09 / 05 / 2024

cengiz kavan projeleri

cengiz kavan projeleri

Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan tarafından; Kavanlar Endüstriyel Yapı Turizm Anonim Şirketi Bostancı, Bağdat Caddesi'nde 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Manisa Selendi projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ı makamında konuk etti. Başkan Ergün, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ile birlikte ilçeye kazandırılacak projeleri konuştuklarını belirtti.

Cengiz Kavan'dan yeni şirket!

Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan tarafından; Kavanlar Endüstriyel Yapı Turizm Anonim Şirketi Bostancı, Bağdat Caddesi'nde 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Kavanlar Endüstriyel Yapı Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kavanlar Endüstriyel Yapı Turizm Anonim Şirketi, Cengiz Kavan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yavuz Kavan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Bostancı, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Cengiz Ergün 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma projesini inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü 1. Anafartalar Mahallesi ve Çarşı Bulvarı arasında kalan alanda devam eden 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma Projeleri’ni inceledi.

Cengiz Ergün Manisa'daki projeleri anlattı!

Manisa'da uydudan yayın yapan yerel bir televizyon kanalına konuk olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2016 yılının yatırım yılı olacağını belirterek Manisa'nın 17 ilçesine en iyi hizmetleri kazandıracaklarını söyledi.

Manisa'nın kavşak projeleri masaya yatırıldı!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Ziyarette Manisa'nın kavşak projeleri masaya yatırıldı!

Symbol AVM Kocaeli ekonomisine katkı sağlayacak!

Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi geçtiğimiz gün açıldı. Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, 3 bin kişinin çalışağını ve bunun da ekonomik anlamda Kocaeli'ne katkı sağlayacağını belirtti.

Kocaeli'nin ilk alışveriş merkezi Symbol AYM 11 Haziran'da açılacak!

Kocaeli'nin ilk alışveriş ve yaşam merkezi Symbol AYM 11 Haziran'da açılıyor. Kavarılar Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, "Bir hayalle yola çıktık. Bunu gerçekleştirdik" dedi.

Symbol Yaşam Merkezi'nin tanıtımı 3 Haziran'da!

Kavanlar İnşaat'ın kente kazandırılan ve Avrupa'nın en görkemli karma projesi olan Symbol Yaşam Merkezi'nin tanıtımı Cengiz Kavan tarafından 3 Haziran'da toplantı ile yapılacak.

Kocaeli Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi 11 Haziran'da açılacak!

Cengiz Kavan ve Decathlon Türkiye CEO'su Boumedienne Boualaoi, "600 milyon dolarlık yatırımla projelendirilen Symbol AVM yaklaşık 200 bin metrekarelik bir alana sahip" dedi.

Cengiz Kavan kimdir?

Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan kimdir? Cengiz Kavan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Kavan, ne zamandan beri yönetim kurulu başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cengiz Kavan...

Devlerden Kocaeli'ye milyarlık yatırım!

Kocaeli'nin 1.4 milyarlık ilk yaşam merkezi projesine devler girdi. Cengiz Kavan'ın projesi Symbol'e ünlü otel zinciri Hilton da, Hampton by Hilton markasıyla yatırım yapıyor.

Symbol Kocaeli projesi Mayıs ayında tamamlanacak!

Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan da konuşmasında şunları kaydetti: SYMBOL Kocaeli mayıs ayında bitmiş olacak. Mayıs ayında SYMBOL Kocaeli bittiğinde bölgedeki köprülü kavşak projesi de bitmiş olacak...

cengiz kavan projeleri Haberi

cengiz kavan projeleri

1997'de Girne Amerikan Üniversitesi'nde İş İdaresi bölümü mezunu olan Cengiz Kavan 1993'te babası Nezih Kavan'ı kaybetti. 


Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine devam eden Cengiz Kavan; şirketlerinin yüzde 50'sini kardeşi Yavuz Kavan'la, kalan yüzde 50'si amcaları Fahri, Ali ve Şemsettin Kavan'la paylaşıyor.


Cengiz Kavan'dan Kavanlar Endüstriyel Yapı Turizm Anonim Şirketi Bostancı'da 100 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da kuruldu. Projede Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini Yavuz Kavan üstleniyor.


Kavanlar Endüstriyel Yapı Turizm Anonim Şirketi adres: Bostancı, Bağdat Caddesi, Ahmet Cevdetpaşa Sokak, Osmanbey Apartmanı No.525/8



Tülay...