08 / 05 / 2024

Cengiz-Özaltın Ortaklığı

Cengiz-Özaltın Ortaklığı

Yabancılar yılın ilk 5 ayında yeni teşvik paketi kapsamında 2.9 milyar liralık yeni yatırım için teşvik aldı. İki büyük enerji projesi çıktığında rakam 535 milyona geriliyor. Enerji dışında en büyük yatırım 18.3 milyon TL milyar lira...

Qincentive Dmc Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Qincentive Dmc Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Kocabaş ve Lara Özaltın ortaklığında kuruldu.

Öznur Özdemir Özaltın vefat etti!

Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Öznur Özdemir Özaltın, hayatını kaybetti. 

Manisa’nın imar planı için yoğun mesai!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret ederek imar planı hakkında görüş alışverişi yaptı.

Manisa'nın imar planı için yoğun mesai!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planı çalışmalarında yapılan son durumla ilgili görüş alışverişi yapmak için Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile buluştu.

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Çarşamba gecesi yaşanan ve merkez üssü Akhisar olan 5.4’lük depremden sonra hasar gören evleri inceledi.

İstanbul Cengiz Yapı İnşaat Otomotiv Kuyumculuk ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Cengiz Yapı İnşaat Otomotiv Kuyumculuk ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevda Doğan tarafından kuruldu.

Cenko İnşaat Ticaret ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Cenko İnşaat Ticaret ve Turizm Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 34 milyon 224 bin 400 TL sermaye bedeli ile Yılmaz Korkmaz, Esra Korkmaz, Cengiz Korkmaz, Halil İbrahim Movüt ve Mehmet Akgün ortaklığında kuruldu.

Manisa'nın imar planları masaya yatırıldı!

Manisa’da 1989 yılından bu yana yapılmayan imar planlarının masaya yatırıldığını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hedeflerinin en kısa sürede bu çalışmaları tamamlamak olduğunu söyledi.

Yakın Geri Dönüşüm Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakın Geri Dönüşüm Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 75 bin TL sermaye bedeli ile Okan Yakın, Zafer Yakın ve Zekiye Yakın ortaklığıyla kuruldu.

Cengiz Ergün: Bu dönemin birinci önceliği imar!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün kentin imar sorunlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Ergün, “İmar Planı Bakanın imzasında. Bu dönemin birinci önceliği imar planı. 30 senedir yapılamayan imar planını bu dönem çözmek niyetindeyiz." dedi.

Manisa’nın imarı için kritik görüşme!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ergün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son Manisa ziyaretinde Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüştüğünü açıkladı.

Hedef Design İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Design İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Aşkın Cengiz, Aydın Arslantaş ve Eser Alan ortaklığında kuruldu.

Özaltın Holding’in devam eden 6 milyar dolarlık projesi var!

Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Öznur Özaltın, "Özaltın Holding’in halihazırda devam eden projelerinin yatırım tutarı ortaklıkla devam edilenlerin Özaltın’a düşen kısmı dahil 6 milyar dolar seviyesinde. Bunların 2020 yılma kadar tamamlanmasını bekliyoruz." dedi...

Cengiz-Özaltın Ortaklığı Haberi

Cengiz-Özaltın Ortaklığı

Yabancı yatırımcılar bu yılın ilk 5 ayında tevsi, modernizasyon, entegrasyon dışında yeni yatırım için 2.9 milyar liralık yatırım karşılığı teşvik aldı. Bu yeni teşvik paketinin yürürlüğe girmediği 2012'nin ilk 5 ayma göre yüzde 107'lik artış anlamına geliyor. Rakamın yüksekliği ise enerji sektöründen kaynaklanıyor. 


Geçtiğimiz yıl yabancıların yeni yatırım için aldığı teşvik tutarı 1.4 milyar lira seviyesindeydi. Ekonomi Bakanlığı'nın en son mayıs ayma kadar olanları açıkladığı şirket bazında teşvik verilerine göre yabancı yatırımcılar yeni yatırımlarda tercihlerini enerji sektöründen yana kullanıyor. 2013'ün ilk 5 ayındaki 2.9 milyar liralık teşviğin 2 milyar 450 milyon lirası iki büyük enerji projesinden kaynaklanıyor. Ocak ayında Cengiz-Özaltın Ortaklığı'nın yabancı ortaklı projesi Toplam 5.6 milyar TL Yabancıların Ocak Mayıs döneminde teşvikten yararlandığı toplam tutar ise 5.6 milyar TL...