11 / 05 / 2024

Cengiz Gündemir biyografisi

Cengiz Gündemir biyografisi

Mimar Cengiz Gündemir, Rusya Federasyonu'nda alışveriş merkezi ve uluslararası havaalanı projelerinde çalıştı. Cengiz Gündemir, İkikerebir Mimarlık firmasına 2011'de ortak oldu. Peki Cengiz Gündemir kimdir? İşte biyografisi...

Tke Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tke Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Büşra Unutur, Cengiz Güvenç ve Yalçın Avcı ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kanal İstanbul'dan gayrimenkul alan yabancılar meclis gündeminde!

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Ülkemizdeki yabancı yatırımcılara ilişkin soru önergesi verdi. 

Alıance Metal İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alıance Metal İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Güzel tarafından kuruldu.

Mnc Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mnc Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiz Güner, Melik Koç ve Nihat Coşkun otaklığında kuruldu.

Mustafa Cengiz'den haciz açıklaması!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısında konuşan Mustafa Cengiz, kulübün hisse satışlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Cengiz, "Göreve geldiğimizde bırakın elektriği, doğalgaz ve telefonların kapanması tehlikesi vardı. 6 milyon liraya yakın haciz işlemi vardı" dedi...

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Çarşamba gecesi yaşanan ve merkez üssü Akhisar olan 5.4’lük depremden sonra hasar gören evleri inceledi.

Ziraat İşletme Yönetimi ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ziraat İşletme Yönetimi ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Demirci, Mehmet Cengiz Göğebakan ve Peyami Ömer Dilek ortaklığında kuruldu.

LS Gökray Demiryolu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LS Gökray Demiryolu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Göksel, Enes Oğuzhan Ay, Melih Ünal ve Sadık Haldun Öncüloğlu ortaklığında kuruldu..

Manisa’nın imarı için kritik görüşme!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ergün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son Manisa ziyaretinde Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüştüğünü açıkladı.

Hedef Design İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Design İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Aşkın Cengiz, Aydın Arslantaş ve Eser Alan ortaklığında kuruldu.

Dervişoğulları Gayrimenkul Ve Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Gayrimenkul Ve Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiz ve Abdulkadir Bozkurt ortaklığında kuruldu. 

Kongre Mustafa Cengiz'e Galatasaray Adası konusunda güvenmedi!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. "Ada Taahhütnamesi"ne rağmen, kongre kulüp başkanı Mustafa Cengiz'e Ada konusunda güvenmedi...

Cengiz Gündemir biyografisi Haberi

Cengiz Gündemir biyografisi

Cengiz Gündemir kimdir?


Cengiz Gündemir İstanbul'da 1979 yılında doğdu. Gündemir, 2002 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. Ankara'da çeşitli mimari ve iç tasarım şirketlerinde çalıştı. 


Cengiz Gündemir, 2004 ve 2010 yılları arasında Rusya Federasyonu'nda alışveriş merkezi ve uluslararası havaalanı projelerinde mimar olarak görev aldı.


Gündemir'in "İkikerebir" ile yaptığı işbirliği, Troya Müzesi Yarışması ile 2011 yılında başladı.



Cengiz Gündemir ve İkikerebir Mimarlık'ın ödülleri!

- UŞAK ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ KOMPLEKSİ MİMARİ YARIŞMA - 

- ÇUKUROVA BELEDİYESİ ŞEHİR SALONU VE KÜLTÜR MERKEZİ MİMARİ YARIŞMA - 

- KEPEZ KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ PROJESİ YARIŞMASI - MANSİYON ÖDÜLÜ

- ŞİŞLİ LİSESİ MİMARİ YARIŞMA - SATIN ALMA ÖDÜLÜ

- TROYA MÜZESİ MİMARİ YARIŞMA - 3 ÖDÜL

- "MİMAR SİNAN" CAMİ TASARIM YARIŞMASI - EŞİT BİRİNCİSİ

- ULUSLARARASI GENÇ MİMARLAR FİKİR ÖDÜLLERİ...