29 / 09 / 2024

cengiz eroldu

cengiz eroldu

Tofaş CFO'su Cengiz Eroldu, Lancia, Alfa Romeo ve Jeep markalarının Trakya'daki tek yetkili satış ve servis noktası olan Haliç Oto'nun yeni tesisi ile Fiat'ın uydu satış ve servis noktasının Beyazköy'deki tesislerinin açılışını gerçekleştirdi...

Araç alacaklar dikkat: Fiyat yükselişleri kaçınılmaz! Şimdiden yüzde 2 ile yüzde 4 arasında artış var! 

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) Başkanı Cengiz Eroldu, otomotiv sektörüne ilişkin yaptığı değerlendirmede fiyat artışlarının kaçınılmaz olduğuna dikkat çekti. İşre Eroldu'nun o açıklaması...

ÖTV indirimi için flaş yorum piyasalar bu iddiayı konuşuyor

Türkiye’de son zamlarla birlikte 400 bin TL’nin altında çok az sıfır araç kalırken, ÖTV indirimi iddiaları da piyasada hareketliliğe neden oldu. Ancak OSD Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Eroldu, arzın talebe yetişemediği mevcut tabloda ÖTV indirimini konuşmanın anlamsız olduğunu dile getirdi.

Araç alacaklar bu indirimi bekliyor! Otomobilde ÖTV indirimi olacak mı?

Otomotiv sektöründeki en yeni gelişmeler hakkında konuşan Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Eroldu, önemli açıklamalarda bulundu. Eroldu, otomobilde ÖTV indirimi konusuna da değindi. İşte detaylar…

Araba sahibi olmak isteyenlere kötü haber! Dolar ve euronun eşitlenmesi otomobil sektörünü vurdu

Dünyada dolar ve Euro kurunun eşitlenmesinin yankıları devam ederken, otomobil sektörü için olumsuz haber, Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) Başkanı Cengiz Eroldu’dan geldi. İşte detaylar…

Cengiz Ergün'dan Manisa'ya imar planı müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisan'nın imar Planları ile ilgili önemli açıklamalar bulundu. Başkan Ergün, 30 yıldır yapılmayan imar planlarının 2018'de önünü açmak gerektiğini vurguladı.

Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir?

Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü görevine atandı. Peki, Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir?

Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Tabiat Varlıklarını Koruma Müdürü oldu!

Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü görevine atandı. Atama kararı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Cihan Cesur, Cengiz Cesur, Perviz Cesur ve Mehmet Cesur ortaklığında 3 milyon 251 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cengiz İnşaat Bosna Hersek'in yoluna talip!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Kerim Ülker, bugünkü yazısında cengiz inşaat'ın projelerinden bahsetti. Ülker, firmanın Bosna Hersek'ye yol projesi yapacağını açıkladı.

Cengiz İnşaat dünya devleri arasında!

Samsun'da SAMGAZ, Aksa Tarım, Eti Bakır ve Çevrim Enerji Santrali yatırımlarıyla dikkat çeken Cengiz İnşaat ile Enerji Sektörünün öne çıkan markası Çalık Enerji "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde yer aldı.

Cengiz-Kalyon-Kolin Akkuyu’ya ortak oldu!

Rus Rosatom, 20 milyar dolarlık Türkiye’nin nükleer güç santrali projesi Akkuyu Nükleer’in yüzde 49 hissesini Cengiz Holding, Kalyon İnşaat ve Kolin İnşaat konsorsiyumuna satılıyor.

Ünlü Mimar Cengiz Bektaş hastaneye kaldırıldı!

Muğla'da yaşayan ünlü mimar ve sanatçı Cengiz Bektaş hastaneye kaldırıldı

Üsküdar Cengiz Hasbal Parkı açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Cengiz Hasbal Parkı açıldı. Açılışa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katıldı.

cengiz eroldu Haberi

cengiz eroldu


Tofaş CFO'su Cengiz Eroldu, Lancia, Alfa Romeo ve Jeep markalarının Trakya'daki tek yetkili satış ve servis noktası olan Haliç Oto'nun yeni tesisi ile Fiat'ın uydu satış ve servis noktasının Beyazköy'deki tesislerinin açılışında, Tekirdağ'ın güçlenen ekonomisi, genç nüfusu ve üretim kabiliyetiyle dikkatleri üzerine çektiğini söyledi.


Kentin aynı zamanda, otomotiv sektörü açısından da önemli bir potansiyele sahip olduğunu, istatistiklerin Tekirdağ'da trafiğe çıkan araç sayısının istikrarlı bir şekilde arttığını gösterdiğini ifade eden belirten Eroldu, şöyle konuştu:


"Biz de Tofaş ailesi olarak, 1977’den bu yana Tekirdağ halkına hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz tesislerle, Fiat’ın yanı sıra Lancia, Alfa Romeo ve Jeep markalarımızla, bölgede çok daha geniş bir müşteri profiline ulaşacağız. Dileğimiz, Fiat markası özelinde Tekirdağ’da yüzde 3,3’e ulaşan pazar payımızla, tüm Trakya bölgesinde...