01 / 05 / 2024

Cenk Ulu pwc türkiye

Cenk Ulu pwc türkiye

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin şirket ortağı Cenk Ulu'nun annesi Fatime Ulu vefat etti.

Yatırımcılar ortodoks politikalara dönüş sinyalinden memnun

PricewaterhouseCoopers (PwC) Türkiye Kıdemli Ortağı Cenk Ulu, yeni hükümetin Ortodoks politikalara dönüş sinyalinin yatırımcılar tarafından pozitif karşılandığını ifade etti. Ulu, “Türkiye bir süredir yatırımcıların radarında. Bu ilginin devam etmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

PwC Türkiye'nin acı günü! Fatime Ulu vefat etti!

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin şirket ortağı Cenk Ulu'nun annesi Fatime Ulu vefat etti.

Adıyaman Ulu Cami restore edilecek!

Adıyaman merkez Ulu Cami restorasyon nedeniyle ibadete kapatıldı.Adıyaman Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan restorasyonun bitimine kadar caminin ibadete kapatıldığını belirtti.

Hakkari Ulu Cami yıkım çalışmalarında sona gelindi!

Hakkari Merkez Ulu Caminin enkaz kaldırma çalışmaları son aşamaya geldi. Merkez Ulu Cami yaklaşık bin metre kare üzerine inşa edilecek ve içerisinde bir çok üniteyi barındıracağı belirtildi.

Murat Uluğ kimdir?

Ağaoğlu İcra Kurulu üyesi ve Ağaoğlu Mali İşler Başkanı Murat Uluğ kimdir? Murat Uluğ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Murat Uluğ, ne zamandan beri Ağaoğlu şirketi bünyesinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Murat Uluğ..

Tuğra Gönden: Ortadoğulu yatırımcının Türkiye ilgisi devam ediyor!

AMERİKAN gayrimenkul şirketi Cushman & Wakefield'ın Türkiye Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, Ortadoğulu yatırımcının Türkiye ilgisinin devam ettiğini vurguladı.

Türkiye Ortadoğulu yatırımcıların ilk durağı!

Amerikan gayrimenkul şirketi Cushman & Wakefield'ın Türkiye Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, Ortadoğulu yatırımcının Türkiye ilgisinin devam ettiğini vurguladı.

Selçuk Havutçulu enerji üretim santrali imar planı askıda!

İzmir Selçuk İlçesi, Havutçulu Mahallesi, 220 ada, 1 parsel no'lu taşınmazın Enerji Üretim Santrali olarak belirlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı bugün askıya çıktı...

İdris Güllüce Divriği Ulu Camii'sini gezdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Sivas'ın Divriği ilçesindeki Divriği Ulu Camisi ve Darüşşifası'nı gezdi.

Mardin Kızıltepe Ulu Camii'nin restorasyonu ne zaman bitecek?

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yaklaşık 800 yıllık Dunaysır Ulu Camisi'nde restorasyon çalışmaları devam ediyor. Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, verimli arazilere sahip ilçenin, milattan öncesine dayanan geçmişi bulunduğunu söyledi.

Aydos Country Sancaktepe ödeme koşulu!

Toplam 900 adet daireden meydana gelen projede iletişimine göre telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi. Aydos Country Sancaktepe ödeme koşulu kapsamında banka kredisine uygun olarak daire sahibi olunabiliyor.

Adıyaman Sincik Ulu Cami'nin temeli atıldı!

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde çürük olduğu gerekçesiyle geçtiğimiz yıl yıkılan merkez Ulu Caminin temeli atıldı. Sincik Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, AK Parti Sincik ilçe Başkanı Şevket Öksüz, çok sayıda vatandaş törene katıldı.

Konya Yumurta Tavukçuluğu ve Gübre İşleme Tesisi projesi halk toplantısı 28 Haziran'da!

Konya Meram ilçesinde Selet Entegre Et Ve Süt Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Yumurta Tavukçuluğu ve Gübre İşleme Tesisi Kapasite Artırımı projesi halk toplantısı 26 Haziran'da yapılacak.

Cenk Ulu pwc türkiye Haberi

Cenk Ulu pwc türkiye

Kamu kurumlarına ve özel kuruluşlara dünya çapında sektör odaklı denetim, vergi ve danışmanlık hizmetleri sunan ve gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin şirket ortağı Cenk Ulu'nun sevgili annesi Fatime Ulu vefat etti.

 PwC Türkiye taziye ilanı yayınladı: ''PwC Türkiye'nin değerli şirket ortağı Cenk Ulu'nun sevgili annesi Fatime Ulu'nun vefatını derin üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyor, acılarını paylaşıyoruz.''

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...