10 / 05 / 2024

Cenk Eyüboğlu kimdir

Cenk Eyüboğlu kimdir

Eyüboğlu Eğitim Kurumları'nın kurucusu Rüstem Eyüboğlu ve oğlu Cenk Eyüboğlu yeni bir şirket daha kurdu. Eyb Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 20 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Bahadır Eyüboğlu ve Murat Humartaş ortaklığında kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Ezgi Eyüboğlu-Oğulcan Engin Acarkent'ten ev kiraladı!

2020 Mart ayından bu yana birlikte olan Ezgi Eyüboğlu- Oğulcan Engin, evlilik yolunda ilk adımı atarak lüks bir sitede ev kiraladı. 

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Eyüboğlu tarafından açıldı.

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat'ta miras kavgası başladı!

Demir çelik ve inşaat sektörünün önemli isimlerinden olan Eyüboğlu ailesinde miras kavgası yaşanıyor. 10 milyar liralık ciroya sahip grubun ortakları, malları paylaşamadı ve dava açtı.

Eyüboğlu ailesinde miras kavgası!

Eyüboğlu grubunun ortakları mallarını paylaşmak için mahkemeye başvurdu. Mahkemede, ortaklığın sonlandırılması için 4 şirketin paylarına düşen miktarın verilmesi istendi....

Eyüp Eroğlu kimdir?

Eyüp Eroğlu, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tokat Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Eyüp Eroğlu kimdir? Eyüp Eroğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Rüstem Eyüboğlu ve Cenk Eyüboğlu'ndan yeni şirket!

Eyüboğlu Eğitim Kurumları'nın kurucusu Rüstem Eyüboğlu ve oğlu Cenk Eyüboğlu yeni bir şirket daha kurdu. Eyb Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 20 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Eyb Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Eyb Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 20 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Eyüboğlu ve Cenk Eyüboğlu ortaklığında kuruldu. 

Rüstem Eyüboğlu Eğitim Kurumları, İş GYO Kartal arsasını aldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kartal'daki arsasını 4 milyon 500 bin TL+KDV bedelle Rüstem Eyüboğlu Eğitim Kurumları satın aldı...

Cenk Eyüboğlu kimdir Haberi

Cenk Eyüboğlu kimdir

Dr. Rüstem Eyüboğlu tarafından kurulan Eyüboğlu Eğitim Kurumları, eğitim dünyasına 1970 yılında adım attı. Eyüboğlu Eğitim Kurumları'nın kurucusu Rüstem Eyüboğlu ve oğlu Cenk Eyüboğlu yeni bir şirket daha kurdular. 

Eyb Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün 20 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Eyüboğlu ve Cenk Eyüboğlu ortaklığında Ümraniye'de kuruldu. Şirketin Yönetim Kurulu koltuğuna Rüstem Eyüboğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı koltuğuna ise Cenk Eyüboğlu oturdu. Eyb Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi mevcut okulların yönetimi için kuruldu. 

Eyb Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi konusu:

Şirketin faaliyet konusu ve amacı, gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara yatırım yapmak, inşaat ve gayrimenkul projelerini geliştirmek, emlak sektörüne yatırım yapmak, gayrimenkul alım satımı yapmak, bununla ilgili işleri koordine etmek, gayrimenkullerle ilgili proje analizi yapmak ve anasözleşmesinde...