06 / 05 / 2024

Çengelköy Park görücüye çıktı

Çengelköy Park görücüye çıktı

Selimoğlu ve Demirlan'ın ortak projesi olan ve Çengelköy'de hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri görücüye çıktı. Çengelköy Park Evleri'nde konut fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Summa’nın Yıldızı Kısıklı Park görücüye çıktı. Fiyatların 16 milyon 500 bin TL’den başladığı projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 

Yüzde 20 enerji tasarrufu sağlayan Tefal FV5695 turbo pro buharlı ütü görücüye çıktı!

Tefal, buharlı ütü almak isteyenlerin tam hayalindeki gibi bir ürünü satışa sundu. FV5695 turbo pro buharlı ütüyü görücüye çıkaran Tefal, uygun fiyatıyla adeta göz doldurdu.

Hayran bırakan tasarımı ve performansıyla Yeni BMW 3 Serisi görücüye çıktı!

Akılda kalıcı görünümü, etkileyici performansı ve adeta büyüleyen teknik özellikleriyle Yeni BMW 3 Serisi yeni fiyatıyla görücüye çıktı. BMW, her ay olduğu gibi bu ay da modellerinin yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Leo Residences 17 Aralık'ta görücüye çıkıyor! 

Galatasaray Sportif AŞ’nin İstanbul Mecidiyeköy’deki gayrimenkulü Leo Residences 17 Aralık'ta görücüye çıkıyor. İşte Leo Residences ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

KİPTAŞ Aydınlık Evler bugün görücüye çıkıyor! Yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın hayata geçireceği Aydınlık Evler Projesi bugün görücüye çıkıyor. Proje 70 milyon 579 bin 422 TL bedelle hayata geçiriliyor.

Evler artık internetten görücüye çıkacak!

Dünyanın önde gelen fuarları bu yıl Koronavirüs nedeniyle açılmadı. Virüs nedeniyle ileri tarihli fuarlar dijital fuarcılık dönemine başladı. İlk dijital fuar duyurusunu MİPİM yaptı. Duyuruya göre evler görücüye internet üzerinden çıkacak.

1915 Çanakkale Köprüsü ve Büyük İstanbul Tüneli görücüye çıkıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Galataport’ta 250 ofis görücüye çıktı!

İstanbul’un gündemini yıllardır meşgul eden mega projesi Galataport'ta 250 ofis görücüye çıktı. Projenin tanıtımı, ofis ve yeme içme alanlarının kiralamaları başladı.

3. İstanbul Başakşehir Avrupa’da görücüye çıkıyor!

İstanbul’un değerlenen bölgelerinden Başakşehir’in en büyük karma projesi 3. İstanbul projesi Almanya’nın Düsseldorf kentinde görücüye çıkıyor. Bugün başlayan fuarın 10 Şubat'a kadar devam etmesi planlanıyor.

Gebze-Darıca Metro Hattı projesi görücüye çıktı!

Tarihinin en büyük yatırımını yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metro Hattı projesini görücüye çıkardı.

Mega projeler görücüye çıkıyor!

3 katlı Büyük İstanbul Tüneli ve 1915 Çanakkale Köprüsü gibi mega projeler İstanbul’da görücüye çıkacak. Dev projeler ilk kez en kapsamlı şekilde sunulacak. 

Aktim 2 Kıraç görücüye çıkıyor! 

Aktim 2 Kıraç, Bilgiçler Yapı tarafından yapımı planlanan Kıraç metro istasyonuna 380 metre yürüme mesafesinde yükseliyor. Aktim 2 Kıraç, 14 Temmuz'da görücüye çıkıyor...

Trabzon Botanik Park 9 Temmuz'da görücüye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a kazandırdığı dev eserler arasında yer alan Trabzon Botanik’i, 9 Temmuz Pazartesi günü görücüye çıkartıyor.

Çengelköy Park görücüye çıktı Haberi

Çengelköy Park görücüye çıktı

Selimoğlu ve Demirland’ın ortak projesi olan ve Çengelköy’de hayata geçen Çengelköy Park Evleri, huzur vaat ediyor. Mimari ilkesi komşuluk, huzur ve güven olarak belirlenen Çengelköy Park Evleri, 86 villa, 73 rezidans, sosyal alanlar ve çarşıdan oluşuyor. Projenin 24 ay içinde bitirilmesi hedefleniyor.


Geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak tasarlanan ve İstanbul Boğazı’na hakim Çengelköy sırtlarında 65 bin metrekare alan üzerine kurulan Çengelköy ParkEvleri (Çengelköypark),eski İstanbul sokakları ve mahalle kültürünü yeniden yaşatarak, komşuluk ilişkilerini de canlandıracak.


İstanbul Boğazı’nın mimari ve estetik görüntüsünü bir arada buluşturan ve Selimoğlu Demirland İnşaat’ın ortak projesi Çengelköy Park Evleri’nin tanıtımı Shangri-laBosphorus’da düzenlenen basın toplantısıyla gerçekleştirildi.


BasınToplantısı’nda konuşan Demirland İnşaat Genel Müdürü Burak Öztürk, İstanbul Boğazı’na hakim konumda olan 65 bin metrekare üzerine yapılacak Proje’nin insanlara iyi, kaliteli...