03 / 05 / 2024

cenk arson limak

cenk arson limak

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'dan ayrılarak Limak Yatırım Holding A.Ş 'ye geçen, Cenk Arson kimdir? Cenk Arson'un eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Cenk Arson Limak Yatırım Holding A.Ş'ye geçti!

Almanya'nın önde gelen özel emlak bankası Eurohypo AG'den ayrıldıktan sonra Rönesans Gayrimenkul'ün CEO'luğunu yürüten Cenk Arson, Limak Yatırım Holding A.Ş'ye geçti. Cenk Arson Rönesans Grubu'na Temmuz 2010 yılında katılmıştı...

Esas Gayrimenkul' yönetiminde yeni isimler!

Esas Gayrimenkul'ün üst düzey yönetiminde iki atama gerçekleşti. Gayrimenkul fırsatlarını yakından takip eden şirketin yeni bağımsız yönetim kurulu üyeleri Alison Rehill Erguven ve Cenk Arson oldu.

Cenk Arson, Emaar Türkiye CEO’su oldu!

Dubaili gayrimenkul devi Emaar, uzun süreden bu yana Türkiye operasyonlarını emanet ettiği Ozan Balaban’ın sürpriz ayrılığı sonrasında yeni Türkiye CEO’sunu buldu.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı ihalesini kazandı!

Kuveyt Merkezi İhale Komisyonu (CTC), Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası yapım ihalesinde Limak İnşaat’ın verdiği 4,34 milyar dolarlık teklifi onayladı.

Limak inşaat Kuveyt Uluslararası Havalimanı ihalesini kazandı!

Limak İnşaat; Priştine, Kahire ve Rostov'un ardından Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatı ihalesini de kazandı.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın terminal inşaatı ihalesini kazandı!

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatı ihalesini kazandı. 4,34 milyar dolarlık bu ihale, Türk müteahhitlerin yurtdışında tek pakette kazandığı en büyük ihale olma özelliğini taşıyor.

Limak İnşaat, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın terminalini yapacak!

Limak İnşaat Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası yapım ihalesini 4.34 milyar dolarlık teklifi ile kazandığını açıkladı.

Limak, Kuveyt Havalimanı yeni terminalini inşa edecek!

Limak İnşaat, Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası yapım ihalesini 4,34 milyar dolarlık teklifle kazandığını duyurdu.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı terminal ihalesini kazandı!

Kuveyt Merkezi İhale Komisyonu (CTC), Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası yapım ihalesinde Limak İnşaat’ın verdiği 1.312 milyar dinarlık(4.34 milyar dolar) teklifi onayladığını açıkladı.

2006 yılında Limak'ın hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmak!

2006 yılında Limak Holding'in hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmakmış. Antalya, Kıbrıs ve Ankara'da butik otelleri bulunan Limak Holding, Emekli Sandığı'na ait Maçka Oteli'yle de ilgilenecekmiş.

Limak'ın işlettiği Priştine Havalimanı 6 ödül kazandı!

Limak'ın Kosova'da işlettiği Priştine Havalimanı, sosyal sorumluluk ve çevreyle ilgili yaptığı çalışmalarla şimdiye kadar 6 ödül topladı. Şirket, havalimanının yanındaki 2 köyün su sorununu çözdü.

Limak Mozambik'e 150 milyon dolarlık çimento tesisi yapacak!

Geçen yıl Afrika'daki ilk yatırımını Fildişi Sahili'ne yapan Limak, Mozambik'e açılıyor. 150 milyon dolara mal olacak çimento tesisi, 500 kişiye iş verecek.

Rostov Havalimanı İnşaatını Limak yapacak!

2018 yılında yapılacak Dünya Kupası Finalleri için Rusya'nın Rostov kentinde yapılacak olan yaklaşık 8 milyon yolcu kapasiteli havalimanı inşaatı işinde idare, Limak İnşaat ve ortağı Marashstroy'u seçti.

Rostov Havalimanı'nı Limak Holding yapacak!

2018 yılında yapılacak Dünya Kupası Finalleri için Rusya'nın Rostov kentinde yapılacak olan yaklaşık 8 milyon yolcu kapasiteli havalimanı inşaatı işini Limak ve Rus ortağı Marashstroy yapacak.

cenk arson limak Haberi

cenk arson limak

Cenk Arson kimdir?

Cenk Arson, 1990 yılında İstanbul Üniversitesi İş İdaresi Bölümü'nden mezun. Cenk Arson, 1998 yılında İngiltere'de bulunan Warwick Business School'da işletme yüksek lisansını tamamladı.


Kariyerinin 15 yılını finans sektöründe geçiren Cenk Arson, sırasıyla Garanti Bankası (1990-1992), Artı Yayıncılık (1992-1994) ve TSKB'deki (1995-2000) görevlerinin ardından, Akbank Proje Finansmanı ve Kurumsal Krediler Bölüm Başkanı (2000-2005) ve Eurohypo AG'de Türkiye Genel Müdürü (2005-2010) olarak görev yaptı.


Cenk Arson Rönesans Grubu..

Temmuz 2010'da Rönesans Grubu'na katılan Cenk Arson, Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin Genel Müdürü olarak görev yaptığı Rönesans Grubundan ayrılarak Limak Yatırım Holding A.Ş 'ye geçti.


Cenk Arson, CFA (Chartered Financial Analyst) ve FRM (Financial Risk Manager) lisanslarına sahip.




Cenk Arson Limak Yatırım Holding A.Ş'ye geçti!
RGY'nin toplam varlıkları 3 milyar 690 bin 727 TL!Limak'tan dev...