02 / 05 / 2024

Cengiz Ucuz

Cengiz Ucuz

Milenyum Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Ucuz, Ömer Ucuz tarafından 1 milyon 80 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Ataşehir'de kuruldu.

Tarabya Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tarabya Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Ucuz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi'nde kuruldu.

Milenyum Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milenyum Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Ucuz, Ömer Ucuz tarafından 1 milyon 80 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Ataşehir'de kuruldu.

Emlak ve Kredi Bankası 1946 yılında ucuz ev inşa edecekmiş!

1946 yılında faaliyete geçen Emlak ve Kredi Bankası ucuz evler inşa etmek için teşebbüslerde bulunmuş. İlk parti olarak 100 tane ev inşa edecekmiş ve bu evleri 15 sene vadeli ve taksitle satacakmış.

En ucuz hafriyat bedeli Gaziantep'te!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve aynı zamanda iştiraki olan Gazi Danışmanlık Müşavirlik ve Kontrollük Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş, Türkiye'nin en ucuz atık bertaraf bedelini uyguluyor...

Türkiye'nin en ucuz hafriyat bedeli Gaziantep'te!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve aynı zamanda iştiraki olan Gazi Danışmanlık Müşavirlik ve Kontrollük Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş, Türkiye’nin en ucuz atık bertaraf bedelini uyguluyor.

Cenk Cengiz Sertel: İşçilerin güvenliği yabancılara emanet!

Asansör faciası ile yeniden ülke gündemine oturan güvenlik sektöründe, yatırımcı profili açısından yerli firmalar aleyhine bir değişim yaşanıyor. Radiks İş Güvenliği Ekipmanları’nın Genel Müdür Yardımcısı Cenk Cengiz Sertel konuyu değerlendirdi.

Anadolu Jet Cengiz Topel Havaalanı'ndan çekildi!

İzmit’te büyük umutlarla 2011 yılında sivil uçuşlara açılan Cengiz Topel Havaalanı’ndan, Atlasjet ve Borajat’ten sonra Anadolu Jet de sürekli zarar edilmesi nedeniyle bugünden itibaren çekildi.

Cengiz Topel Havaalanı'na uçan kalmadı!

İzmit’te büyük umutlarla 2011 yılında sivil uçuşlara açılan Cengiz Topel Havaalanı’ndan, Atlasjet ve Borajat’ten sonra Anadolu Jet de sürekli zarar edilmesi nedeniyle bugünden itibaren çekildi

İstanbul Avrupa'da lüks yemeğin en ucuz ikinci adresi!

İstanbul, kişi başı 21,54 avroluk ücretle Avrupa'da lüks yemeğin en ucuz yendiği ikinci adres oldu. İşte yeme-içme kulübü Gastroclub'ın, Avrupa'nın 30 turistik kentinde yaptığı araştırma...

1945 yılında Yeniköy Köybaşı Caddesi'nde bulunan arsalar ucuz fiyata satılacakmış!

Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1945 yılında Küçükyalı'da bahçeli bir villa 579 altın parasına, 22 bin liraya satılacakmış. Yeniköy Köybaşı Caddesi'nde bulunan arsalar ucuz fiyata satılacakmış.

Tarabya Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tarabya Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Ucuz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi'nde kuruldu.

Konutta en ucuz şehir Konya!

Konutta en ucuz şehir Konya oldu. Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, 'Konyamız konut fiyatında en ucuz şehir' dedi ve konut almanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Cengiz Ergün: Gediz çevresi sanayileşmemeli!

İmar planı değişikliklerinin Gediz'in kaderini belirleyeceğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Gediz çevresinin sanayileşmesinden ziyade, imar planlarının yeni sanayi alanları üretecek şekilde hazırlanması gerektiğine inanıyorum." dedi

ÖİB Maltepe arsa ihalesi 1.3 milyon TL ile Cengiz İnşaat'ın!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Maltepe arsa ihalesinde Cengiz İnşaat ve Aydın Aydoğan teklif vermişti. Özelleştirme İdaresi, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğe göre 1 milyon 305 bin TL teklif veren Cengiz İnşaat ile sözleşme imzalayacak.

Cengiz Ucuz Haberi

Cengiz Ucuz

Milenyum Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Ucuz, Ömer Ucuz tarafından 1 milyon 80 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu. 


Milenyum Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Milenyum Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Al Zambak Sokak,...