25 / 07 / 2024

Çengelköy Hasanpaşa Setti Yukarı Sokak kamulaştırma

Çengelköy Hasanpaşa Setti Yukarı Sokak kamulaştırma

İstanbul Çengelköy’de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın çalışma ofisi olarak restore ettirilen Vahdettin Köşkü’nün bitişiğindeki Hasanpaşa Setti Yukarı Sokak'taki hanelerin yıkımını yargı iptal etti, kamulaştırma kararı çıktı.

Evde Tek Başına filminin çekildiği ev 5.25 milyon dolara satılırken, Çengelköy'deki 4+1 ev 11 milyon dolara satılıyor!

Sosyal Medya Fenomeni Serkan Tanyıldızı X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Evde Tek Başına filminin çekildiği evin 5.25 milyon dolara satılırken, Çengelköy'deki 4+1 ev 11 milyon dolara satıldığını açıkladı.

Lim Hill Çengelköy'de yüzde 50 peşin 24 ay vade avantajı!

Lim Hill Çengelköy projesi, Lim Mimarlık imzasıyla İstanbul'un Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından olan Çengelköy'de inşa eidliyor. Projede konut satın almak isteyenler için yüzde 50 peşin 24 ay vade avantajı sunuluyor. 

Viridis Çengelköy'de son 20 konut! Tapular hazır!

Viridis İnşaat imzası taşıyan Viridis Çengelköy'de son 20 konutun satışı devam ediyor. Tapuların hazır olduğu proje 4 blok olarak inşa ediliyor. 

İstanbul Üsküdar Belediyesi Çengelköy'de konut imarlı arsa satacak!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı Çengelköy Güzeltepe'de yer alan 1.436,57 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Viridis Çengelköy peşinde yüzde 10'a varan indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Viridis Çengelköy projesinde konut satışları devam ediyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10'a varan indirim fırsatı sulunuyor. Peki Viridis Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Vadi Çengelköy 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

Huma yapı imzasıyla hayata geçirilen Vadi Çengelköy projesi 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışa çıktı. Peki Vadi Çengelköy konut fiyatları ne kadar? İşte Vadi Çengelköy konut fiyat listesi.

Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşam başladı! ‘Hemen teslim’ 120 ay vade ile aylık 1,49 faizli kredi imkanı!

Çengelköy’de muhteşem Boğaz manzarası ile dikkat çeken Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşamın başladığı bildirildi. 15 bin metrekarelik alana inşa edilen projenin yarısı yeşil alana ayrılırken, yatay mimarinin hakim olduğu projede çevreye uyumlu 4 blok ve 54 daire yer alıyor.

Kadıköy Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahallelerinin 1/5000 ölçekli ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahalleleri' ne ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar planı askıya çıkarıldı.

Nidapark Çengelköy'de yılın son avantajlı ödeme planı!

Nidapark Çengelköy'de yılın son avantajlı ödeme planı sunuluyor. 36 ay 0 faiz imkanı sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de inşa ediliyor.

Kadıköy Hasanpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Hasanpaşa Mah 3453 ada 1 parsel ve kısmen 595 ada 1 parsel, Zühtüpaşa Mah 3454 ada 1, 2 ve 3 parseller, Tuğlacıbaşı Mah 580 ada 11, 13 ve 14 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli NİP ve 1/1000 ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

MESA Çengelköy Bosphorus'ta 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı!

MESA imzasıyla İstanbul Çengelköy'de hayata geçirilen MESA Çengelköy Bosphorus projesi Temmuz ayında satışa çıktı. Projede, 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı sunuluyor.

Nidapark Çengelköy'de 60 ay vade ve yüzde 0.69 faiz fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de inşa edilen Nidapark Çengelköy'de 36 ay 0 vade farkı ve 60 ay 0.69 vade farkıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 

MESA Çengelköy Bosphorus satışa çıktı!

Çengelköy’de hayata geçirilen MESA Çengelköy Bosphorus projesinde satışlar resmen başladı...

Çengelköy Hasanpaşa Setti Yukarı Sokak kamulaştırma Haberi

Çengelköy Hasanpaşa Setti Yukarı Sokak kamulaştırma


İstanbul Çengelköy’de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın çalışma ofisi olarak restore ettirilen Vahdettin Köşkü’nün bitişiğindeki Hasanpaşa Setti Yukarı Sokak'ta yaşayanların derdi bitmek bilmedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) encümeni tarafından 13 hanenin yıkımı ve tahliyesi için geçen yıl alınan kararın mahallelinin açtığı davalarla iptal edilmesi ardından şimdi de evlerin kamulaştırılmasına dair belediyeden karar çıktı. İBB encümeninin Ocak 2015’te aldığı kamulaştırma kararları mahalleliye yeni tebliğ edildi. 60 yıldır yaşadıkları evlerinin cüzi bedellerle ellerinden alınmak istendiğini belirten mahalleli kamulaştırma kararlarını da yargıya taşıdı.


Köşk’ün güvenliği için

İBB Kamulaştırma Müdürlüğü’nden yetkililerin evlerin ölçümü için mahalleye geldiklerini anlatan semt sakini İsmail Sever, “Kamulaştırma işlemi için evlerimizi ölçmek istediler, ancak biz ölçüm yapılmasına izin vermedik. Evlerimizin bulunduğu alanı yeşil alan olarak Cumhurbaşkanlığı Köşk’üne ekleyeceklerini söylediler. Güvenli alan oluşturacağız dediler....