27 / 04 / 2024

Rüstem Eyüboğlu ve Cenk Eyüboğlu'ndan yeni şirket!

Rüstem Eyüboğlu ve Cenk Eyüboğlu'ndan yeni şirket!

Eyüboğlu Eğitim Kurumları'nın kurucusu Rüstem Eyüboğlu ve oğlu Cenk Eyüboğlu yeni bir şirket daha kurdu. Eyb Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 20 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.



Dr. Rüstem Eyüboğlu tarafından kurulan Eyüboğlu Eğitim Kurumları, eğitim dünyasına 1970 yılında adım attı. Eyüboğlu Eğitim Kurumları'nın kurucusu Rüstem Eyüboğlu ve oğlu Cenk Eyüboğlu yeni bir şirket daha kurdular. 

Eyb Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün 20 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Eyüboğlu ve Cenk Eyüboğlu ortaklığında Ümraniye'de kuruldu. Şirketin Yönetim Kurulu koltuğuna Rüstem Eyüboğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı koltuğuna ise Cenk Eyüboğlu oturdu. Eyb Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi mevcut okulların yönetimi için kuruldu. 

Eyb Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi konusu:

Şirketin faaliyet konusu ve amacı, gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara yatırım yapmak, inşaat ve gayrimenkul projelerini geliştirmek, emlak sektörüne yatırım yapmak, gayrimenkul alım satımı yapmak, bununla ilgili işleri koordine etmek, gayrimenkullerle ilgili proje analizi yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler olarak belirtildi. 

Eyb Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi adres: Esenevler Mh. Dr. Rüstem Eyüboğlu Sk. No:8 34762 Ümraniye / İstanbul

Rüstem Eyüboğlu Eğitim Kurumları, İş GYO Kartal arsasını aldı!


Geri Dön