29 / 04 / 2024

Kocaeli'nin ilk alışveriş merkezi Symbol AYM 11 Haziran'da açılacak!

Kocaeli'nin ilk alışveriş merkezi Symbol AYM 11 Haziran'da açılacak!

Kocaeli'nin ilk alışveriş ve yaşam merkezi Symbol AYM 11 Haziran'da açılıyor. Kavarılar Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, "Bir hayalle yola çıktık. Bunu gerçekleştirdik" dedi.



Yahya Kaptan'ı karşısında D- 100 karayolu üzerinde yapılan Symbol AYM'de çalışmaların sonuna gelindi. Alişveriş ve Yaşam Merkezi'nin son çalışmalarıyla ilgili Kavanlar Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, Turkmall Başkan Yardımcısı Murat Sekmen, Ever Yönetim Kurulu Başkanı Selen Ersü, Medical Park Genel Müdürü Necip Kozalı, Symbol AYM Genel Müdürü Yavuz Güler basın toplantısı düzenledi. Toplantıda AYM'nin 11 Haziran'da açılışının yapılacağı belirtildi. 


'Hayalimiz gerçekleşti' 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kavanlar Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, bir hayalle yola çıktıklarını ve bu hayalin gerçekleşmesinin kendisine onur verdiğini kaydetti. Yaşadıkları onurun tüm çalışanların onuru olduğunu söyleyen Kavan, "Zamanında yetiştirdik. Bize inananlar bugün yanımızda, inanmayanlar ise yok. inanmayanlar bu fotoğrafları görünce her halde inanacaklar. Ben şirket yönetiminde 5 krizi yönettim. 12 yıllık ekonomik istikrar bizi buralara kadar getirdi. Bugün inşasını bitirdiğimiz bu eser, Kocaeli'nin ve bölgenin ekonomik ve sosyal yaşamını derinden etkileyecek" dedi. 


Güvenilir ve yenilikçi 

Projenin en önemli çalışmasının hastane olduğunu ifade eden Başkan Kavan, şöyle devam etti: "Medical Park'm elindeki en lüks hastane olacak. Lüks olması halkın gelmeyeceği anlamına gelmez. Bu hastane halkın geldiği bir hastane olacak" dedi. Güvenilir ve yenilikçi bir alışveriş merkezi organize ettiklerini belirten Turkmaal Başkan Yardımcısı Murat Sekmen, "Bu AYM Kocaeli için çok önemli bir hizmet. Kavanlar ailesinin bu projenin yapılmasının önünü açmasından dolayı teşekkür ediyorum. Kentin güven içinde alışveriş yapacağı bir mekân oluştu" şeklinde konuştu. 


13 sinema salonu 

Symbol AYM'nin 13 sinema salonu olduğunu belirten AYM Genel Müdürü Yavuz Güler, "AYM'de 13 sinema salonuyla bu bölgenin en büyük sinema merkezi olacak. Kentte yeni bir soluk getirecek. 

Çevre illerden de önemli ziyaretçilerimiz olacak. Burası sadece bir alışveriş merkezi değil, bir yaşam merkezidir" dedi. 


Merkezde 100 yoğun bakımın olduğu bir hastanenin de olacağını söyleyen VM Medikal Park Genel Müdürü Necip Kozalı, "Bu hastanemizde akademik kadrolar olacak. Çok büyük bir hizmet vermek için çalışacağız" diye konuştu. 


Milliyet 


Geri Dön