13 / 05 / 2024

Cengiz Akkoç Edip Gayrimenkul

Cengiz Akkoç Edip Gayrimenkul

Edip Gayrimenkul'ün Muhasebe ve Finans Müdürü Cengiz Akkoç'un ana ortağımız Akın Holding A.Ş. Muhasebe ve Finans Bölüm Başkanı olarak atanması sebebiyle, Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi.

Cengiz Akkoç, Edip Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Edip Gayrimenkul'ün Muhasebe ve Finans Müdürü Cengiz Akkoç'un ana ortağımız Akın Holding A.Ş. Muhasebe ve Finans Bölüm Başkanı olarak atanması sebebiyle, Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi.

Edip Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Edip Gayrimenkul'ün "Kurumsal Yönetim Komitesi" başkanlığına bağımsız yönetim kurulu üyesi Ercüment Alptekin'in, üyeliğe yönetim kurulu üyesi Münip Yücel'in ve yatırımcı ilişkileri bölümü sorumlusu Cengiz Akkoç'un seçilmelerine karar verildi.

Edip GYO şirket yetkililerini yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket yetkililerini yayınladı. Cengiz Akkoş Muhasebe ve Finansman Müdürü oldu.

Edip Gayrimenkul yönetim kurulu görev dağılımını yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatam Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Edip Gayrimenkul yönetim kurulu görev dağılımını yayınladı.

Edip Gayrimenkul 2013 yılı genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Paltformu'nda yayınlanan yazılı açıklamaya göre Edip Gayrimenkul 2013 yılı genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri değerleme raporunu yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri değerleme raporunu yayınladı.

Edip GYO My Ofis 212'nin değerleme raporunu yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada My Ofis 212'nin değerleme raporunu yayınladı. My Ofis 212 değerleme raporu haberimizin içinde yer alıyor...

Cengiz Soğancıoğlu: İzmir'e suni turizm adası yapılsın!

Cengiz Soğancıoğlu, "İzmir Körfezi'ne, körfez kanalları ve temizlik sırasında çıkacak malzemelerle Karşıyaka ve İnciraltı kıyılarına yakın akıntılara paralel çok ince Pasifik Atol adaları gibi iki adet suni turizm adası yaptırılması gerekiyor" dedi

Cengiz Günay: Tekirdağ yeni yatırımlarla gelişiyor!

Liman, tren yolu, Avrupa’ya yakınlık ve 13 OSB’nin en önemli avantajları olduğunu söyleyen Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, önemli bir proje üzerinde merkezi idare ile birlikte çalıştıklarını açıkladı

Edip Gayrimenkul değerleme raporu yaptıracak!

Edip Gayrimenkul değerleme raporu yaptıracak. Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre Edip Gayrimenkul artık değerleme raporu yaptıracak.

Cengiz Kazazoğlu: Evler küçüldü, gömme rezervuarlara ilgi arttı!

Geberit Türkiye Genel Müdürü Cengiz Kazazoğlu: "Hem şık bir görüntü isteği, hem de evlerin metrekarelerinin düşmesiyle yerden tasarruf etme isteği kaçınılmaz. Bu da gömme rezervuara olan ilgiyi artırıyor" dedi

Edip Gayrimenkul, Edip Uluslararası Gayrimenkul'ün sermaye artırımına iştirak edecek!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş., bağlı ortaklığı Edip Uluslararası Gayrimenkul ve Turizm A.Ş.'nin sermaye artırımına iştirak edilmesine karar verdiğini açıkladı...

Edip Gayrimenkul kar payı dağıtım kararını güncelledi!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş., şirketin 1 Ocak - 31 Aralık 2013 tarihleri arasındaki döneme ait belirlenen dönem karının genel kurulun onayına sunulmasına karar verildiğini açıkladı...

Cengiz Akkoç Edip Gayrimenkul Haberi

Cengiz Akkoç Edip Gayrimenkul

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yatırımcı İlişkileri Bölümü hakkında açıklama yaptı. 

Edip Gayrimenkul'ün Muhasebe ve Finans Müdürü Cengiz Akkoç'un ana ortağımız Akın Holding A.Ş. Muhasebe ve Finans Bölüm Başkanı olarak atanması sebebiyle, mevcut unvanı altında şirketimizdeki görevi sona ermiş olup, bu tarihinden itibaren Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1)'nin 11. Maddesi 2. Fıkrası gereğince ve Kurulun i-SPK. 17.4 (27.02.2015 tarih ve 5/225 s.k.) sayılı İlke Kararı kapsamında Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevine devam etmesine, Muhasebe Müdürlüğü görevine getirilen Bayram Söylemez'in ise aynı zamanda Yatırımcı İlişkileri Bölüm personeli olarak görev yapmasına karar verildi. 

Edip Gayrimenkul'ün KAP açıklaması:
Şirketimiz, Muhasebe ve Finans Müdürü Sayın, Cengiz AKKOÇ'un ana ortağımız Akın Holding...