05 / 05 / 2024

Cenk Arson biyografi

Cenk Arson biyografi

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'dan ayrılarak Limak Yatırım Holding A.Ş 'ye geçen, Cenk Arson kimdir? Cenk Arson'un eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Betorname Japonya'da da yıkım yarattı! Prof. Dr. Cenk Yaltırak: Dönüşümün betona gömülmesi büyük israf!

Deniz jeoloğu ve jeofizikçi, İTÜ Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Cenk Yaltırak, X sosyal medya hesabından Japonya'da deprem sonrası yaşanan yıkım ile ilgili bir paylaşım yaptı ve dönüşümün betona gömülmesinin büyük bir israf olduğuna dikkat çekti. İşte Yaltırak'ın o açıklaması ve gelen yorumlar...

Cenk Cerrah, Kuzugrup GYO Genel Müdürü oldu! 

Kuzugrup GYO'nun Genel Müdürü değişti. Cenk Cerrah, Kuzugrup GYO'nun yeni Genel Müdürü oldu. 

İsmail Cenk Çinem Kimdir? İsmail Cenk Çinem eğitim ve kariyeri nedir?

İsmail Cenk Çinem kimdir? İsmail Cenk Çinem'in eğitim durumu nedir? İsmail Cenk Çinem kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Cenk Çinem'in kim olduğu ve İsmail Cenk Çinem'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Cenk Meriç ne zaman genel müdür oldu? hangi şirkette CEO olarak çalışıyor?

Cenk Meriç kimdir? Hangi şirketlerde çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor? İşte Cenk Meriç’in biyografisi...

Prof. Dr. Cenk Yaltırak'tan son dakika Marmara depremi açıklaması: Tuzla'dan Silivri'ye olan sahil bandı için şok uyarı!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim Üyesi Jeoloji mühendisi Prof. Dr. Cenk Yaltırak, son dakika Marmara depremi açıklamasıyla gündem oldu. Peki Cenk Yaltırak, hangi uyarılarda bulundu? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Cenk Yaltırak'tan şok edecek açıklama: Türkiye'nin deprem haritası yanlış

Jeolog Prof. Dr. Cenk Yaltırak, Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası ''Türkiye'nin deprem haritası yanlış'' diyerek şok edecek açıklamalarda bulundu.

Cenk Yılmazer İnşaat Emlak Ve Danışmanlık Sanayi  Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cenk Yılmazer İnşaat Emlak Ve Danışmanlık Sanayi  Ticaret Limited  Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Cenk Yılmazer tarafından kuruldu.

Cenk Tosun, Acarkent'ten ev aldı!

İngiltere’nin Everton takımına transfer olan futbolcu Cenk Tosun, Acarkent'ten ev aldı...

Hamit Cenk Koç kimdir?

Koç Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Cenk Koç kimdir? Hamit Cenk Koç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamit Cenk Koç'un biyografisi...

Koç Yapı'nın acı günü! Hamit Cenk Koç vefat etti!

Koç Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Cenk Koç vefat etti. Koç Yapı taziye ilanı yayınladı. 

PwC Türkiye'nin acı günü! Fatime Ulu vefat etti!

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin şirket ortağı Cenk Ulu'nun annesi Fatime Ulu vefat etti.

Kervansaray Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!  

Kervansaray Yapı Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Cenk Memik ve Emin Alpaslan ortaklığında kuruldu.

Alapala İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 2 Şubesi açıldı!

Alapala İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 2 Şubesi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Yoldaş tarafından kuruldu.

Cenk Arson biyografi Haberi

Cenk Arson biyografi

Cenk Arson kimdir?

Cenk Arson, 1990 yılında İstanbul Üniversitesi İş İdaresi Bölümü'nden mezun. Cenk Arson, 1998 yılında İngiltere'de bulunan Warwick Business School'da işletme yüksek lisansını tamamladı.


Kariyerinin 15 yılını finans sektöründe geçiren Cenk Arson, sırasıyla Garanti Bankası (1990-1992), Artı Yayıncılık (1992-1994) ve TSKB'deki (1995-2000) görevlerinin ardından, Akbank Proje Finansmanı ve Kurumsal Krediler Bölüm Başkanı (2000-2005) ve Eurohypo AG'de Türkiye Genel Müdürü (2005-2010) olarak görev yaptı.


Cenk Arson Rönesans Grubu..

Temmuz 2010'da Rönesans Grubu'na katılan Cenk Arson, Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin Genel Müdürü olarak görev yaptığı Rönesans Grubundan ayrılarak Limak Yatırım Holding A.Ş 'ye geçti.


Cenk Arson, CFA (Chartered Financial Analyst) ve FRM (Financial Risk Manager) lisanslarına sahip.




Cenk Arson Limak Yatırım Holding A.Ş'ye geçti!
RGY'nin toplam varlıkları 3 milyar 690 bin 727 TL!Limak'tan dev...