 / 07 / 2024

çengelköy bahçelivadi

çengelköy bahçelivadi

Dekar Yapı'nın Üsküdar Çengelköy'de inşa ettiği Bahçeli Vadi'de minimum metrekare fiyatı 3 bin 900 lira, maksimum metrekare fiyatı ise 6 bin 400 lira olarak belirlendi

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri!

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri kişiye özel olarak tasarlanabiliyor. Projede toplam 27 villa,116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans yer alıyor.

Çengelköy Park Evleri adresi!

27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans dairenin bulunduğu projede daireler 2+1,3+1 ve 5+1 olarak belirlendi. Çengelköy Park Evleri adresi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor.

Çengelköy Park Evleri fiyatlar!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükselen projede 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire bulunuyor. Çengelköy Park Evleri fiyatlar kapsamında minimum 360 bin dolardan başlıyor.

Çengelköy Park Evleri teslim için gün sayıyor!

WILLIAM Turner ve Demirland GYG A.Ş.'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri'nde teslimler yaklaşıyor. Rezidans, dubleks evler ve villalardan oluşan projede 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve butik çarşı bulunuyor.

Çengelköy Park Evleri'nde yaşam başlıyor!

Çengelköy'de 65 dönüm arazi üzerinde yükselen Çengelköy Park Evleri Projesi sahiplerini bekliyor. Projede 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve butik bir çarşı bulunuyor.

Çengelköy Park Evleri'nde villa sayısı azaldı, konaklar arttı!

Çengelköy Park Evleri'nde villalar ilgi görmeyince proje değiştirildi. Villalar azalarak bahçe ve çatı dubleksti konaklara dönüştürüldü. Projedeki 27 villa ve 116 dubleksin yüzde 40'ı satıldı.

Çengelköy Park Evleri fiyat!

Daire alanlarının 60 metrekareden başladığı projede 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve cadde dükkanları bulunuyor. Çengelköy Park Evleri fiyat listesi kapsamında 360 bin dolardan başlıyor.

Çengelköy Park Evleri'nde 360 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

William Turner ve Demirland GYG A.Ş'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri, 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve cadde dükkanlarından meydana geliyor. Projede fiyatlar 360 bin dolardan başlayıp, 3 milyon dolara kadar ulaşıyor.

Geosismik Proje Uygulama ve Danışmanlık Anonim Şirketi Çengelköy Şubesi açıldı!

Geosismik Proje Uygulama ve Danışmanlık Anonim Şirketi Çengelköy Şubesi, Görken İçöz Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Üsküdar, Bahçelievler Mahallesi 'nde açıldı.

1930 yılında Çengelköy'de satılık bahçe!

10 Mart 1930 tarihli Vakit Gazetesi'nde yer alan ilan Boğaziçi Çengelköy'de iki katlı müstakil ev ve bahçenin satılık olduğu duyurulmuş. Bahçe dört taksitle 1555 lira bedelle satılıkmış

Çengelköy Sultan Makamı projesinde yaşam başladı!

Çengelköy'de 67 bin metrekare büyüklüğünde arazi üzerinde yükselen Sultan Makamı projesinde yaşam başladı. Proje, 35 blok ile 79 bağımsız bölümden oluşuyor. Ara kat, çatı katı ve bahçe dublekslerinden meydana geliyor.

Çengelköy Park Evleri örnek daire!

Çengelköy Park Evleri örnek daire resimlerini haberimizde inceleyebilirsiniz. Proje, Selimoğlu Group ve Demirland İnşaat tarafından Anadolu Yakası'nın eşsiz Boğaz manzarasına sahip bir yamacında hayata geçiriliyor...

Çengelköy Park Evleri Projesi! Metrekaresi 4 bin dolara villa!

Çengelköy Park Evleri Projesi kapsamında yer alan villaların metrekare birim fiyatları 4 bin dolardan ve normal fiyatları ise 1 milyon 500 bin dolardan başlangıç gösteriyor

çengelköy bahçelivadi Haberi

çengelköy bahçelivadi

Çengelköy Üsküdar'da 10 bin metrekarelik alanda Dekar Yapı imzasıyla hayata geçen Bahçeli Vadi Evleri'nde 1+1'den 4+1 kadar 11 farklı tipte konut seçeneği bulunuyor. Projede yer alan konut tipleri 48 metrekare ile 189 metrekare arasında değişen alanlara sahip.

Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu Röportajı için tıklayınız!

Dekar Yapı Bahçeli Vadi'de metrekare birim fiyatları 3 bin 900 liradan başlıyor, 6 bin 400 liraya kadar yükseliyor.

Bahçeli Vadi Çengelköy'ün sosyal alanları arasında; fitness salonu, 24 saat güvenlik, açık ve kapalı otopark, yürüyüş parkurları, yüzme havuzu bulunuyor.

Üsküdar Bahçeli Vadi Ekim 2013'te teslim edilecek.

Bahçeli Vadi lokasyon olarak; Kadıköy'e 7 kilometre, Üsküdar'a 5 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 5 kilometre mesafede yükseliyor.

Bahçeli Vadi açık adres: Atabek Cad. Çengelköy - Üsküdar / İstanbul


0216 202 20 00