05 / 05 / 2024

Cenk Tosun evi

Cenk Tosun evi

Everton Futbol Direktörü Steve Walsh, Cenk Tosun transferini sonlandırmak üzere Türkiye'ye geldi. Cenk Tosun'un Everton'a transferinin tamamlanmasının ardından oturacağı ev de belli. 

Cenk Tosun, Acarkent'ten ev aldı!

İngiltere’nin Everton takımına transfer olan futbolcu Cenk Tosun, Acarkent'ten ev aldı...

Gülbin Tosun'a yanan evi için tazminat ödenecek!

Haber spikeri Gülbin Tosun 6 yıl önce evinin yanışını canlı yayında izlemişti. Gülbin Tosun’un taşeron firmaya ve sigorta şirketine açtığı davayı mahkeme kısmen kabul etti.

Cenk Tosun'un Liverpool'daki yeni evi!

Milli yıldız Cenk Tosun artık Liverpool'da yaşayacak. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, Cenk Tosun transferini bitirdi.

Cenk Tosun'un Liverpool'daki şatosu bile hazır!

Everton'a transfer olması beklenen Tosun Paşa lakaplı Cenk Tosun'un Liverpool şehrinde kalacağı evin belli olduğu belirtildi.

İşte Cenk Tosun'un İngiltere'deki yeni evi!

Everton Futbol Direktörü Steve Walsh, Cenk Tosun transferini sonlandırmak üzere Türkiye'ye geldi. Cenk Tosun'un Everton'a transferinin tamamlanmasının ardından oturacağı ev de belli. 

İşte Zeynep Tosun'un Bodrum'daki evi!

Modacı Zeynep Tosun, annesi Günseli Coşkuner ile yazlarını geçirdiği Bodrum Gölköy'deki evlerinin kapısını Hello Decor dergisine açtı. Villanın tadilatını Zeynep Tosun'un babası mimar Çetin tosun yapmış.

Dikili Gençlik Merkezi ve Bilim Evi 20 Şubat'ta açılıyor!

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, iki ayrı önemli proje olan Şafak Pavey Gençlik Merkezi ile Çocuk Bilim Evi Merkezi'ni ilçeye kazandırdıklarını söyledi, yapılan her iki tesisin de 20 Şubat Cumartesi günü törenlerle hizmete açılacağını bildirdi.

Joleon Lescott İstanbul'da ev bakıyor!

Cenk Tosun'a şubatta imzayı attıran Beşiktaş, devre arasında transfer edemediği Joleon Lescott'la da anlaştı... İngiliz stoperin attığı imza henüz açıklanmadı ama 31 yaşındaki yıldız, İstanbul'da kendisine ev bakıyor.

Ayşe Arman'ın Trump Towers'taki Çalışıyorum ve Sevişiyorum Evi'ne tepki!

Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman'ın Trump Towers'taki Çalışıyorum ve Sevişiyorum Evi'ni gördükten sonra "Ağır gıcık olmaya başladım sana" diyerek tepki gösteren okuruna cevap verdi... İşte Ayşe Arman'ın o cevabı...

Yavuz Sultan Selim Camisi'ndeki Abdülmecid evi restorede!

Osmanlı İmparatorluğu'nun padişahlarından Sultan Abdülmecid'in, Yavuz Sultan Selim Camisi'nin bahçesindeki evi restore ediliyor. 2009 yılında restorasyon çalışmalarına başlanan yapının 2011 yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor  

Şahintepe Bilgi Evi ile çocukların hayatı değişti!

Şahintepe, İstanbul'un bir ucu diyebileceğimiz, daha çok Anadolu'dan göç eden ailelerin yaşadığı bir semt. Burada geçtiğimiz yıl Bilgi Evi açıldı. Açılışla birlikte çocukların da hayatı değişti

Bursa Kebap Evi, Kıbrıs'ta şube açacak!

Bursa Kebap Evi, Türkiye genelinde girişimciler aramaya hız kesmeden devam ederken, mevcut 10 olan şube sayısını da artırmayı amaçlıyor...

Ayşe Arman'ın Trump Towers'taki Çalışıyorum ve Sevişiyorum Evi!.. Tıklayın ve izleyin!

Trump Towers'ta TOG Concept Sergisi kapsamında sokak çocukları yararına ev dekore eden 12 ünlüden biri olan Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman'ın Çalışıyorum ve Sevişiyorum Evi'ni www.emlakkulisi.tv ekibi görüntüledi... İşte o video...

Cenk Tosun evi Haberi

Cenk Tosun evi

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Everton Kulübü, bu lüks evlerde konaklaması için Cenk Tosun'a da benzer bir hizmet vereceği de açıklandı. 

Futbol sahası, yüzme havusu bulunan evin aylık kirasının 6 bin sterlin olduğu da belirtildi. Everton'ın daha önceki birçok transferini de bu evlerde ağırladığı kaydedildi.